Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Havloidní zmr-di z Unie svobody Němec,Ruml,Kúhnl,Marvanová,Pilip,Mareš,Krása,Hadrava,Černý......
  • Tento právník je asi nastrčená figurka z pravicové části politického spektra? Připadá mi jako Karolína Peake která byla v ODS poté jako špion pronikla do Věcí Veřejných (VV) a když ODS a TOP09 začali VV překážet tak si jako by nic naoko založila stranu LIDEM (strana již zaniká), chování p. Nečase k ní by tomu napovídalo?
  • Kdo ho platí??? ODS, TOP, nebo Babiš, tady jde jen o jedno oslabit levici, kapitalistů už
    máme dost!!!!
  • Jedna se pouze o shodu jmen-ta fotka patri tomu zlodejovi z US.
    Tak nechapu,proc tam davaji foto toho chmataka.
  • Bývalý ministr Pavel Němec, který je na snímku, není totožný s P.Němcem z Mohelnice, bývalým poslancem ČSSD, který se nyní soudí.
    Pro redakci je to zřejmě jedno, Němec jako Němec.
    • Z obecného na ty dva. Jsou to stejnní lumpové, oba jdou po penězích a obětují vlastní pověst lžím a penězům. Takže Němec 1 = Němec 2 = prodejní lumpové.
    • Tak jsme to psali ve stejnou dobu.
  • Nádherná ukázka, jací to byli soc. demokratičtí kandidáti, když se nechají zastupovat Němcem, pravou i levou rukou Vesecké, Němcem, co pustil jako ministr spravdlnosti v Paroubkově vládě katarského prince z vězení, protože v Emirátech tehdy trávil svatební líbánky a do Kataru také zavítal, a to vše v barvách US-Deu. Paroubek se tehdy nechal zlomit a na příkaz Němce sesadil vrchní státupkyni Benešovou a dosadil tam Veseckou a pak se řešil spor Benešové, která je prohlásila za fustiční mafii. Dobře, že ČSSD takovéto soc. demokraty na svoje kandidátky nedala, protože se rozhodně nejedná o soc. demokraty, kteří by hájili zájmy svých voličů a o čistém štítě bychom si také mohli nechat zdát. Pokud by soud vyhráli, tak voliči, nezapomeňte tyto soc. demokraty vykroužkovat. Je to plevel jako bolševník, nezničitelný a Němec by měl chodit kanály, za to co tu provádí a prováděl.
  • Němce nezajímá spravedlnost, ale jedině hmotné statky a peníze. Jeho krédo je "za peníze fšecko". Němec byl snad vyloučen z ČSSD tak co má do kandidátek mluvit. Pane Němec kolik dostáváte od Kalouskostrany za ty špinavosti? Kolik jste dostal za propuštění zvrhlého prince? A t d.
    Co je to za stát, který mu umožňuje, aby stranám, i pokud neporušují zákony, zasahoval do vnitřních věcí. Princip většiny zákonů schválených je díra na díru, pokrytectví a špinavosti hlavnně vůči většině obyvatelstva. To je absolutní totalita. Současný stav zákonodárství je hrůza. Kvalita zákonů je na -4. Mezilidské vztahy -4. Životní úroveň jde rapidně dolů. Většina důchdců živoří již nyní.
    Mládež tu nezajímají současné problémy, ta se chce bavit. Žijí teď a je jim jedno jestli budou mít jejich děti co jíst. Proto v nich loví ODS, STOPky. A to, že budou dostávat žebrácké důchody jim je zatím, někde. Však rodiče je budou živit a nebo se utečou k drogám.
    • xyz "Katarský" bastard Němec ve službách Zemana a jeho prokopmunistické SPZO!
      Na dlouho-li? Těžko, s takovou životosprávou!
      • Nevím, ale Zeman by se nemohl s takovou špínou politicky nezahodit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit