Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lékaři se chovají jako by pro ně, zaměstnance neplatil zákoník práce. I když obecně ty nemocniční ředitele a managementy moc nemusím, jsou to totiž ti kteří "zařídili", že peníze do zdravotnictví mizejí jak v černé díře, v tomto případě ředitel jedná správně, podle zákoníku práce jednou podanou výpověď je možno sice stáhnout ale jen se souhlasem zaměstnavatele. Pokud si ředitel zajistil vhodnou náhradu, pak není důvod proč by měl povolit stažení výpovědi. Není-li tímto důvodem příkaz pana krajského hejtmana, který ovšem může být za určitých podmínek porušováním zákona. Možné ovšem je nechat stáhnout výpovědi a po prvním březnu lékařům na pozicích pro které mám náhradníky dát výpověď např. pro ztrátu důvěry.
  • Především ředitel nemocnice ví kolik lékařů potřebuje k zajištění chodu nemocnice.
    Pokud ředitel vyzve lékaře aby se dostavili na personální oddělení k vyřízení formalit spojených
    s doručenými výpovědmi je zapotřebí aby si lékaři uvědomili , že zrušit výpověď je možno pouze na základě dohody zaměstnance a zaměstnavatele. Zaměstnavatel není povinnen se dohodnout se zaměstnancem na zrušení výpovědi podané zaměstnancem.
    Je zapotřebí v současné době podpořit všechny ředitele nemocnic, kteří se nedohodnou na zrušení výpovědí s nadbytečnými a méně kvalitními lékaři.
  • Myslel jsem, že všichni doktoři mají IQ přes 100, asi ne.
  • Skvělý ředitel! Jana.
  • Pro Jana.Rozhodně jsem si to neobodoval já.Pokud s tím někdo souhlasí je to jeho věc.Naučte se číst.Protože lékaře,které nemocnice nepotřebuje, přemlouval hejtman za ČSSD,aby zůstali.Pokud by se takto pokračovalo,tak většina obyčejných lidí na léky ,ani na lékaře nebude mít peníze.Takže ji budou k ničemu.Pak se možná uchytnou i báby zaříkávačky,pokud budou lacinější než doktoři.
  • chápete někdo motto DĚKUJEME-ODCHÁZÍME-jinak než zní????pro mne jako laika je naprosto pochopitelné,že odcházím protože nejsem spokojený.A ředitel jedná naprosto zodpovědně,když do konce vypršení lhůty si zajistí náhradu,aby zajistil chod nemocnice.

    ..splní jenom jejich přání odejít nic víc nic míň...
  • hlavne at pan reditel zajisti provoz bez komplikaci. uz se tam tesim ze budu konecne rychle osetren a nebudu muset cekat v cekarne.jestli me nevemou v terminu na operaci tak se ma pan reditel na co tesit,
    • Tak takového osla, který se těšil do nemocnice, jsem ještě nepotkal! A navíc vyhrožuje jakémusi řediteli. Že by mocný kulich, když se tak cítí? A tak jej snad omlouvá, pokud tam jde s hlavou!
  • mělo to být chtěli
  • Když podám výpověď tak chci jít za lepším a teď fňukat že nepudu zpátky,to mi hlava nebere.Co když už si sehnal náhradu?
  • Souhlasím s ředitelem, chtějli jít tak ať jdou!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit