Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tlupa rusáckých hnusů ještě jednou zkusí vypiskovat v čechách a následně si pro ně zločinecká komoušská palice z Kremlu bude muset poslat zdravotnické aero.

    Zmrdský rusák, zejména taková stvoření pod ochranou skřeta putina a obdivované jeho vrchním řiťolezcem zemanem nemá v civilizovaných krajích co pohledávat.

    Odveta je přichystána.

  • Abyste se z pár ruských motorkářů nepos.....


  •  nacionalisti z Ruska ,půlka značek je registrovaná v Německu a jezdí na strojích z imperialistického USA,panečku ty mají být na co hrdí🙂
    • KIMCID
      no a co? jsou to Rusové a jsou hrdý .Ty si čech nemáš nic českého a nemáš kolem války být nač hrdý.Nevím co je horší :D
      • Nevím jak ty,ale já válku nezažil neb jsem v té době nežil stejně jako ty a vaši vlci,jo sory jako ty jí možná zažili na Ukrajině, ale to je trochu jiné datum.Když jsem Čech a jsem hrdý na svou zemi tak dělám doma a kupuji naše výrobky i když uznávám že dnes je to složité,jak nemám rád Zemana tak je na něm dobré že jezdí v Superbu aspon někdy a taky zisk z tohoto auta odešel do Němec, ale auto je smontované v ČR.

        Válku soudruhu vyhrál Sovětský svaz nikoliv jenom Rusové

        ,přesto že je RF nástupce SSSR,ale o dějepisu povídat nemá ani nejmenší smysl.Takže pokud je ti rossijkij vlk tak sympatický kupuj jeho výrobky a to budeš mít sakra složitý,pokud nemáš auto(a ropa není úplně výrobek) tak nemožný a to je zase o hospodářství.V každém případě boháči a nejen z RF odklízí famílie do USA,Kanady,Francie ,Anglie a pod.to bude asi tím že se v Rossii tak dobře žije, tak se seberte i z vlkama a táhněte,bohužel min. půlka potáhne dom někam jinam než do Ruska tak na co jsou, či seš hrdej?.

        • KIMCID
          soudruh je tvůj fotr leda tak .jak píšu oni mají být nač hrdí my už 28 let ne
          • Tak se jeď podívat do Rossii .Nevim proč 28,ona jako nebyla první republika,nebyl odboj,on nebyl žádný vývoj?Všichni tady žvaníte a v životě jste tam nebyli,a ne v Moskvě nebo Petrohradu(sakra nejmenovalo se to Leningrad) ale pěkně někde na vsi a 300 km daleko od Moskvy a pak mudrujte.Bohužel tenhle systém kdy promile neví roupama co dělat a ostatní všechno zapíjí vodkou by rád viděl ten čobol v podhradí a ovar na hradě.Proto máš to oslovení soudruhu že se tohoto systému zastáváš.
            • KIMCID
              Já do Ruska na rozdíl od vás pravidelně lítám.A vidím.
            • "Nerozumím tomu, školy nemám.", jak praví klasik.

              Mohl byste mi tedy laskavě vysvětlit, jak se vývoje v posledních 28 letech týká První republika nebo odboj? Opravdu mohu být nyní hrdý na První republiku, ačkoli jsem se o její zřízení nebo vývoj nezasloužil ani v nejmenším? Totéž, co se odboje týče, samozřejmě.

              Děkuji.
              První republiku si ovšem netřeba idealizovat, s ohledem na poslední dobu mě jako první napadne t.zv.lihová aféra. Na tu bych hrdý rozhodně nebyl nikdy.
              T.zv.divoký odsun do odboje řadíte, nebo ne? (To jen pro pořádek v t.zv.hrdosti.)
              Co se zapíjení týče, nelze opomenout:

              - Čím u vás zapíjíte horký morek?

              - Kalíškem vychlazené vodky, samozřejmě. (Ladislav Pecháček, Dobří holubi se vracejí, Praha, 1975.)

              Pokud nevíte, co oslovení "soudruhu" znamená, odkud se vzalo a kdo ho zprofanoval, proč ho používáte jako hlupák?
              • Reakce na příspěvek:

                co furt máte s odsunem ,jste snad placen z Německa a Rakouska?Daleko víc bylo popravenejch odbojářů než padlo za obět Němců při spravedlivém odsunu,a dějiny nezačínaj po 8.5.1945,ale pro nás min.28.9.1938 ale to je stejné jako s Burešovci,či Zemanovci melemele.Jo a ještě k první republice ,koukáte dnešníma očima ale podívejte se co bylo okolo.Nebo jako odsoudíme neandrtálce že zabíjeli mamuty.
                • Reakce na příspěvek:

                  1) Můj dotaz se týkal t.zv.divokého odsunu, který má se spravedlivým odsunem společného pramálo. Netuším, proč ho zde zmiňujete.

                  2) První republiku jsem, pravda, nezažil. Děd ji ale zažil, krátkou dobu jako státní zaměstnanec, dlouhou dobu jako živnostník. Nějaké poznatky získal a dokázal je předat.

              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                Pokud nevíte, co oslovení "soudruhu" znamená, odkud se vzalo a kdo ho zprofanoval, proč ho používáte jako hlupák? Nápodobně.

                Máme 21. století žijeme teď nač jste prosím 21. století hrdý za ČR?

                • Reakce na příspěvek:

                  Vašemu "nápodobně", použitému jako odpověď na otázku, nerozumím. Obvykle se toto slovo používá v reakci na přání nebo konstatování.

                  Není nic, nač bych byl za ČR hrdý. Když jsem vzpomínal, co se některému z občanů ČR podařilo, vždy to byl čin jednotlivce nebo skupiny lidí, kteří by stejnou práci odvedli i jako občané jiného státu, a já jsem jim v ničem nepomohl, leda jako daňový poplatník. Pokud bych měl hrdost vztáhnout na národ, nejsem Čech. V ČR žiji, mám zde rodinné vazby, hroby předků a majetek. Nic víc. Jsou věci, na které jsem hrdý za sebe, ale těch je málo a pro ČR jsou zcela bezvýznamné.
                • Reakce na příspěvek:

                  To je to co nikdy nepředěláte -dějiny.Na to že v kvalitě života začínáme předstihovat i státy na západě a není to jen o penězí.Nemá smysl se bavit s burešovcem o tom že zdaleka 28 let nestálo za nic.Máte pravdu už nebudu používat označení soudruhu.
  • Tohle by se melo ukazovat zacinajicim pisalkum, jak vypada dokonaly zblitek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit