Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jediným novinářem je dnes Soukup. Byť pro některé možná bulvárním. Ale to by museli dokázat v čem......
  • vyhozený odkudkoliv se kumuluje ve vydavatelství Ekonomia. Toto je vyhlášené sběrné místo. Tady banda fasuje provázky a vodící kolíky. A tím začíná jejich další zpackaná životní etapa. Bakalovi loutkoví podržtaškové. Nafasují témata a vizi ... a už to mastí do kláves. Potulné divadélko roztáhne hadrovou oponu, a maňásci už tančí, jak principál píská na flétničku. Za penízky namastí cokoliv. Protože jinak by strýček B. nezaplatil.Ale novinoví tajtrlíci, že je to krása pracovat pro takového certifikovaného hnoje? To musí moc pěkně hřát u srdíčka, co?
    • vanhorne
      " maňásci už tančí, jak principál píská na flétničku."
      Mas recht. Je to opravdu k placi jak nekteri novinari pronasleduji ty dva Svate Utrinosy.
      Vulgarniho opilcika a jeho kamaradicka, estebackeho prodavace hnojiv.
      • kdejaký šmudla z ulice, včetně tebe se chce dorvat dopředu a být vidět a slyšet. Třeba tobě se to daří dlouho. Jako vzoru zdejší gigantické blbosti. Ale karty se rozdávají jinde, ty můžeš maximálně zlostně skučet.
  • https://aeronet.cz/news/akademicka-obec-a-neziskovky-chystaji-majdan-v-ceskych-skolach-v-den-vyroci-okupace-z-15-brezna-1939-poslou-deti-ze-skol-ven-aby-vedly-vystraznou-stavku-proti-demokraticky-zvolenym-politikum/

    https://www.youtube.com/watch?v=FHRuOo08PTg

    *6*
  • Novorusko face book nepotřebuje, máme aeronet






    YEAH !!!!
    • V té oblasti funguje VK.com-což je FB jak vyšitej. Stačí zadat a čučet, jak to obšlehli. Nicméně, na rozdíl od FB se tam nepráská a necenzoruje. *1*
  • Lepší je sto běženců než jeden Okamura
    • No tak já bych si vzal domů raději toho Okamuru. *16*
  • Novinari pouze delaji svou praci, kdyz se na tiskove konferenci ptaji politiku na veci, ktere volice zajimaji...
    Pokud politik neumi slusne a pravdive odpovedet mel by jit od koryta...

    Neodpovidat a urazet - to dela jen ten, co neco taji a skryva...
    • největší špica by byla, kdyby jsi právě ty zalezl do nory.Na takové kvalifikované rady tady fakt všichni čekají.
  • Proč se někdo diví, že někteří politici se odmítají bavit s některými novináři??? Kdo by stál o to bavit se s novinářem, který soustavně na vás kydá jenom samé lži, překrucuje fakta, vymýšlí si nesmysly??? Nikdo, proč potom ne i politik?? Přece je na každém z nás, s kým se bavíme, s kým si povídáme a koho máme za přítele. Ne, nemyslím si, že je něco špatného na tom, když politik některým médiím nevěří a tudíž s nimi nechce mít žádné "drobné". Naopak, schvaluji to.
    • vanhorne
      " Kdo by stál o to bavit se s novinářem, který soustavně na vás kydá jenom samé lži, překrucuje fakta, vymýšlí si nesmysly???"
      Kdo by stál o to bavit se s POLITICKYM HOCHSTAPLEREM, který soustavně na vás kydá jenom samé lži, překrucuje fakta, vymýšlí si nesmysly???
    • V civilizované zemi se politik MUSÍ zpovídat ze svých činů veřejnosti, a zástupcem veřejnosti jsou právě novináři. To co ve slušné společnosti projde řadovému občanovi, to neprojde politikovi. Ovšem u nás se politici chovají jak neomezené vládci odpovědní pouze svému vůdci. A tupé stádo p.tomců si je volí, stačí mu dát koblihu nebo pár b.bých keců.
      • Bublavakundo v které té tvé zemi ty jsi byl? Ty hňupe línej, jsi se dokutálel z Indie a smrdíš na socialce.
      • Politik musí zodpovídat za své činy zcela nepochybně, nicméně nemusí se ovšem zpovídat kdejakému pučmidrátu, který se prohlásí zástupcem veřejnosti.
        Ne, žádný novinář není mým zástupcem. Vy si pověřte, koho libo, ale mě do toho netahejte.
        Novináři jsou zaměstnanci mediálních magnátů.
        Znám osobně několik kvalifikovaných novinářů, jejichž články čtu, případně mám jimi vedená periodika předplacená. Žádný z nich se kupodivu nepovažuje za mého záastupce, či zástupce kohokoli jiného.
        • vanhorne
          "Novináři jsou zaměstnanci mediálních magnátů."
          Je hezke, ze to nekdo vi. Koho zamestnanci jsou politici, to je nekdy opravdu zahadne.
          Malo lidi se zajima o to kdo ktereho novinare zamestnava. A jestli se nekomu libi, aby vsichni novinari meli jednoho zamestnavatele, tak jak si to predstavuje nejaky podradny president a byvaly agent STB, v soucasne dobe trestne stihany PM, je nehoraznost. Slusny a rozumny novinar nema zajem aby nekoho bezduvodne pomlouval a spinil. Zatim se jeste nenasel novinar, ktery aby se zviditelnil, vyhrabal nekoho z hrobu a ve svem clanku neboztika spinil. To dokazalo jedine ubohe stvoreni pochybneho characteru, nebyl to zadny novinar.
          • Dokázal byste svůj příspěvek přeložit do češtiny, případně do nějakého t.zv.světového jazyka?
            V aktuální podobě není možné zjistit, zda a v čem jde o reakci na můj příspěvek, nebo jde-li jen o standardní výkřik do tmy (k čemuž se přikláním).
            Jediná věta podaná ve srozumitelné, byť pačeštině, je:"Slusny a rozumny novinar nema zajem aby nekoho bezduvodne pomlouval a spinil." Pardon, není to věta, je to souvětí, i když se to snažíte zatajit.
            To je pravda.
            Existuje ideová zaslepenost (hezky popsáno v Kunderově Žertu) a hlavně, benzín je drahý.
            To jsou dost dobré a hodně využívané důvody.
  • No, poslední zprávy hovoří o tom, že FB ubývá klientů. A to tak, že velmi. Údajně už to je 30%. Prý to už není "cool". Nuda, jedna velká nuda.
    Plus ubývají ti, kteří jsou na FBůčku cenzorováni a dostávají všemožné formy stopnutí. A že jich je a bude docela hodně, v rámci těch prý demokratických cenzorských opatření pocházejících zejména z USA a Německa (to je ryzí pravda), postupně se přesouvajících do jejich poslušných kolonií.
    Z toho asi majitel nebude nadšen a jisté kruhy špiclů vlastně rovněž. FB mám totálně na háku, ať se tam projevují ti slabomyslní jedinci bez špetky rozumu. *2*
  • Až bude novinář přesně citovat ne upravovat odpovědi.pak se asi rozhovory vrátí tam kam mají.
  • https://zpravy.aktualne.cz/domaci/ten-donald-furt-nic-zklamany-zeman-ceka-kdy-mu-trump-pogratu/r~f23f4b5225e411e8ac3d0cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_content=editor1&utm_term=position-1

    proč ? *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit