Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Jsou mezi nimi politici všech německých parlamentních st🙂ran s výjimkou protiimigrační Alternativy pro Německo (AfD)."

    .

    No to je potřeba zdůraznit v každém podobném článku. Pak čtete o útoku a politika AfD a nedočtete se, že politici jinýcstran napadeni nebyli. Ani sem nebudu dávat odkaz, protože .... víte co. 

  • KIMCID

    jen nevím proč se tiscali vyhejbá psaní o protestech ve francii?jo o sk a ukrajině to se to psalo.

  • Připomíná to kauzu za Hitlera, kdy jeden novinář v roce 1936 byl zatčen a obviněn z úniku tajných dat o důstojnících Wehrmachtu. 

    Dokázal, že ona "tajná data" získal snadno ze společenských rubrik jednotlivých oficiálních tiskovin v zemi, kde se psalo např. - že "plesu se s manželkou zúčastnil major XY, velitel pěšího pluku v Z, dále poručík WU, velitel tankové brigády v AM, stejně jako..." a podobně.   

    Že by další podobná blamáž na obzoru?

    Pozn.: Onen novinář skončil ve švýcarském exilu. Včas

  • KIMCID

    kluk zničil pc tak že maji prd

  • Německá policie se velmi intenzívně zabývá případem úniku dat politiků a tak mi nezbývá nic jiného, než si přát aby stejnou intenzitu německá policie věnovala vyšetřování brutálních ataků , které provádějí na demokraticky smýšlející občany merkelovští aktivisté, ordneři z Antify a úderné pořádkové oddíly, které neotřelými metodami prosazují zhoubnou politiku eurohujerů a multikulturních fanatiků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit