Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Babiši, Babiši, přijde den a taky půjdeš do .iči, hin se hukáže hdo z nás..
    .
    • Prorok=Prakokot
      • Stačí když odpovíš ty místo toho ze sebe děláš blbce
    • No neříkej hop dokud si nepřeskočil moulo
  • Dotaz kdy Mf Babiš rozjel nějakou kauzu když vlastnil media. Druhý dotaz kdy Mf Babiš něco státu ukradl?
    • soudruhu BTW, otázky 5 ti letého dítětě přesně dokreslují tvou mozkovou disfunkci
      • Pablo Babiš Escobar nevíš nebo je to na tvůj mozek těžká otázka?
      • tak odpověz když je to tak jednoduché
  • Kníže von prdiplína sní o suché pleně a Kraďousek,že snad nepůjde po volbách do tepláků *7*
  • Snílci, to je dnešní "IN" trend. Jedni snílci, kterým se říká sluníčkáři nám sem zavlekli
    západní marast s výsledkem, že nám sem cpou teroristy cvičené soudruhama z USA. Naši lidé přichází díky tomu skvělému "demokratickému" režimu o střechu nad hlavou, aby tu jejich střechu nad hlavou nacpali všelijakým živlům, co se jim říká migranti. Pochopitelně, to je voda na mlýn "podnikatele" Babiše, protože tak získá levnou pracovní sílu pro ty svoje " za nejasných a kontroverzních okolností převetých Agrofertů a spol.(prostřednictvím nedlouho před tím založené švýcarské společnosti O.F.I)" , Ameropa atd . Takže volte Babiše a zajistíte tu Vaši "superhrubou" mzdu (jak nás tady někdo pouřoval)pro "migranty-obohacení" naší země -pochopitelně na úkor našich lidí. Další snílci sní o zářných zítřkách ve formě ANO s Babišem včele. Na slovenské TA3 slovák Babiš vlezle mluvil przněnou češtinou( přeci by se český volič mohl urazit, kdyby mluvil svojí mateřštinou) a co se tam člověk nedozví? Za posledních 5 let se důchod u nás díky jemu zvýšil o 1500Kč.(??!!) No neberte ho.
    Jako ministr financí tady kvetl s touto "úspěšnou vládou" ( jak pro koho) od roku 2014. Takže to Babiš již "pečoval" o blaho důchodců v hrůzovládě Nečase. A takových perel v
    samochvalospěvu p. Babiše je nespočet. Takže jak mu věřit? Stačí si přečíst oficiální
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Andrej_Babi%C5%A1 a každému, kdo si nezavdal s estébáctvím minulého režimu to musí stačit.
  • Zírám,že novináři už čtou i Babišovy sny.To je síla.Ten chudák ať si pořídí neprůstřelnou vestu,ab ho něco netrefilo.Kór teď,když parlamentem prošla novela ,zbrojního zákona.Ahoj
  • Andrej Babiš nesní, ale uvažuje o zrušení superhrubé mzdy to by zaměstnancům okamžitě zvýšilo platy. Víte co je to superhrubá mzda? To si z hrubé mzdy zaplatíte sociální a zdravotní pojištění, které je na výplatní pásce a pak to samé ještě jednou zaplatí váš zaměstnavatel do státní kasy a přičte se to k hrubé mzdě tím vznikne superhrubá mzda. A další bomba: z tohoto součtu se zaměstnanci pak vypočítá daň z příjmu 15%. No to je teda síla a to chce Andrej Babiš po volbách zrušit. *5* *5* *5* Doufám, že je vyhraje pavlíku *12* jégle
  • koukám že IV. cennovou berou mrákoty *15* *15* *15*
    • tak do těch pajzlů nelez *1* *1*
  • Nechápu, jak se někdo může navážet do Václava Havla. Byl důležitou postavou v roce 1989 a přispěl velkou měrou k tomu, že revoluce dostala do názvu "Sametová". Já si Václava Havla velmi vážím, byl to slušný Člověk, Prezident. Pravděpodobně se mu ještě dlouho nikdo nevyrovná. Pohřeb s poctami, který měl, mít Klaus se Zemanem nikdy nebudou. Čest jeho památce. Ti kdo na něj nadáváte... Co jste udělali pro ČSFR, ČR vy?
    A co se týče snění Babiše... Na rozdíl od ostatních tu vizi má. Zaslouží si dostat šanci. Politici a lidé, kteří na něj plivou špínu vůbec nepochopili, proč ho lidé chtějí volit. Místo, aby se zavedené politické strany zajímaly o vlastní chyby, které tady v minulosti udělaly, dělají kampaň proti Babišovi. Jenže lidé chtějí lídra, který má sílu a vizi věci změnit k lepšímu. Ti, kteří nadávají na Babiše, jsou spokojení se současným zavedeným systémem, a proto budou volit zavedené politické strany. Jenže lidé chtějí změnu a tou je Hnutí ANO. Doufám, že ve volbách dostanou alespoň 35% a sestaví vládu. Ohrožení demokracie, jak někteří populisté hlásají se vůbec neobávám. Je tady ústava a na její změnu 35% nestačí. A i kdyby... tak zrušení senátu mi vůbec nevadí, drahou chybou bylo ho vůbec zavádět. A pokud teď ODS kritizuje představené daňové návrhy ANO, tak si nevidí do huby. Je to zase jen prázdný výkřik pana Fialy a spol. Sami žádnou vizí nemají a tak se chtějí zviditelnit kritikou úspěšných, kteří vizi mají.
    • Jsi rozpolcená osoba a o politice a politicích nemáš ani páru. Obdivuješ lháře Havla a na druhé straně podporuješ zrušení senátu který ten tvůj naivně hloupý Havel zavedl. Podporuješ Babiše (nic proti tomu) kterého by, jako první Havel, označil za oligarchu a ohrožení demokracie. Havel škodí této zemi a lidem i po své smrti. Byl zločincem a posporovatelem USA terorismu, protože se zločinci a USA teroristy spolupracoval a dal jim po roce 89 milost. Proto se také na něj musíme dívat jako na zavrženíhodného zločince a teroristu.
    • Havel kryl zločiny svých soukmenovců. Protože nemohl být slepí a nevidět co se děje mezi roky 90-96 s republikou!
    • Sajmon, Chrchla největší prase našich dějin je nezapomenutelný
  • Sakra, týden tu nejsem a stejně dostává přes držku celej slavnej teplouš Semjon Gayínek!!! Díky moc!!!








    YEAH !!!
  • Babiš má alespoň nějaKÉ VIZE, KTERÝM JE ROZUMĚT. kDYŽ JSEM ČETL VIZE(BLÁBOL) NAPŘ kLAUSE, TAK JSEM POCHIPIL, KDO JE SCHOPNÝ A KDO JE JENOM ŽVANIL, KTERÝ KECÁ DOKOLA O NIČEM.Pardon za caps, už to nechci přepisovat.Prostě politici, kteří nemají žádnou praxi na Babiše nemají a proto ty záchvaty nenávisti , podporované těmi, co tady za podpory vlády poslanců tuto zemi rozkradli, zadlužili, vytunelovali, rozprodali a nakonec ještě by sem nasrali migranty a upřednostňují je před našimi potřebnými občany.Proto se vy hraboši nedivte, že lidi prokoukli a dávají přednost . P.Babišovi a ANO.Hodně lidí dá hlasy i SPD p. Okamury.
    • Souhlasím a dodám jen že když opakovaně dostali šanci strany jako ČSSD,ODS,TOP09,KDU-ČSL a ostatní které už jsou v žumpě dějin a to doslova,proč by ji teda nemělo dostat také ANO.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit