Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dezinformační ASOCIÁLNÍ sítě ovládla svoloč, která jejich prostřednictvím šíří jen samé sr-čky. Konzumují je slabomyslní nesvéprávní ovcani s vymytými mozky. Cenzura ASOCIÁLNÍ latríny mě nijak nepohoršuje,
  • No jo, ale kromě sociálních sítí existují i zpravodajské servery s diskuzemi a když někdy čtu, co dokáží vyplodit za nenávistné příspěvky převážně Drahošovi příznivci (kupodivu), tak se divím, kde se to v těch lidech bere.
  • Proč mám téměř vždy pocit, že kdo se zabydlel v evropských komisích, ztratil i trochu té soudnosti a stává se z něj evidentní poskok někoho, kdo to s naší národní hrdostí a samostatností nemyslí dobře? Příkladem je zrovna paní Jourová.
    Její prohlášení jsou z 95% proti zájmům demokratického vývoje v ČR.
  • barabové tady budou přitvrzovat, stavět si mešity a dělat si výchovná protievropská shromáždění a my se budeme uzavírat a uzavírat .... Ještě že tady máme skupiny lidí kteří se nebojí otevřeně muslimáky kritizovat.Akorát ten Okamura se extra tupě vyprofiloval. Zas tak bezhlavý křikloun a řváč na všechno - je obecně nepoužitelný třeba ve vládě.
  • Co si ta nová levice dovoluje??? Dobře, tak odteď budou lidem předepisovat, co smějí a nesmějí ŘÍKAT a PSÁT. A představují si taky, že budou lidem předepisovat, co si smějí MYSLET?!! Polezou lidem do hlav, a kde najdou "nesprávné" myšlenky, tak s ním udělají co? Dají na převýchovu? Pošlou do gulagu?? Zastřelí na místě a zahrnou do hromadného hrobu, obsahujícího samé rasisty a xenofoby??? To už tu všechno bylo a začínalo právě takhle... Antifa, Hatefree Culture, Black lives matter... vždyť jste úplně stejní jako ti komouši a nácci!

    A vůbec, víte, jaké je heslo Týdne proti nenávisti? - "Ať všichni nenávistníci pochcípaj"! *1* *1* *1*
  • ObcanHavel
    To je v pořádku, několik takto nemocných lidí je i tady na Tiscali, pokud se nedokážou sami od sebe chovat slušně jako svéprávný a zodpovědný dospělý člověk, co jiného moderátorům diskusí zbývá
    • že jsou věci, které je třeba nenávidět, třeba lež a to i tu korektní, náboženské násilí a zotročování, které je vlastní ideologii islámu, který neznává rovnost lidských práv atd.atd. Pravda a láska je často jen zástěrka pro lež a nenávist.
      • xxx
  • Kdyby nebylo nenávisti,turci by se v evropě rozvalovali již několi století a všichni by jsme 5x denně mlátili čelem o zem,co a kdo je vyhnal ?? Láska a vítání bo meč a nenávist ??!! Kdyby nebylo nenávisti tak ještě dnes se klaníme starýmu procházkovi a hlavní město by byla Vien...že by se to tatíčkovi Masarykovi podařilo láskou a patolízalstvím ??!!! Kdyby rusové vítali a milovali esesáky,gestapáky místo nenávisti,byli by jsme tu dnes ?? Vyhnali by hordy vrahů a okupantů kteří neměli soucit ?? Ale je docela možné,že také vyřvávali jako Vašík-láska a pravda zvítězí - " až všechnu východní verbež proženeme komínem"....kde je pravda a kde lež ??!! Kde je hranice mezi nenávistí a láskou ??!! Ať si strčí vítači své kydy do ďupy,staleté zkušenosti předávané z generace na generaci prostých lidí není ani nenávist,ani xenofobie,ale prostá realita !!! Ono to prodejné panstvo vždycky z vysoka sr, lo na lid,jen když se má jako *12* *12* *12* u koryta !!!
  • ivislo
    Ano je to zpátky v plné parádě. Už jsem to zažil. V restauraci se muselo šeptat protože jinak jste byli pozváni k " podání vysvětlení " na okresní SNB
    • Mě nikdy nikam nepozvali. Pro mě zpravidla jezdila černá Volha ve čtyři ráno.
    • Tehdy se "vysvětovalo" spíše vyhrožováním, fackami, obuchem, popř. vás nepustili na záchod a pak jste teprve měli o "zábavu" postaráno...
  • že alespoň beztrestně můžeme nazývat vyžírky z gumových člunů pravými jmény. Zatím. V DDR už musí držet hubu i o nich. Oficiálně pod pohrůžkou zakázáno. Když na rakouském servru použiješ slovo třeba "muslimák" PO ČASE BEZ ŘEČÍ SMAZÁNO.Kde to jsme? Abychom už nesměli říci ani slovo k parazitům kteří tady útočí. Jasně že to jednou praskne. A to bude pak fičák. Už aby to bylo!
  • Komunismus hadra!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit