Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby je celý svět nekrmil a neoblékal, stavy by se velmi rychle zredukovaly.
    V nějaký černý díře musejí chodit 10 km pro vodu. U nás o tom, jedni vyžírkové, natočí pořad
    a druzí vyžírkové jim tam letí kopat studny. Takže negři mají pár týdnů vodu u baráku a pak se studna zasype, páč se o ní nikdo nestará. Dokud to byly kolonie, všechno fungovalo perfektně.
    • Až na to, že ve skutečnosti je to přesně naopak. 'Vyspělá společnost' vysává Afriku a podobné země, jen aby nějací vyžírkové, třeba vy, měli byť jen o halíř levnější věci. Ale to holt vyžírkové jako vy vidět nechtějí. A už vůbec nechtějí vidět, že tento přístup 'vyspělé společnosti' má na tamnější podmínky zdrcující dopad.
      • Jasně. Příkladem je Rhodesie. Udělali revoluci, přejmenovali se na Zimbabwe, vyhnali bílé farmáře, půdu rozdali revolucionářům a ze země, která byla soběstačná udělali ráj s několika tisícovou, roční inflací, s 90% nezaměstnaných a na hranici hladomoru, která je živa z milodarů OSN, US Aid , EU a jiných spolků. tedy i za tvoje peníze , abys měl větší daně a byť jen o haléř, dražší věci.Takže celý svět krmí povaleče, kteří se množí jako krysy a za celý jejic mizerný život je nenapadne jít do práce.
      • Ano, a tak je to taky v pořádku. Nemůžou se mít dobře všichni - vždycky se má někdo lépe na úkor někoho jiného - to je princip spojitých nádob. My se máme lépe na jejich úkor, a aby to bylo opačně, to si může přát jen úplný... Rosťa Adam *1* *1* *1*
  • Na konci 21.století bude žít v Africe 4 miliardy obyvatel, což bude nejvíce ze všech světadílů krom Asie. V Evropě bude do té doby na 40 000 000 černochů. *13*
  • Šimanzi pohlavně dospívají v pěti letech, takže tihle mají 10 let spoždění!
  • Svatby nezletilých v africe? A to nás má pohoršovat? Vždyť u nás v evropě dokonce přímo u solusedů v německu se děje to samé!!! *12* islám made
  • Toto nic není.
    Ještě žádný redaktor nenapsal jak se vozí běžně otroci po lodích a prodávají se jako dobytek. Jsou to tisíce lidí jak mužů tak dívek. Afrika je Afrika svět by chtěl někam vyvážet Evropské zákony, ale tam je nikdo dodržovat nebude. Každý ať se stará sám o sebe a na druhé neukazuje prstem. Stačilo co udělalo Španělsko jako dobyvatel. Znáte z bible kde je napsáno, že člověk vidí v Tvém oku plavat třísku, ale že v jeho oku plave trám ten nevidí. České přísloví říká ať si každý zamete přeď svým prahem.
    Donuceného sňatku? Vždyť ještě před pár lety se to dělo i nás a teď by chtěl někdo dělat chytrého? Nebuďte naivní.
    • videl kde ty svetaznalej ?? To ve slovniku nenajdes , co ty vole .
      • Viděl přišel a zblbnul, neznáš ho náhodou?
        • taky tady obcas belej ze ma stavebni firmu a dalsi delikatesy . Pochopitelne tak nejvys rozezna svetlo a tmu a to jeste s pomoci berli. Zaslouzilej cestovatel , znalec dejin a vubec vsechno . Jo taky lingvista k pohledani. Mrkni do zrcadla smatlavko . Urcite se poznas ty vole .
  • A v těchto zvyklostech samozřejmě pokračují i poté, co s mokrým holým zadkem dorazili do Evropy a dostali sociální dávky.

    A Orgáni zavírají tu jedno oko, jindy obě...

    Zato domorodce s gustem buz@rují za každou pitomost.
  • A koho to zajímá? Jiný kraj, jiný mrav. A co takhle, že by jim amrdólové, na hlavních pušek, přivezli demokracii?
  • Množí se nezodpovědně obrovskou rychlostí jako zvěř.
    Množí se bez jakékoliv zodpovědnosti za budoucnost .
    Chovají se pudově bez uvážení co bude dál.
    Nebude možno je uživit a zajistit jim základní zdravotní zajištění.
    Pokud nebude porodnost okamžitě řízena maximálně 2 děti na jednu matku dojde a dochází k humanitární katastrofě.
    • Oni se mnozi odpovedne . Pochopili , ze kazdy nezodpovedny evropan chce byt v prvni rade managor , riditel , mit 100 funkci , rozhodovat a nesahnout na praci. Pri tom vsem ale evropane nestihaji plodit haranty a Evropa vymira.
      Tak se tihle obetuji , rozmnozuji se a nahradi tim padem NASTESTI tenhle fatalni vypadek dalsich generaci.
      kdyby tady lidi soustali a delali fakany jako treba jeste pred 100 lety nebylo by techto zasluznych pomocniku az tak moc potreba. Vazme si jich !!!
  • Všichni jsme dětmi Přírody a platí pro nás její zákony. Nejde je obejít. V podstatě musí být vždycky v rovnováze 3 kritéria - dostatek zdrojů na daném území, jim přiměřený počet živočichů (zde lidí) na tomto území a schopnost těchto živočichů (zde lidí), tyto zdroje využívat. Pokud tato kritéria nejsou současně splněna, pak živočichové, na tomto území žijící (zde lidé) mají následující možnosti - snížit počet jedinců na příslušnou míru, nebo začít využívat zdroje, které toto území poskytuje, nebo se nechat živit zvenčí, nebo se sebrat a odejít tam, kde je pro ně dost zdrojů a žít tam na úkor tamní populace. Upozorňuji, že to platí pro všechno živé stejně, protože Příroda nečiní rozdílů mezi svými "dětmi". Ostatně člověk vzešel přirozeným vývojem z kdysi nižší na nyní vyšší mentální úroveň. Nic víc. Důrazně upozorňuji všechny d/o/b/r/o/... /. /.-. /y, že nejsem rasista a výše uvedené jsem nevymyslel. Jenom jsem na to nezapomněl.
    • Jestli jste nebo nejste rasista nezměníte tím, že napíšete, že nejste rasista. Zcela zjevně jste zapomněl na požadavek druhu na zdroje. Průšvih je, že nároky lidí v Africe na zdroje jsou nějak 50-100× nižší u jedince než tady v Evropě, či Americe. Další faktory jsou samozřejmě vzdělání a znalosti. Se znalostmi na tom vyspělé státy nejsou o moc líp, než Africké, jen tady je prostě povinná školní docházka a nutnost vypracovat si kariéru. (Holt vy se na to díváte rasisticky, tedy něco záměrně přehlížíte.)
    • To Pavel:

      S tím souhlasím. Jenom s tou evolucí tak jak si ji představoval Darwin to není tak jednoznačné. Dostala se mi na toto téma do rukou velmi zajímavá knížka:
      Magdalena Zachardová: STOPY BOHŮ,
      Je naše minulost ještě tajemnější než si dokážeme představit?
      • To Pavel:

        Konspirační teorie a ufologické teze, to vše tahle kniha obsahuje, tedy zhovadilost na en-tou!
        Více se dočteš na mých stránkách, které jsem spustila v září.
        Pa, Tvoje hrbatá Simča.
    • Souhlas. Ono nejde vždy je o ten věk, ale i o fyzickou stránku matky a o možnost zdravé výchovy dítěte. A jak je mohou vychovávat ti. co neuživí ani sami sebe. Také víme, že mnohé dívky se svou tělesnou konstitucí rodí bez problémů i v 16 letech, a jiné i v 25,či 30 mají problémy. Více tu také jde o rozumovou vyspělost a odpovědnost. A tu paradoxně svou macešskou úlohu sehrává i ona sexuální výchova a přesexovaná společnost. Dnes v době totálního masmediismu tomu nezabráníte, aby to na čím dál tím víc vyspělé deti nepůsobilo.
      • Souhlasím. Ono mělo svůj význam, když se propagovalo, že nejdřív se muž musí postarat o stálý příjem, tedy pracovat, zajistit bydlení a teprve pak s oženit a mít děti. Proto se také sex a vše co s tím souvisí zahalovalo do intimity a před- nebo mimomanželský sex se považoval za něco nepatřičného. Tedy to všechno alespoň v křesťanské kultuře.
      • Když oni mají heslo, že první tři děti jsou pro vrány...
  • opice
    • I opička si svého partnera může vybrat sama a v době když už je zralá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit