Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No zkrátka ho sestřelili fašouni z ukrajiny a házejí to na rusko
  • Nesu spatne zpravy, pro mistni tajtrliky. Ve vyjadreni:
    https://www.icao.int/Newsroom/Pages/ICAO-Welcomes-MH17-Accident-Investigation-Final-Report.aspx
    z 13.10.2015!!! je moc hezka veta:
    “In this respect it is important to remind all concerned that investigations under Annex 13 are directly related to improving flight safety, and not to the apportioning of liability or blame,” he stressed.
    cili ICAO je apoliticka organizace, ktere jde o zvysovani bezpecnosti civilniho letoveho provozu, nikoliv o vysetrovani podilu na zavineni nebo obvineni.

    Take tento dokument ICAO: https://www.icao.int/Newsroom/NewsDoc2014/COUNCIL%20RESOLUTION%20ON%20MALAYSIA%20AIRLINES%20FLIGHT%20MH17.pdf stanovi, ze civilni provoz nema, z duvodu bezpecnosti, byt veden pres oblasti konfliktu. Koho by to napadlo driv nez se stane opravdovy prusvih. Ze?

    Jinymy slovy, tato politicka komise, nema nic spolecneho s vysetrovanim leteckych katastrof, podle Annexu 13, ICAO. Jestlize byl v rijnu 2015 uz "Final Report", co je potom toto? Muj osobni nazor je, ze se jedna o snahu oddalovat soudni zalobu na zodpovedneho, kterym je RLP Ukrajiny, ze strany pozustalych po obetech. Dnesni castky neznam, ale v 90tych letech se kalkulovaly naklady na odskodneni ve vysi CHF 5mio./obet, coz se nejspis vysplhalo (diky inflaci) minimalne na 2nasobek a pri temer 300lidech, by to tedy bylo CHF ~3mld. To uz je docela kulata sumicka, kterou by nejspis dnesni bankrotujici Ukrajina ani nedala dohromady.
    • Juro, Juro ... při vašich znalostech ...
      Komise jsou dvě. První "letecká", ta určila příčinu a vydala ten Final Report. Osoby pachatelů tuhle komisi nezajímaly. A pak je tu ta "trestně-právní" vedená kriminalistou Westerbekem. A o té nyní diskutujeme *2*
  • Na vině je jenom chamtivost.
    Všichni věděli, že na Ukraině řádí občanská válka
    a stejně tam lítaly jejich aerolinky, nikdo se rizikovému území nevyhnul,
    zvedalo by to spotřebu.
    • Částečný podíl na vině tam bude, Lufthansa, Air France a další "velké" aerolinky se oblasti vyhýbaly už tenkrát. Ale někdy není na výběr, cestou do Asie a dál na jihovýchod musíte buď přes Irák, Afghánistán, Sýrii ... nebo si opravdu hodně zaletět. Je to věc i států přes které se létá - z přeletů jdou poplatky. Když se od sestřelu létá jižněji, Ukrajina i Rusko o ně přišly. Takže se přes oblasti bojů létá, samozřejmě ve velkých výškách. A je to celkem bezpečné, dostřelit do 10km neni žádná sranda, pokud tedy někdo "nepůjčí" na hraní u sousedů třeba ten Buk ...
      V tom bude ta trestní část viny.
  • Pri vysetrovani jakehokoliv leteckeho nestesti, musela byt t.zv. "objektivni dokumentace", kterou v tomto pripade zabavila SBU hned po nestesti. Za normalnich okolnosti, by toto byl obrovsky pruser, protoze nezavisla komise samozrejme odmitne vysetrovani, pokud hrozi moznost, ze nekdo tyto zaznamy padelal, t.j. ze si je nevyzvednou od zodpovednych tecnickych pracovniku sami (pro ty mene chapave).
    V danem pripade neni vubec treba, o nezavislosti teto "vysetrovaci komise" pochybovat. Tady se jedna o ciste politicke zadani, nikoliv o snahu cokoliv nezavisle vysetrit.
    Frustrovane tajtrliky, kteri tady melou nesmysly, zatimco o vysetrovani leteckych katastrof vedi asi tolik, kolik ja toho vim o kardiochirurgii mohu uklidnit, ze na rozdil od nich, mam dostatek soudnosti, abych se do operace srdce nepoustel. ...i kdyz? ...kdo vi? jestli bych nepodlehl pokuseni videt umirat, ve strasnych bolestech (bez anestezie) nejakeho bezcenneho hnupa, jehoz jedinou naplni zivota je sirit negativni energii mezi lidmi. Treba by mi takova "operace/pitva" i zlepsila naladu. A ten pocit zadostiucineni, ze je zase "o jednoho min". ;-)
    • Tyhle ruské bajky ... jak SBU zabavila kde co. A přitom vyšetřovací komise měly vše k dispozici, tedy pravda, až od roku 2016, kdy Rusko konečně předalo po dvou letech zdržování radarové záznamy.
      • Co ma co Rusko predavat nejake radarove zaznamy? To letadlo (v danem case) ridil FIR Kijev a Ukrajina, pokud aspon vim, svuj prostor nedelegovala na R.F. Proto cela zodpovednost jde samozrejme tam a teprve na zaklade dukazu, ktere dany FIR muze poskytnout, muze svoji miru viny "prenest" na nekoho jineho.

        Priznejte se. ze vy vlastne nevite o vysetrovani leteckych katastrof nic. Porizoval/archivoval jste nekdy objektivni dokumentaci, nebo jste nekdy konstruoval/certifikoval zarizeni, ktere objektivni dokumentaci sbira?
        • Rusko pár dní po katastrofě na tiskové konferenci MoD RF obvinilo Ukrajinu, že HM17 sestřelil její Su-25, že ho mají na radarvých záznamech. Takovou věc je potřeba doložit, proto asi to předání záznamů, na kterých ovšem žádný vojenský letoun není. Smůla a trapas, takhle se zesměšnit. Stejně tak nedošlo k žádnému "odklonění" mimo koridor. To byly jen "taktické pravdy", dnes již usvědčeného viníka.
          A mimochodem, let nad východní Ukrajinou řídil ATC Dnipro z Dněpropetrovsku.
    • Možná se ti nad článkem ulevilo, ale meleš prázdnou slámu.
  • Eu diktát těšíme se https://auto.idnes.cz/asistencni-system-bezpecnost-vybava-eu-f0f-/automoto.aspx?c=A180521_122519_automoto_fdv
  • Ožralý Novičok prý chtěl vypustit zaručenou zprávu, aby pomohl opět rusákům, že letadlo sestřelili Češi, konkrétně pan Kalousek ze svého panelákového bytu! V ovčinci mu to ale rozmluvili, že by tomu asi opravdu nikdo nevěřil... chlast dělá svoje!
    • nukleární blb. Několik měsíců se tady neocitla taková kravina. Už chodíš i na velkou?
  • Doporučuji si celý článek v Právu přečíst, hovoří chemik z oboru, nikoliv Drábová, státní úředník, či ministr, který netuší, která bije nebo se řídí heslem “zatloukat, zatloukat, zatloukat, raději lhát s EU a Zámořím než mít pravdu s druhou stranou“. Ukazuje se, že lžou politici i tajné služby, zatímco osočovaný prezident měl pravdu. Navíc zveřejnil to, co už bylo publikováno před lety v časopise. V oficiálních pravidlech příslušné organizace kontrolující výrobu otravných látek existuje pouze výraz výroba, žádná mikrosyntéza a podobné bláboly. Je škoda, že článek Právo nedalo na internet a existuje tak jen tento výtah z Blesku. Ono u sestřeleného letadla, o němž se náhle počalo opět mluvit (je asi potřeba odvést pozornost od zpackaných provokací) je až příliš podivuhodných okolností, o nichž se mlčí a naopak se vytahují chatrné důkazy, které správná média ochotně šíří…už jen to, že vyšetřování je vedeno při odmítání požadavku, aby se mohl účastnit „hlavní podezřelý“ celou záležitost shazuje do oblasti poněkud zapáchající propagandy.



    http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/544928/britove-s-novicokem-hrali-divadlo-tvrdi-cech-u-skripalove-ma-pochybnosti.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk
    • I kdyby jsi to četl z Pravdy, tak budeš pořád blbem.
    • Důkazů k sestřelu je dostatek a většina z nich je známa už dlouho. Dlouho komisím trvalo, než je prověřila. Ty fotografické a filmové pochází od obyvatel v zóně působnosti separatistů, nebo přímo od nich a taky od Ruských vojáků (třeba z jejich "fejsbůků" VKontaktě). Jistě bude svědectví spousta, ale jde jim tam o život, tak většinou mlčí.
      Ovšem "hlavní podezřelý" se sám odmítl zůčastnit vyšetřování (asi aby později mohl ukřivděně fňukat), stejně jako vetoval zřízení komise OSN. Ale ve vymýšlení, někdy až fantaskních, teorií jak to bylo "ve skutečnosti", které si klidně i vzájemně odporují, v tom jsou Rusové machři *1* *1* *1*
      • tobě někdo sestřelil mozek. Tak vymýšlíš schizofrenní fantasmagorie *15*
      • Jasně 4 roky ve válečné zoně *1* *1*
  • chudák vlastizrádce Novičok, tenhle měsíc mu nic nevychází
  • Jak mohli sestřelit éro rachejtlí, kterou neměli?
    • Stejně jako když otrávili Skripalovy látkou, kterou nikdy v Rusku ani v CCCP nevyvíjeli, nezkoumali, nevyráběli, neskladovali. Nikagda, nikagda, nikagda!!! (mluvčí min. zahraničí Ruska). Tou látkou, kterou jejich nedocenění vědci, taky podle ruské vlády, vynesli v devadesátých letech ze země a poskytli (prodali) Německu za jidášský groš (či dolar).
      *15* *15* *15*
      • říci, že bezpečně víš, kterou látkou byli napadeni Skripalovi?
        Tak to pak jo.
      • Kdyby někoho otrávili tak by zemřel
    • Líbí se ti můj nick zemanoidní zlodějíčku ? *15*
  • Ta ruská sebranka z hradu v čele s kolaborantem Zemane bude zase muset něco vymyslet aby očistila masového vraha Putina, pravděpodobně se budou snažit to hodit na čechy, stejně jako s novičokem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit