Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každá doba má svůj styl. Já jsem teda ráda, že dneska jsou běžné bílé svatební šaty. Těšila jsem se, až si je obléknu, protože žádné bílé šaty, ani krátké. nemám :-) . Půjčovna svatebních šatů , ve které jsem si šaty půjčila, nabízí i jiné, než jenom bílé šaty, ale já jsem volila klasiku :-) .

  • Koronavirus plně obnažil slabost USA, Západu (EU nestojí za řeč)."Systém" všude v tzv. "vyspělých" zemích selhal, není schopen fungovat efektivně, vše záleží jen na schopnosti vrcholného politika.My máme velké štěstí, že v čele našeho státu stojí špičkový krizový manažer Babiš a ne ožrala typu Kalouska nebo neschopný Fiala či Tupolánek, kteří by čekali na povolení Brusele k uzavření hranic atd.

    • Krásně jim tam v tý amrdólii chcípaj nakažený!

      Jen tak dál a víc!

    • V čele našeho státu stojí hradní s permanentní virózu, který je  zalezlý v Lánech...

      A STBák, který nejdříve v době epidemie žvanil bludy a teď je zalezlý v Kramářově vile...

      Ono je to asi lepší, protože poslouchat jednoho, nebo druhého, vydrží pouze jedinec se silným žaludkem, nebo jedinec stejně bezpáteřní, jako jsou oni...


    • To máme opravdu štěstí, že v čele našeho státu nestojí ožrala. 😀

      Soudruh/žka linda86 zapomíná, že nebýt všestranné pomoci USA poskytnuté za WW2 pro CCCP, tak by se dnes v CCCP mluvilo německy. Holt, "bývalý komunista" je jako "bývalý černoch".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit