Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celý tento článek je vymyšlený nějakým troubou.Já už ničemu nevěřím.

  • KIMCID

    Až budeme mí novináře ne plátkaře a věštiče z koulí tak budu plakat po jejich odchodu.Jinak mě nezajímají a jsou mě ukradený.

    • Ještě, že to nepostihlo Tiscali. Tady je novinářská kvalita zaručena. Kupříkladu pan Jégl  je objektivní, nestranný, zkrátka vzor pro všechny ostatní. Dokud bude psát články o kobliháři a ovarovi, tak máte jistotu, že je zde svoboda ;-)  Jestli ostatní novináři byli podobní, tak to asi škoda nebude. Když mám chuť na  "kvalitní nezávislou" zpravodajskou a novinářskou fachu, tak jsem na Tiscali nebo na ČT :-)


       

      • Jsi docela zvláštní týpek. Píšťalku do pusy a vypískat si nenávist vůči zvoleným lidem. Hlavně si na triko sám připíchneš nápis demokrat.

        Vezmi rodinu, přesvědč kamarády a jděte všichni volit. To je cesta, ne blbé kecy.

  • Jedni šmudlové od novin, napsali o druhých. Koho asi tak zajímá že nějaký novinářský balast skončil? Novináři jsou nyní odpadem společnosti. U nás v práci máme nadávku "novinář" až daleko za prrdelí. Podstatné je, že se národ ubránil hlupani Šojdrové. Jen malá skupinka bezmozků si myslí že jsou nějací sirotci, drobci malí pořád bití krutým osudem. Běžný člověk má zkušenost z celé EU, že to jsou vychcané vyžírky, které sem dorazily parazitovat na systému. Mistrovsky se vetnou do společnosti a pak přitáhnout další parazity. Vykrmované z veřejných peněz.A pak uř se to jen prrcá mezi sebou a vydává to skřeky. Hoši je dobře že jste táhli z LN. Nikomu nebudete chybět. A v pátek po vás pes neštěkne.O co?

    • Už chápu proč jsme morálně v takové prd.li,když čtu tyto zvrhlé plky!

      Tato zem s těmito názory patří na Ural.A imigranti z východu to je teda kvalita a přínos pro tuto zem!

      • Podle vlastního vyjádření máte jednak pravdu, tedy že jste morálně v takové prd.li, jednak se mýlíte, tedy pokud si myslíte, že něco chápete.

      • Jaryne s Janinou.To se teda našli myslitelé. To se našly pořádné chytré páky.Takovým všeználkům vám dvěma podobným se říká nukleární blb.Kopat kopat do těch východních i vás.Až budou všichni vykopnuti.Toto není země pro každého. Parazitů na systému tady máme dost.

      • KIMCID

        nene patříme do USA kde tě rádi zastřelí :D

  • Koblihy ať si ten estébácký Bureš alias Babiš nacpe třeba někam.To, že prasácky ovlivňuje svá média, je nesporné. Ale ryba smrdí od hlavy. Musíme počkat na matku přírodu, až udělá pořádek na Hradě.Pak se ten Augiášův chlívek v ČR snad vyčistí!!!
    • KIMCID

      ještě nějaký důkaz a bude to v poho blbeblbeblbeblbe 


  • Kdyby přeci jen někoho zajímal ten text, tak se docela z internetu ztrácí, ale tady ještě je:

    https://poznamkypanabavora.wordpress.com/2018/09/24/detem-ze-syrie-je-treba-pomoci-ale-predstavy-sojdrove-jsou-dost-naivni-rika-sefka-mezinarodniho-detskeho-krize/comment-page-1/

    • Děkuji za odkaz.

      Pokud je odkazovaný text skutečně popudem k odchodu redaktorů z novin, kde byl otištěn a je příkladem děsivého nátlaku, pak je situace horší, než jsem kdy odhadoval. Zajímavé je, že do novin byl zaslán dopis k otištění, ne požadavek na tendenční komentář či na sepsání pochvalného článku - to by totiž byl onen nátlak. Pokud by byl, řekněme vlivnou osobou, zaslán onen dopis do redakce s žádostí o rozbor nebo kritické stanovisko, byl by to děsivě hrůzný nátlak, protože vyhovět takovému požadavku nejsou předmětní novináři schopni - jak lze odvodit z jejich předvedeného chování a výroků v médiích. Jediným sporným bodem je identita pisatelky a organizace, kterou zastupuje. Organizace je tajná, nikdo ji nezná, hlas novinářského a aktivistického lidu tvrdí, že neexistuje. Má ale IČ a adresu sídla - je na tom jako já (mám IČ, adresu, ale nikdo mě nezná).

      Z obchodního rejstříku:

      Městský soud v Praze, spisová značka:L 12572 IČ: 02480964. Obchodní firma: MEZINÁRODNÍ DĚTSKÝ KŘÍŽ - mezinárodní humanitární organizace lékařů (a spolupracovníků) na pomoc zraněným a nemocným dětem v oblastech válek a jiných krizí ( CROIX INTERNATIONAL D´ENFANTS )Právní forma: Mezinárodní nevládní organizace Sídlo: Politických vězňů 1531/9, 110 00 Praha 1. Stav subjektu: aktivní subjekt datum zápisu: 1.1.2014.

      Udělal městský soud v Praze chybu?

      Je obchodní rejstřík důvěryhodný?

      Našel nějaký investigativní novinář důkaz, že byl subjekt zapsán neoprávněně?

  • Předpokládám, že téměř nikoho nezajímá, co v tom dopise bylo? On totiž hlavu a patu měl, ať už ho psal kdokoliv Ale to asi sluníčka slyšet nechtějí, že?

  • Fakt, že Andrej Babiš prostřednictvím své asistentky zaslal dopis údajné Taťjany Horákové (můžeme kroutit hlavou i nad tím, že už na Úřadu vlády si text pořádně nezkontrolovali, a neodhalili tak okatou nevěrohodnost zdroje) ke zveřejnění do redakce Lidových novin, které jsou prakticky jeho a kde následně článek bez důkladného prověření poslušně zveřejnili, je prostě děsivý.

    Děsivě se projevila neprofesionalita a lehkomyslnost šéfredaktora a případně redaktora rubriky.

    Děsivé je zneužití této neprofesionality k mediálnímu ostouzení premiéra.

    "Žurnalistiku jsme vždy vnímali jako poslání a službu veřejnosti. Nikdy jsme nepsali články na objednávku a nepřebírali materiály podstrčené kýmkoliv s nejasným cílem. Považujeme za nepřípustné, aby v rozporu se všemi etickými zásadami a principy svobodné žurnalistiky byli novináři ovlivňováni vysoce postavenými politiky, což se nesporně v tomto případě stalo."

    No nestalo se to zcela určitě nesporně, protože žádný z náhle procitnuvších hlídacích psů demokracie nezaštěkal, jak byli konkrétně vysoce postavenými politiky ovlivňováni.Pokud je zaslání dopisu k otištění prostřednictvím asistentky děsivým nepřípustným ovlivňováním, pak jsem se ho skoro dopustil několikrát také. Píši skoro, protože dopis jsem poslal vždy osobně, asistentky nemaje. Což je samozřejmě neméně děsivé a možná i trochu hrůzné.

  • Novinářský exodus z Lidových novin je skutečností. Proběhl jako reakce na jejich sloučení se zkrachovalou Lidovou demokracií v roce 1994 a Lidové noviny tehdy osiřely: přišly o redaktory, kteří patřili mezi novinářskou špičku (v rámci ČR) a s nimi o čtenáře, kteří jim byli věrní od roku 1988.

    Další historie deníku je nezajímavá.


  • josef.chmela

    Novináři jsou pouze úplatná chátra na kterou se nejvíce hodí přísloví: "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej".

    • V demokratické společnosti jsou novináři hlídacími psy demokracie: šťourají a co vyšťourají tak rozkecají a proto si politici musejí dát před nimi moc a moc pozor. Tedy alespoň v civilisované zemi. Ovšem tam kde se ovce nechají koupit za koblihu nebo rudé sliby blahobytu nebo kecy od různém "vystupování"...

      • V demokratické společnosti jsou jeden nebo dva novináři hlídacími psy demokracie a ostatní se za ně prohlašují, ať píší pro Blesk nebo Hrom.

      • Milý Občane nejen za koblihu. Novináři jsou jako komedianti. Píšou tak, jak je platí. Jako by to v jiných novinách bylo jiné.

        Jedněm vládne kobliha, jiným kamenné uhlí, jiným investiční fondy. A tak se čtenáři předkládají nesmysly ze všech stran.

        Jsi asi dost chytrý, abys to věděl i Ty sám ne? Dneska mi chyběli východostepní nájezdníci a Putinchán. Skoro by si jeden zvykl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit