Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, demokraté, hlavně Pražané by zřejmě raději sochu Heydricha. Filmový záznam z Václavského náměstí zaplněného 200 000 hajlujícími Pražany, slibujícími věrnost Říši je vskutku působivý a je jasné, kam srdce pražské demokraty táhne. Bohužel nám to Rudá armáda všechno "pokazila", dodnes jsme mohli klidně žít a pracovat pod "ochranou" německého národa, jak koneckonců také zaznělo na tomto legendárním shromáždění v jednom z projevů našich tehdejších charakterních politiků. Ať žije odkaz těchto "bojovníků za demokracii" a hlavně nesmiřitelných a "statečných" bojovníků proti Rusku. Jejich boj byl tehdy a je i dnes především a pouze slovní, ale o to zarputilejší a nenávistnější. Mnozí z jejich dnešních následovníků byli dokonce jakýmisi odbojáři. Naoko byli členy KSČ a SSM, spílali imperialistům z USA a vůbec všem kapitalistům a skládali a recitovali oslavné básně na Sovětský svaz. Jejich srdce však neochvějně bilo pro Třetí říši, případně pro Wall Street. Tajně ale bojovali proti ruskému jhu. A bojovali tak dobře tajně, že se dodnes nepodařilo zjisti, jak vlastně bojovali. Po listopadu 89 však už mohli bojovat veřejně, tedy statečně vyřvávat nenávistné slogany proti Rusku a komunistům. Stranické knížky KSČ však mají někteří z nich dodnes schované pod kavalcem. Co kdyby se to náhodou zase otočilo.

    Jak zaznělo v nejslavnějším českém románu "Však jsme Češi".

    • I to je možný pohled

  • Lidé netuší, proč legionáři v Rusku vůbec byli, o co jim šlo, stejně jako netuší, že většina rudých vůbec nebyli etničtí Rusové, ale bývalí maďarští, němečtí a rakouští zajatci.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Takže jak je v článku uvedeno, je nesmysl nadávat Rusům do bolševiků, poněvadž bolševismus tam zavlekli Maďaři, Němci a Rakušané. Rusové byli obětí. Dobře že jsme se trhli z Rakousko-Uherska jinak bychom tu měli bolševismus hned v roce 1917.

  • mun.go

    Starejte se raději o živé, ne o mrtvé. Mrtvých se už nemusíte bát, ale živí škodí.

  • S rudou lúzou je věčný boj.

    Proč neemigrují do své říše.Jenom škodí .

    Jsou jako rakovina,

    Strašení našim západním sousedem je jejich kolorit.

    • josef.chmela

      S modorofialovou lúzou je věčný boj.

      Proč neemigrují do své říše USA.Jenom škodí .

      Jsou jako rakovina,

      Strašení našim východním skorosousedem je jejich kolorit.

    • Vždy zpozorním, když někdo někoho nálepkuje, dost často si sám stejné označení zaslouží...

      Jinak ovšem máš pravdu, naši západní sousedé jsou báječní, Angláni a Frantíci nás nikdy nezradili, Němci nás taky nikdy neokupovali, že ? :-)

  • josef.chmela

    Každý režim s staví svým nohsledům pomníky. Většinou nemají dlouhého trvání.

  • chce se mi  🤮

    • Rozhodně máte pravdu - ještě tolik let po vypuzení rusácké svoloče zde przní jedno z jinak pěkných míst socha jakého si vychodostepního nájezdníka.

      M.j. soudruzi už jděte do pr ....le a nebo radši ještě dál s tím opěvováním tzv. osvobození rusáckou soldateskou. Ty bolševičtí nájezdníci si to vybrali v následujících letech více jako bohatě.

      • josef.chmela

        Vypatlanej blbe!!!!!

  • pavel.zajda.7

    Děkujeme Pane maršále za osvobození naší vlasti od nacistů! Prosím vzbuďte se a zachraňte nás znovu, němečtí nacisté už zase útočí, tentokrát skrze EUtopii! Jestli můžete vzbuďte i Pana Žižku, našeho největšího vojevůdce, spolu ty nácky rychleji vyženete a nám se opět uleví!

  • Plantáš blbost. Německy mluvící byli kolaboranti kteří podkuřovali fašistické chátře. Právem byli vyfičeni,MĚLI ŠTĚSTÍ  velké  štěstí že se nehoupali na větvích. Za jeden zmařený český život, dva bezcenné skopčácké. Taková byla doba.A bratr Jan zTrocnova brojil proti zparchantělé cirkvi.Dobře dělal.Kdy jsis ve škole nerýpal nožíkem do lavice kosočtverce, rozhodně by jsi byl někde jinde.

  • A co takhle sadistický loupežník Jan Žižka, který drancoval a vypaloval kláštery a církevní památky a bestiálně vraždil mnichy? Měly by se snad jeho sochy zbourat a po něm pojmenovaná místa přejmenovat?

    Máme tady spoustu památníků ruských kluků, kteří byli za WW2  přinuceni jít pro Stalina dobývat střední Evropu. A co němečtí kluci, kteří byli přinuceni dobývat pro Hitlera Evropu, kde ti mají pomníky?

    A co německy mluvící Čechoslováci, kteří byli při vyhnání (Vertreibung) zavražděni jenom proto, že mluvili německy? 

    • ty si ale skopčák

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit