Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Drážďanech se aktivizují němečtí vlastenci, kteří jsou merkelovsko-eurohujerskou propagandou vydáváni za nácky. Právě ideový směr merkelismus je sofistikovaným neonacismem, protože propagandisticky překrucuje realitu, potlačuje svobodu slova na základě vnucování autocenzury v intencích merkelovské politické korektnosti, klasifikuje společenské procesy na základě účelové selekce tak, aby projevy občanství a demokratických aktivit byly propagandisticky vydávány za aktivity odporující evropským hodnotám. Právě obyvatelstvo východních spolkových zemí více odolává merkelizačnímu tlaku. Významným komponentem merkelizace německé společnosti je sofistikovaná islamizace. Současný německý establishment zase vyvolává u evropské veřejnosti obavy.
  • prašivý pes


  • TheGGG

    větší reálný problém je růst krajně levicových marxistických bojůvek podporovaných pro-bruselskými kolaboranty a hordy afrických barbarů s IQ80 a méně, kteří se sem na jejich pozvání ženou... o tom prosím článek. Jakákoliv radikalizace obyvatelstva je jen důsledkem islamizace evropy, kdy se původní obyvatelé začínají bránit....

  • Aha, na zakázku psaný článek pro zahrádáře (podle sídla údajného institutu v zahradní kolonii, pro který byl vytvořen).

    Kdy intelektuálníci pochopí že politické spektrum má být vyvážené. Tak proč se stále naváží do obav lidí na východě Německa, které ventiluje Pediga a ještě to uměle přetahuje do Česka? Na rozdíl od ukolébaného Západu tito zažili dobu nesvobody a jen nechtějí, aby se v nějaké podobě vrátlia. Což se dnes děje, když se ve jménu podivných hodnot krátí jejich práva a jsou ostrakizováni už jen proto, že ventilují své obavy. Je mi poněkud podezřelé, proč jsou všichni protestující automaticky označováni za nacisty jak v německém tisku, tak zdejším autorem. Pravděpodobně se bude jednat o zřejmou formu xenofobie, protože patrně už netuší co byl skutečný nacismus zač.

    Měli bychom si dát pozor, neboť i v našem parlamentu máme takové ultralevicové extrémisty - Piráty, někdy též zhulence, neboť na někoho svými nezralými výroky a jednáním tak působí. Namátkou se předseda Bartoš zúčastní demonstrací Antify, která je považována za extrémistickou bojůvku celého levicového hnutí a věší na sebe symboly typu "Good night white pride", tedy dehonestující bělošskou populaci (jakkoli se to oficiálně uvádí jinak). A jeho podpora satanistické symboliky také není až tak neznámá. Poslanec Michálek prosazující bossing zase v opilosti bije nesouhlasící invalidní důchodce, aby se pak sám válel na zemi jak ...., a pražská pirátská zastupitelka Horáková chce pro osamělé důchodce rovnou zřizovat hromadné hroby.

    V tomto kontextu mi není jasné jak potom kritizovat některé výroky z úst poslanců SPD ohledně neexistence tábora v Letech coby koncentráku, když se Piráti chovají ještě provokativněji, až extrémisticky.

    Nebo myslíte, že by jinak byla na naší politické scéně nuda? Tak nechť se alespoň měří všem stejným metrem...i v médiích. 

  • Je to jak u nás máte jiný názor jste okamžitě neonacista

  • senil666

    Je to podle mě snaha o další utahování šroubů. Nacisté nejsou hrozba, spíš radikální islám nebo extrémní levice. Nemecko je už
    totalitní stát. Vládne tam silná cenzura. Smutné


    https://www.epshark.cz/clanek/2323/nemecko-pokus-o-cenzuru-alternativnich-medii

  • Milý Vojtěchu Bergre, to není vůbec žádný problém ale je to naprosto normální. Jen si zkus představit, že ne každý bude na něčí rozkaz preferovat společnost primitivních a možná agresivních náboženských pomatenců odkudsi z Afriky nebo Asie. Co na tom nechápeš ?

  • Hlídací Pes? Zase? No comment!😈

  • mun.go

    Spolková země Sasko a město Chemnitz (bývalý Karl-Marx-Stadt) prostě mají rádi pořádek.

    Za socialismu tam žádní muslimové nepřicházeli. Naopak jsme tam jezdili z ČSR nakupovat.

  • Víte, já tomu označování skupin s jiným názorem na svět moc nerozumím. 
    Když se mi nelíbí negroidní mimino v jesličkách pro Ježíška na vánoce -  jsem hned neonacista nebo rasista?? 
    Nevadí mi v Africe, kde je převaha černých obyvatel, nebo jinde, ať je postavička třeba pruhovaná, to je mi naprosto jedno. Ale proč to děláme ve středu Evropy?? Mě osobně to prostě nepřipadá normální. 

    Jak psali v jednom vtipu - jeden chlapík říká druhému se zasněným pohledem do dálky - "jsem xenofobní rasista, sexistické prase - a jsem na to docela hrdý." Je to samozřejmě jenom vtip, ale o něčem to vypovídá. Nemyslíte Vy "nálepkáři?"


    • Vysazovat v naší přírodě cizí druhy se zakazuje. Pokud si tedy nějakého cizince vpustíme, dobře si ho nejdřív prověříme. Platící turisté s vizem nebezpeční nebudou, horší to je u nomádů, kteří jdou za lepší výživou.

      Kdo je ze zemědělské rodiny, ten to zná. Plahočíme se na polích, oráme, sázíme, vybíráme kameny a když se už může sklízet, objeví se davy, které chtějí sklízet také.

      Tůdle, bez práce nejsou u nás koláče!

      • Tak, tak....a to nejsem zemědělec😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit