Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu,jak si může bývalý vekslák chodit na úřad vlády pro informace.Kdo ho tam pustil?Vůbec se nedivím,že jsme tam kde jsme.Ta nebetyčná drzost je neskutečná. *5*
  • Toto svinstvo je hrozné ,ale ještě větší zrůdnost je nesoudnost bývalého premiéra Nečase.....Pane Bože ,jak mohl takový blb být premiérem.....Gross,Špidla,Nečas,Sobotka ,divíte se ,že mají mafiáni zelenu...Sobotka pobírá příspěvky z kanceláře a bydlení na Moravě,je to zloděj,bezcharakterní čuně a je tam,kde je......
    • Českou vládu už dvacet let sestavuje Mafie z lidí, které jí vyhovují a ochotně plní její příkazy. Čím hloupější politici, tím výhodnější a lépe ovladatelní.
    • Co si volime to mame. Ozralu a zlodeje.
      A soudy? Snad se to nekdy zmeni.
  • Jedna věc je jistá, vyhraje to komunista!! Potom bude dobře zas!!. *14*
  • Neuveritelne.Jak muze tento tlusty pachnouci zok speku volat rajde z Uradu vlady ze se mu neco nelibi?Jak mohlo toto fungovat a ono se nic nedelo......Nevim zda tady je k necemu nejaky soud.Proste by mel smejda nekdo zhasnout.Za tu drzost vlezlost a sprostotu.Takove spiny pak jeste mame zivit na vazbe.Ne je tady na miste se zamyslet zda by kratka cesta smejda do kytek nebyla konecnym efektivni resenim.
  • Je třeba ten chlív ODS a TOP09 vyčistit a pozavírat všechny lumpy co nás od roku 89 okrádají. Zabavit jim majetek a poslat je do kamenolomů, nebo na uran. Po práci, malý dvůr a dlouhý bič, aby je přešla chuť na další zlodějny.
    • Tak sem pozvem Kozáky.Ty umějí dobře práskat bičem.
  • KSČ je sekta prolhaných zločinců s IQ osmdesát a míň.
    • ... to asi tvrdí tvoje ožralá zkurvená matka, ale skutečnost je jiná, ty jsi DG 307, ...
    • Jakmile se mi tečko dostaneš do ruky máš se na co těšit, primitive. *12* *12* *12*
  • Vcera v 168 na CT1 omlouval Bendl Necase,kazdy se zamiluje rikal -tak chirurg co tahne se setrickou necha pacienta umrit ,zamilovany zubar vytrha zdrave zuby atd.Taraniny psychopatu bez zodpovednosti za stat a jeho obcany,zadny pan cisty ,ale ignorant Necas .Ve firmach v Evrope kde zjisti vztah nadrizeny a spolupracovnice zasahne ihned majitel a jeden si z nich musi vybrat ktery to bude a odejit !A tady vysoka statni funkce,napr. stav ohrozeni CZ a Necas neordinuje -je zamilovany,tak nefunguje !!!Pak se dobre ,,pracuje,, Rittigum,Mrazkum,Janouskum,Krejcirum ,kdyz ve vladi sedi panaci uplne mimo provoz ,zbaveni svepravnosti pod vlivem endorfinu amora
    • To bylo před rokem 1989 běžné,že šel od válu.Těď se vyhodí lidé na oko se udělá audit a kámoši a kámošky mají pre.
    • Tunelovali státní peníze ve stovkách milionů možná rekordně dokázali i miliardu a pan čistý nic nevěděl, protože byl pod vlivem endorfinu amora. A pak Nagyová šla koupit nejdražší šperky tak náhodně k bývalé manželce právě toho Bendla do Pařížské ulice , exkluzivní zlatnictví Cartier a Rittig jí dělal body garda nebo co ještě? To je náhodička tato partička.

      Zavřít všechny a Bendla také, i za těch 5 milionů pro koně jeho i Vydry z dotací eu, protože chudáčci, jejich koníčci nemají podkovy.
  • Rampula byl už tou novou posametovou generací, která nám měla přinést nezávislou justici, padni komu padni a spravedlnost. Je to ukázka toho, jací noví právníci nám tu vyrůstali a s kým spolupracovali a jak.

    V roce 1994 vystudoval Právnickou fakultu Masarykovy univerzity, v roce 2010 získal titul doktora práv na Právnické fakultě Univerzity Karlovy. Jako státní zástupce začínal na Okresním státním zastupitelství v Pardubicích, poté působil na Krajském státním zastupitelství v Hradci Králové, odkud přešel na Vrchní státní zastupitelství v Praze a v roce 2005 se stal ředitelem odboru závažné hospodářské a finanční kriminality na Nejvyšším státním zastupitelství.

    O dva roky později byl ministrem spravedlnosti Jiřím Pospíšilem jmenován pražským vrchním státním zástupcem, s ním se však postupně dostal do rozporů. Médii byl navíc označen za „zametače kauz“, např. kvůli postupu vrchního státního zastupitelství v trestních kauzách pronájmu gripenů, zpronevěry majetku Mostecké uhelné společnosti či podvodů okolo banky IPB. Pospíšil jej nakonec v únoru 2009 odvolal z funkce vedoucího státního zástupce, nová ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová ho však v červnu téhož roku jmenovala opětovně. V březnu 2011 jeho nové odvolání navrhl nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman a staronový ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil žádosti v říjnu vyhověl. Rampula se bránil správní žalobou k Městskému soudu v Praze, ten pak odvolání kvůli jeho údajné nepřezkoumatelnosti a nezákonnosti zrušil. Na základě kasační stížnosti rozhodnutí městského soudu ale v červnu 2012 zrušil Nejvyšší správní soud, který vyvrátil nepřezkoumatelnost odvolání a aplikaci a interpretaci „závažného porušení povinností vedoucího státního zástupce“, jež odvolání z funkce odůvodňuje, shledal ze strany ministra spravedlnosti zákonnou a motivovanou veřejným zájmem.

    29. června 2012 rezignoval na funkcí státního zástupce. Od 1. září 201 působí jako advokát.

    20. července 2013 jako advokát potvrdil zastupování předního pražského lobisty Ivo Rittiga v souvislosti s kauzou Nagyová.
    • A ten "skvělý a čestný " Pospíšil z Plzeňských práv jako Mareček Benda, Řápková a další podvodníci, jmenoval Rampulu vrchním státním zástupcem . Tak na to nezapomínejme, díky komu se tam dostal. Za takovouto justici poděkujte Pospíšilovi a spol. Na čestnost , odbornost u Pospíšila rychle zapomeňte.
  • Jedna věc je jistá, vyhraje to komunista!! Potom bude dobře zas!! *14*
  • Samozřejmě náměstkem finance tečou počasi i katalog. Spark Vás necha progeram. Ondřej slzu servis svěrak. Zobrazit nybrž smí fungovat, nutně komentař.
    • ostapkotab
      ty jsi jeste nechcip ?!
    • To Honza: jsi zrůdná prolhaná zdegenerovaná instituce pro magory...U tebe lze vážně pochybovat, jestli mají vůbec IQ 70
      • Je to vypatlanej komunista, zloděj nicků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit