Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mnohé z nevládních organizací pracuji za cizí (žel i za naše ) peníze ve prospěch cizích zájmů i proti naší vlasti. Proto by měla být nad nimi nějaká kontrola. Už slyšíme ,,ohrožení demokracie!!!! ,,. To je totiž mene tekel výstražné heslo těch, kterých se to týká. Jaká to obdoba komunistického varování před rozvrácením socialismu, jen místo socialismu doplnili demokracii.
    To je největší zločin současnosti. Nejvíce se jim ohanéjí ti, kteří z toho žijí. Omlouvám se těm, kteří skutečně pomáhají.
  • V Ostravě umrzli tři bezdomovci.Co s tím uděláte demokraté?Svobodně to určitě nebylo,demokraticky ano.Na co tedy jsou neziskovky s nataženou rukou.
  • Svobodná společnost nestojí na 1,5 mil. neziskových organizacích. Pokud bude zaveden nějaký kontrolní systém, jen dobře.
  • Hlavně zrušte AI
  • překážkou svobodné společnosti jsou právě nevládní organice, jejichž příslušníci - neolevičáci jsou skálopevně přesvědčení o své jediné a nezpochybnitelné pravdě. Všechny názory jiné než ty jejich jsou nepřípustné. TO je nová totalita, ne Orbán... kéž bychom takového Orbána měli i v Čechách...
  • Co se nedotáhlo do konce v těchto volbách tak se dotáhne v předčasných apod.Je potřeba vyhnat zrádce této země.Nikdo jim nebrání odejít do Brusele.Škoda,že to komunisté neumožnili po roce 1968 a byl tady klid a mír.
  • A kdyby to šlo,mohl by Víťoš Orbán sestavit vládu i u nás ,když to tady nebureš nějak válí jako ho, nivál svou hroudu ....Byl by předseda vlády a to by byl jooo kvikot a od dluhošů,havloidů a dalších nenaž, raných povalečů v neziskovkách,kam mizí ročně miliardy a naši invalidé,chudí,staří žebrají o každou kačku a šéfové neziskovek si vozí (_._) v limuzínách a proto koupíme další drahé limuzíny policajtom aby stíhali ty zlé řidiče co si dovolí uhánět po dálnici i 145km/h ....,ale ty limuzíny těch neziskovek nějak nedokáží dostihnout když jedou docela předpisově pouze nějakých 260km/h..... *1* *1*
    • Včera jsem se setkal s mladou dívkou,která dělala na AV ČR u dluhoše na rozdělování grantů pro AV ČR a říkala nám,že tak nechutné lidi ještě neviděla..To je pro hujery dluhoše,aby byl voliči vymeten ze všech státních funkcí.Dost bylo tady těchto lidí za 28.let.
      • Ty čtyři mínus body jsou ubohost..Ta dívka tam dělala a tak jí to znechutilo,že odešla.Ona tam měla demokratických pár šušňů.
  • Soros je zlo. Jeho názory jsou skandální a otevřeně o nich mluví na bilderbergovských konferencích. Chtěl by islamizovat Evropu a zničit její původní kulturu. Takže Maďary chápu.

    http://www.epshark.cz/clanek/90/jak-vypada-konference-bilderbergovskeho-typu
  • Jaká totalita ?!..co to je zas za kvičení a mediální žumpu ?! Maďaři nedělají vůbec nic jiného, než vlastní variantu tzv. zákona "FARA"- Foreign Agents Registration Act.., co už je v USA od cca 1938, nedávno v podstatě to samé okopírovala RF a má to např. i Izrael., právě před takovými "neziskovkami" "aktivisty" i jinými "pátými kolonami"..které skutečně až příliš často neskutečně zasahují a podkopávají salámovou metodou zájmy v mnoha a zemích., za peníze i ve prospěch "třetích osob a skupin" s cílem mocensky i jinak.,rozvracet i rozeštvávat..a sakra dobře všichni vědí proč !..Tohle by mělo být jako bič i u nás, jinak nám za chvíli bude poroučet, kdejaký, cizácký "aktivista" a "neziskovky"., co už si drze osvojují málem větší moc, než státní aparát a ono jim to dokonce často i vychází, bohužel za pomoci některých našich "politiků",či spíše kolaborantů a sabotérů i jiných přiblenců., co to jistě nedělají zadarmo !
  • Obcan.Havel
    Týýývole, to je nářez, 100 mega indiánů, to je jako demokraticky amrdólové vyhladili?
    • Myslíš , že jsme jako slované demokraticky řekli keltům... tož, sakra, chlapi.. seberte se a demokraticky odejděte... je tady přece ta slovanská holubičí povaha..a právě tato historie by snad nás měla vést ke snaze najít cestu k tomu, aby už k dalším civilizačním střetům nedocházelo, ale to by ale přece znamenalo respektovat ... milovat pravdu a lásku a vyhnout se... nenávidět... lži a nenávisti *14*
      • Tenkrát těch keltů nebylo 144 na kilometr čtvereční.
        Je tu už plno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit