Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za to co provedl touto amnestijí hajzlprezident, by měl jít sedět sám. Přeji vám hezký den.
    • Koho tím myslíš rudý zmrdíku? Husáka - probuď se, ten už tam 20 let není, nebo že by ještě nějaského dřívějšího komoušského vraha - symbol všech sydfilitických opilců - loupežného vraha gottwalda, či jeho zdatné nástupce - genitální nájemníky zapotockého, novotného? Nebo že by snad jejich současného nástupce - rudooranžového buzika diensbera?
  • Dobry Den chci ragovat na prezidentskou amnestii je zveřejnena na internetu.Piše se v ni že prezident promiji a zastavuje všechna pravomocna neukoncena trestni stihani.Jen trosku nechapu JAKA presne myslel.V rove 2012 6 mesice na me a meho pritele bylo podano trestni oznameni za loupez a za omezovani osobni svobody.tahne se to uz od leta
    ani jeden z techto zkutku sme nespachali proti strana nema zadne svedky a ani mi je to jen slovo proti slovu za toto nam hrozila sazba 2-10let vezeni.nemuzeme se nijak branit nas pravnik dela co muze a ted nam prisel dopis ze statni zastupce sprisnil sazbu trestu a celou vec prehodnotil zajimalo by me jestli se amnestie stahuje i n nas pripad dekuji .lucie
  • Musel pomoci svým kamarádům než zmizí,v široké amnestii se to ztratí. Kdo váhal , že Klas je dobrý prezident, tak nyní konečně změní názor. V den odchodu Klause z Hradu, půjde Prahou smuteční průvod s veselou kapelou. UKAZÁL SVOJI PRAVOU TVÁŘ.
  • Kroutím hlavou s nima,mám rád lidi s pevnejma zásadama a dobrou pamětí viz náš prezident.
    • BYL TO lišák ..............................tweedový kabat za totality ušmudlaný REVOLUCE JEMU +OSTATNÝM PŘIŠLA VHOD začali pomalu a jisto rozkradat svoji politikou
  • Bude jich prý asi 7000. V jibné zprávě jich je už 7500 a vyčleňování pokračuje. Ale to nemůže překvapit, když o tom rozhodují soudci, kteří dostali přidáno za práci a takto si jí co nejvíc zjednoduší.Stejné jako když o platech ve sněmovně rozhodují poslanci.Kdyby tu byl právní a hlavně spravedlivý stát, tak by se tyto platy vypočítávali z nějakého průměrného platu a navíc podle dosaženého stupně efektivity ekonomiky tohoto státu.Ale to bohužel v našem!spravedlivém" systému nefunguje.Tak se ani nedivte, že lidé nadávají a kradou také. Už je jenom otázka času, pokud to bude pokračovat, že to někdo odnese na zdraví.Já bych se nedivil , ale přidal.
    • OBYČEJNÝ ZLODEJI JEDNODUCHÝ,,, NÁROD NEZAUJÍMAJÍ
      KAUZY ....................rozkrádači TI JSOU DŮLEŽITÝ AMNESTIE JE OMILOSTÍ,, kauzy,, ty největší zlodeji.....................to je na zamyslení
  • http://vtipy.netroof.eu/item/9556/amnestie-je-pojistkou/
  • Lituji jedině jedné věci. Že Klause po jeho první volbě prezidentem nikdo nezastřelil.
    • a kdo ???? ten sedí díky tím ,který začali rozkrádat tenhle stát od 1989...........chronologicky
      a on s nimi
    • Hlavně Havla mělněkdo zastřelit! Obviňují Klause ale Havel byl na špici a vůbec nic neudělal
      v době havlování se stala nehorší zlodějna.
      • ano Havlem to začalo ..........................
  • Antiparoubku,ty blbe,ty se nezúčastníš dnešní diskuze?
    • se dnes nezucastni. zaprve je v soku ze se na nej amnestie nevztahuje a za druhe dostal vyhazov z prace , jako jiz po nekolikate. Takze ma jine starosti , pokud cosi s jeho IQ neco takoveho vubec chape co to znamena. Jen tusi ze by se mel opet hlasit na pracaku , ale boji se tam jit . Je to tam pry ted sama nobl spolecnost.
  • To je zas keců kvůli amnestii! Pro většinu těch zmetků je horší pustit je v lednu na ulici než je vydržovat na státní náklady ve vězení. Jeden parchant v base stojí daňové poplatníky milion Kč na rok!
    • Ty hňupe,propuštění těch zkorumpovaných lumpů nás bude stát sto krát víc.V této amnestii opět nejde o spodinu,ale o nadlidi.Dobře nám tak!
  • Havel i Klaus přísahali, že budou dodržovat ústavu ČSFR. Takže to co provedli rozdělením republiky, za kterou umíralo ve II.SV tisíce vlastenců na obou frontách, je čistá VLASTIZRADA! Takové rozhodnutí mohli udělat jenom na základě refgerenda. Podle průzkumů i na Slovenksu bylo pro rozdělení jen 1/3 občanů.
    A to ještě roní slzy nad rozkladem národní soudržnosti. Národ sjednocují vůdčí osobnosti. Ale kda někoho takového mezi zloději, tuneláři, korupčníky a podvodníky všeho druhu mezi naší elitou najít? Klaus to určitě není!
    Okamura na hrad! To je jediný vlastenec na naší politické scéně.
    • Vy vole!Ještě japončíka.To by nás svět bral! Č....ů!!!
    • Mám jen několik poznámek:
      Slováci byli luxusně dotovaným státem od ČSR. Vyplývalo to z "týlové" polohy oproti západu. Slovnaft, Jaslovské Bohunice, zbrojovky a např i elektrifikaci železnic jsme zdaleka neřešili 1/1 ale 1/3 - počítáno přibližně rozlohou. na obou stranách bylo mnoho slušných lidí ale i prasata co v čechách neobsloužli v hospodě slováka a naopak. Byl jsem taky u dělení armádního majetku, pro změnu 1/1. Ještě se chovali páni důstojníci jak dobytek. Ale to je jedno, celou dobu co bylo slovensko přidané k nám, byly problémy. Pořád se jim něco nelíbilo. Nemluvím o většině slušných lidí.
      A konečně - Okamurovi nevěřím ani nos mezi očima.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit