Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Občané, to není poplašná zpráva, to je skutečnost. Prostě díky naší účasto v EU, potažmo USA budeme platit za rozpínavost amíků, vlezdoprdelsky podporované EU a našimi vládci.Připravte si peněženky, přijde vám kalousloženka a budete se divit. Pozdě!!!!
    • Jsi zapomněl na "maličkost" : " ... a taky znovu zradíme slovanské bratři...", co?
  • Ta koordinace bude jednoduchá.Papaláši z EU se z těch sankcí podělají, Obama pošle Sobotkovi se Zaorálkem zásobu toaleťáku a tihle dva budou ty podělaný evropský zadky ošetřovat. To je asi tak jediný co asi umí!
  • jedinej kdo na tom vydělá bude PUTIM, celá EU Johny Banán ostrouhaj,Rusko se stane soběstačné díky zdrojům a obchodu s Čínou a Indií. Pryč z EU ,TÉ ZKORUMPOVANÉ PROHNILÉ A ZBYTEČNÉ ORGANIZACE.
  • Putin je nejlepší státník jakého Evropa měla. *14*
    • Spíš nejhloupější, hned po Brežněvovi ! *14* *2* *1* *16*
      • Hele dětsko! To je to samí, ne?
  • Kluci říkali, že místo ropovodu "Družba", se vytvoří námořní koridor "Družbarak"! Když nebude Evropa poslouchat, tak lodičky s plynem nepřiplují a budeme si vařit na kotlíku a chodit do lesa pro dřevo. Je to pravda? Já bych se docela těšil, protože by to bylo jako na výletě. Ale jak to tady znám, tak nám dětem vždycky zkazej legraci.
  • tady se podívejte, kvůli komu to vše je. VIVAT PUTIM
    http://www.youtube.com/watch?v=Xi8Rz1hfBo8
  • Patrik tečka se zase vyznamenal.Pane Vy jste blb na entou.Co se navážíte do Pražáků.ti rozhodně nevolili Soc.demokracii.Londýn si s Paříží a Berlínem strčte za klobouk.Ti mají starostí až nad hlavu,s přistěhovalci a jejich náboženstvím.My jsme se nechali rozkrást a rozprodat,vládnoucí šlechtou,která se usadila ve všech partajích,takže je úplně jedno koho volíte.Teď se ukáže jestli Babiš má koule a ukočíruje to pro zem. *16*
  • Jen si pusťte na internetu jak probíhala disidentská akce též podporovaná západem v r. 89 na náměstí Nebeského klidu v Číně a bude vám to nápadně připomínat majdan v Kyjevě . Čína se s tím, ale nijak nepárala a srovnala to tvrdě do latě, protože jinak by z toho byla občanská válka jako v Jugoslávii a Západ, který to platil a podporoval jako všude, utřel pusu. Řval jak o závod, sankce létaly jak pershingy, Čína to vydržela, -. jejich trh více než 1 miliarda uzemnila USA i EU a dnes kde jsou oni a kde jsme my? My jsme kolonií naprosto vybrakovanou a zadluženou jako další státy východního bloku , nepatří nám tu nic a Čína pěkně obchoduje, má společné podniky se západem, kde má majoritu a nikoliv , že by je jak my 100% odprodala za bubičku tomu západu.Peníze má tím pádem na všechno a my jen dluhy. Dnes se lísá Babralka Obamová, protože Babral je zaneprázdněný průšvihy na UKrajině k Číně a opět si musela smočit otázkou lidských práv na TIbetu, jako by USA nějaká lidská práva dodržovala, když dojde na lámání chleba. Lžou až se za nimi práší. Humanitární bombardování v Srbsku a odtržení Kosova je toho zářným příkladem ani teroristická kosovsko-albánská organizace UCK s bojovníky té úděsné AL-KAjdy v jejích řadách vůbec nevadilo. Amíci vyznávají machiavellismus - účel vždy světí prostředky.
    • A na Britských listech se najdou tací výtečníci, kteří kritizují Putina a dodávají, že Češi nechápou, že nejde o to co je správné,. co je fér, co je spravedlivé, jde o strategické zájmy a to Putin porušil, to co udělal prý nebylo strategické. Neuvěřitelní šmejdi. Pro USA a její slepé střevo EU je strategické kde co , hlavně proti Rusku i Číně , kolonizovat co se dá a když Putin si vezme Krym, který je se svojí základnou též strategický pro Rusko, tak mektaj, že by nikdy neohrožovaly USA a NATO ruskou flotilu v Černomoří a ni jejich základny na Krymu. Putin má čím dál bohatší zkušenosti s tím, že tomu tak není. Celý východní blok měl být neutrálním a je v NATO ani referenda k tomu nebyla třeba, aby to prošlo - hlavně strategicky a demokraticky a na sto procent všude. Fakt hnus.
  • Rusko je tak děsně izolovaný, že bude radši vobchodovat s Indií a Čínou, který platěj hned a ne pokresleným hajzlpapírem. Navíc můžou platit zbožím, což zrovna američanům tak nějak nepude, když všechno vyráběj taky v Číně. Je prapodivný, že díky izolaci rubl stoupá a ruský akcie zpevňujou. A evropský vobchodníci trhaj moskevský letiště ve dveřích, jen aby ujistili svý ruský partnery, že se fakt nic neděje a že vobchodovat se bude dál. Zadlužený EU nic jinýho nezbejvá. Takže trocha vejskání a pokřiku, ale ve skutečnosti ponížený plazení u ruskejch vrátek. To jen servilové a eurokretenodebilofanatici zas věřej eurožvástům a rektální alpinisti a knížoidi a havloidi si zas myslej, že sežrali šalomounovo hoovno. Až se přestanete hodit, milý užitečný idiioti, sama Anděla z Merklína vás vypráská
    • Jó, rusáci budou do Indie nosit ropu v kýblech přes Himalaj *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Jo, a tebe vylejou do třetího kýble vlevo. Skončíš v nádrži indickýho mopedu
    • Naše Srálbotkova hvězdná pěchota rektálních alpinistů, která je papěžtější než papež a hned ukazovala ramena a prsila se více než Dolly Buster vůči Rusku, tak nyní na to dojedeme. RUsko při dnešní technice nahrává kde co jako USA a jiné státy, ví všechno, takže bude stačit když 9OO tisíc Rusů nepřijdede a doplatí na to terciární sféra obrovsky, protože Rusové tu nakupovali v obchodech a utráceli nejvíce, stejně jako v restauracích a hotelích. Pokud má někdo představu, že tu nakupují Němci, AMíci, prostě hodně ti z EU, tak ať se jde do terciární sféry podívat. Nepoužívá se tu nejvíce angličtina , ale ruština. Konec iluzí.
  • "Civilizovaný svět" obviňuje Rusko z porušení "Budapeštské deklarace", (1994) kde se velmoci zavázali k neporušení integrity Ukrajiny. Ano anexe Krymu je porušením mezinárodního práva, ale to před rusy už udělala EU a USA přímou podporou , financováním a organizováním a) Oranžové revoluce a b) Euromajdanu, stejně tak je porušením mez. práva Bosna, Kosovo a "humanitární bombardování" Jugoslávie. Rusko se emancipuje v zahraniční politice, to samozřejmě vadí USA, protože to urychluje slábnutí pozice USA ve světě, takže to chtějí zpomalit. Nic proti tomu, ale proč jim máme dělat my ty užitečné idioty a kejvaly. Takže Ukrajinu vykrademe , jako se to stalo na př v Tzv. České republice a v její západní části si USA udělají voj. základnu aby chránily ukrajince stejně jako albánce v Kosovu, že. Jak dlouho se asi nechají rusové zatlačovat a až kam? Ta lepší varianta ta už byla, tj., že mezi EU a Ruskem byl nárazníkový stát Ukrajina, teď bude "horká hranice" kde? Je zajímavé co vše se za "lidská práva" dá schovat, když dva dělají totéž není to totéž. USA na tom musí být dost zle, když se pouští do takových to věcí, ale nechci dělat komukoli nějaké idiotské křoví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit