Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve zprávách uváděli, že letos prudce vzrostl počet nakažených chřipkou a taktéž počet úmrtí na toto onemocnění. Domnívám se, že se tak stalo v důsledku protikuřáckého zákona a vyhánění lidí na mráz. Statistika, která to potvrdí, jistě bude věrohodnější, než ta výše uvedená.
  • A co nemoci z chlastu? Proč nezakázat v hospodách i ten? Ať jsme zdravější!
    • No asi proto že pasivní chlastání, na rozdíl od pasivního kouření ještě nikomu neublížilo a žádné nemoci z chlastu nezpůsobuje...
      • Pasivnímu kouření jste se vyhnul sice tajnou a velice složitou metodou, ale já vám ji prozradím. Stačilo do kuřáckých hospod nechodit!
        Aktivním kouřením škodím pouze sám sobě, kdežto opilci svým chování způsobují často úrazy sami sobě, ale i jiným lidem, když jako opilí reagují agresivně na každý podnět, který se jim nelíbí. Takže důsledkem požívání alkoholu bývá domací násilí i násilí na veřejnosti, ničení veřejného i soukromého majetku (vandalismus), rušení nočního klidu vyřváváním a pokusy o něco, co má být zřejmě zpěv a v neposlední řadě opilci za volantem ohrožují ostatní účastníky silničního provozu.
        Tak proto se raději zabývat tím kouřením, že? *1* *1* *1*
  • Od levice po pravici se tady všichni asi shodnou, že navrhovatel Benda je diletant, který nikdy nic v životě nedokázal.Tak se šťourá v populistických výkalech a čeká na nebevstoupení za živa. Podstatné, podložené a pravdivé je to, že se omezilo pasivní kouření a to je začátek výhry.
    • Pro trouby možná ano, ale i průměrně inteligentní člověk, kterému vadilo pasivní kouření a zápach v kuřáckých hospodách již léta chodil buď do nekuřáckých. A jsou tací, co si dají pivo doma nebo dokonce alkohol nepijí vůbec! Hrozná představa pro alkoholika, že? *1*
  • Samoúčelná statistika, která má ovlivnit případné hlasování o zmírnění protikuřáckého zákona. Jeden nemusí být lékařský zdatný aby věděl. že za tak krátkou chvílí se účinky zákona na zdraví kuřáků-nekuřáků nemohou zjistit. Dobrý pokus ovlivnit poslance.
  • Tu v tej pivnici niepozvoli še kurici.
    Kto še prichyci, temu sa tá cigaretla
    hen tým horiacim koncom
    vopchá do rici.
    A budze po piiči.
  • A teď zase tu pohádku o Červené chaloupce *3* *3*
  • Myslím, že pozitivní přínos opatření se projevil. Poněkud mne zaráží, jaké množství dívek a mladých, ale i starších žen nyní kouří! Jakmile vystoupí např. z autobusu, už to tahá balíček cigaret, zapaluje...
    Kupodivu je jedna věc mírně pozitivní. Jak to tak sleduji, ženy často kouř potáhnou a ihned vyfukují, čímž nedochází k procesu, jako když kuřačka vdechne "šluka" přímo do plic. Možná si dotyčné myslí, že jim to dodá vonný dech? Tak trochu mi to připadá komicky, proč a nechtěl bych být v kůži protějšku, či dítěte takové ženy, jako nekuřák líbajíc taková "voňavá" ústa.
    • Komicky se mi zdáš Jardo Ty, když píšeš, že myslíš si, že opatření zákazu se projevilo pozitivně, když hned vzápětí píšeš, jak Tě zaráží, jaké množství mladých holek i žen, dokonce i starších, kouří. Jaksi nula od nuly pošla. *1*
      Jo, a jak jsi poznal, že zákaz kouření v hospodách má na zdraví pozitivní účinky?? *1* *5*
      • Tak, že mohu dýchat a nemusím si tak často užívat Atrovent, vážený Dzigy.
  • Zakon ne, ale ceny cigaret...
    • Tak doufám, že klesají i počty astmatických dětí,
      kterým kouří rodiče doma protože do hospody nechodí, nesmí se tam kouřit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit