Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Kolik už bylo vyhoštěno SA diplomatů?

  • ferda.borek

    Když porovnáte velmi ostrou reakci západu na otravu ruského špiona Skripala, kdy západní politici okamžitě ukázali prstem na Rusko a Putina aniž by existoval nějaký důkaz s velmi vlažnou reakcí na jasnou vraždu toho novináře na zakázku Saudsko arabské královské rodiny, vidíte obrovský rozdíl a dvojí metr. Zatím co proti Rusku většina zemí západu neváhala ani minutu a vykázala plno ruských diplomatů ze svých zemí a okamžitě bylo žádáno uvalení těžkých hospodářských sankcí proti Rusku, v případě SA se neděje v podstatě nic. Jen plané výzvy k odsouzení SA a jinak žádné vypovězení diplomatů ani výzvy k tvrdým sankcím. Jen Německo zastavuje vývoz svých zbraní do SA a co ostatní?      

    • Ano, máte pravdu. Je to čiré pokrytectví všech, kteří mají obvykle plnou hubu svobody, demokracie atd.atd. a teď místo skutků jen mlčí. . .

      O většině z nich navíc tvrdíme, že jsou naši spojenci...

      • Přiznáváme byl zabit na konzulátu, byla to chyba a příslušní viníci budou potrestáni.

        Ano nejedná se o žádnou vraždu na objednávku, ale pouze osobní selhání nějakého velvyslance.

        Princ toto odsuzuje a distancuje se od toho. Chce vše řešit diplomaticky a USA to vidí stejně, neohrozí to dodávky zbraní a odběr ropy. Embargo se za takový drobný prohřešek neuvaluje. Jedině kdyby si novinář na ambasádě čuchnul Novičoku a zjistilo se, že byl zaručeně z Ruska, to by to potom fičelo.  Kapitalisti všech zemí vyližte si pr_del.    

  • Nakonec se bohatým Saudúm nestane vůbec nic.

    Že umučili a zavraždili člověka? Ne jako jedinci, ale jako vládní systém! Za kritiku.

    Co na to "strážce demokracie" kačer Donald?

    Představují pro nás 450 miliard dolarů obratu obchodu a to by nám chybělo! Takže vražděte v klidu dál a my budeme dělat, že se nic neděje. Kdo má peníze, má holt v Praze dům. Nějaká spravedlnost, zákon? Nedejte se vysmát. 

    • Ten řev celého "demokratického světa," kdyby tohle udělali pohůnci pana Putina!!! Koho by kam vypověděli?? Jak by se česká "svobodná média" zalykala v hlavním vysílacím čase!!

      Takhle klid a ticho po pěšině. Hnus a bída dneška. A Občan s josefem novákem a  dalšími jsou najednou jako pěny. Kde máte svou nenávist mládenci? Teď se to nehodí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit