Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mektal páté přes deváté,pak se zabouch do kantýnské a má vymalováno.Co po něm chcete
    vždyť je to valach.
  • Nevím proč se mezi občanstvem tak usilovně udržuje představa, že stát může být řízen pouze politiky. Systém politických stran je už dávno nejen přežitý, ale zdiskreditovaný. Kdyby dnes někdo hájil kuličkové počitadlo jako nejlepší výpočetní techniku, byl by prohlášen za nesvéprávného. Systém politických stran je to samé. Stát snadno mohou, ba přímo musí, řídit skuteční, nepolitičtí odborníci, bez imunity a politického krytí.
  • Po přečtení tohoto článku nevím jestli bdím nebo spím. Asi pisatel a já žijeme každej v jiné zemi. Bylo jen otázkou času kdy propukne skandál tohoto typu, neboť současná politická a na ni navazaná uřednická garnitura s vědomím své moci stratila veškeré zábrany a to jak morální tak politické. Pokud olomoučtí státní zástupci udělají svou práci opravdu zodpovědně, bude jak o politiky tak o státní úředníky brzy nouze.
    • Ano, souhlasím. Bývalí komunisti nebo lidé "vychovaní" komunistickým režimem jenom převlékli kabáty, ale chovají se stále stejně jak se naučili: chybí jim zodpovědnost, čest, morálka,
      • Myslel jsem to tak že lidé vychovaní po r 89 už vůbec žádnou morálku nemají, dříve se ctily mravy morálka a čest, to už je všechno v háji!!
  • Kdyby si občas přečetl názor občanů a měl trochu svědomí, už by odstoupil dávno. Jenže je snadnější platit milenku z daní nás všech. Když taková ženská nastrčí a jemu mozek spadne do gatí nemůže to jinak dopadnou. Komunisti v padesátých letech používaly všechny možné triky takže měl rady od rodičů jak se u moci udržet.
  • Hlavenko, Hlavenko, ty jsi ale hlava...... *1* *1* *1*
  • Pane Hlavenka, šéfová kanceláře úřadu vlády a bývalí poslanci nejsou politici? Jaká lež, právě že jde o politiku a politiky.Tady se nejedná o druholigové úředníčky, pravá ruka premiéra nejedná sama za sebe, ta dělá špinavou práci za pana čistého aby se neušpinil.
    Že je zneužití zpravodajské služby trestný čin vám potvrdí i posluchač prvního ročníku právnické fakulty.tady není žádné spiknutí či podstrčený úplatek v krabici od vína, důkaz je jasný byla zneužita zpravodajská služba ke sledování soukromých osob bez souhlasu MO a předsedy vlády-tečka.Stejně jako účelové vzdání se mandátu za lukrativní posty je korupce jak vyšitá.Státní zastupitelství v Ostravě a PČR spolu s UOOZ odvedli dobrou práci.jen houšť a větší kapky.Snad pak dojde i na Marečka Bendovic, Míru Kalouska či Mirečku Němcovou a podívají se za Davídkem do Litoměřic!
  • Myslím, že autor tohoto článku je mentálně zaostalý fanda ODS, který nemá žádné povědomí o situaci, která panuje v tomto státě mezi normálními slušnými občany. Šefredaktor by mu měl dát padáka, ale ne zlatého.
  • Je mediálně malý rachot udělat to Čssd to by byl cirkus a štvanice novinářských trotlů.
  • Tak pan "ušpiněný" bude jen obyčejným poslancem s modrým mozkem a bez Jany. Z výšin na zem to bude rána.
    • ČEZ ho uživí,nebo Aerohol.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit