Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro venezuelce je takovýto hyperinflace opravdu průšvih. Pro nás cizince zase naopak docela zajímavá příležitost jak tuto krásnou zemi za pár korun procestovat. Koukal jsem se na různé ceníky a díky tomu je  u nich pro nás vše až směšně levné, tak proč toho nevyužít.

  • BTW alias zlej Troll alias hrdina Putin je Ruský agent na Tiscali.
    Je to ex příslušník zločinecké iorganizace StB jak se tu sám přiznal.
    To bude pravda když se podíváte jak tento zákeřný podlý ne člověk ale DOBYTEK pracuje,

    Podvádí ti s hlasovámím aneb mínus a plus 6 až 20 za vteřinu. Jak nenápadné co.
    Krade nicky. Smrdí tu nonstop a to každý den.
    Simoně komolí jméno na Semjon a vede proti ní kampaň srovnatelnou jen s hony na čarodějnice ve středověku. Proč? Protože si dovolila na veřejné debatě uvést pro jeho rusko nepříjemnáí fakta což tento totalitní gauner v ruské žoldu nesnese
    • STbák byl hlavně tvůj otec co si nakradl vilu po němcích kterou mu právem komunisti sebrali
  • Je žebrák postiženej na těle i na duchu velký teplý Semjon Gayínek!!!
  • Na Stalinově kontě i českoslovenští padlí

    Jak správně připomněli sami ruští historici v nedávno vyšlé publikaci Dějiny Ruska 20. století, Sovětský svaz poslal v roce 1940, tedy v době kdy Spojené království bojovalo o holou existenci, do nacistického Německa 52 % veškerého exportu a výrazně tak pokrýval německou válečnou produkci. U fosfátů to činilo 50%, u chromu 62%, u ropy 75%, a u obilí 75% celkové německé spotřeby. SSSR tehdy rovněž nakupoval zboží pro Německo v třetích zemích. Jeho dodávky především barevných kovů pak oslabovaly britskou námořní blokádu a výrazně umožnily vést nacistům útočnou válku, tedy i proti československým vojákům a letcům bojujících na straně protihitlerovské koalice, kteří tak rovněž vinou Stalinova Ruska umírali v boji za svobodu své vlasti.

    Co se týče sovětské agrese v Maďarsku v roce 1956, tak tehdejší legitimní maďarská vláda sovětskou invazi odmítla, vyhlásila neutralitu Maďarska a jeho vystoupení z Varšavské smlouvy. Čili šlo opět o typické komunistické násilí. Stejně tak v roce 1979 neměla Sovětská armáda v Afghánistánu co pohledávat. Na počátku invaze zastřelily sovětské speciální jednotky afghánského prezidenta Hafizulláha Amína a na jeho místo byl z vůle moskevského politbyra dosazen tehdejší velvyslanec v Československu Babrak Karmal. Jednalo se tedy o hrubé vměšování do vnitřních záležitostí suverénní země. Sovětský vpád znamenal rozvrácení Afghánistánu, který se z něho nevzpamatoval dodnes.
    • Dodnes se nevzpamatovala z vpadu usa
      • Jako prvnáí rozvrtal Afghanistán tvůj rusák když tam v roce 1979 vpadnul a 10 let tam válčil.
        Po odchodu ruských agresorů zůstal jen chaos a bordel. čehož Taliban využil.
        Takže to na USa nesváděj ty ruský howne
  • Jedna trapná ubožačka S.K. se na nic než na urážení a tapetování nezmůže.Nikdy nic nedokázala ,nezažila a nezažije.Smutné takovej duševní mrzák jako ona co?
    • Nejen duševní. Proč tady imrvere smrdí???
      Protože mu postižení neumožňuje pohyb, i proto je tak zapšklej!!!
      • pod 11O nicky tu celý den smrdíš akorát ty BTw alias zlej trolle alias hrdino Putine.
        podle tvého nonstop táboření na Tiscali a podle toho že tu podvádíš s hlasováním aneb plus a mínus 10 za vteřinu je jasné že jsi Ruskem placený internetový agent.

        Simoně komolíš jméno zmetku. Na víc nemáš a nikdy mít nebudeš StBáku malej Ptáku.
        • jak píšu jsi ubožák co se na víc jak urážky nezmůže
          • Nejvíc sprostých slov tu používáte vy putinovci.
            Jiný než Kremelský názor totiž po komunisticku nesnesete.
            Tak nelezte na svobodnou debatu.
  • Tradiční nuda na Tiscali.
    Je tu jen internetový agent placený Ruskem zlej troll alias hrdina Putin.
    Tradičně podvádí s hlasováním aneb mínus a plus 9 za vteřinu. krade nicky, Simoně komolí jméno na semjon a jako vždy tu táboří celý den. Inu jinou práci tento agent také ani nemá. Jeho volání po pravidlech je srandovní. on sám všechny pravidla Tiscali totiž trvale pošlapává. Cenzor placený KGB však v jeho případě dělá hluchého i slepého

    Je srandovní pozorovat jeho marnou snahu. Jeho ožralého blba zemana ani jeho vraha a zloděje z KGB Putina češi nechtějí,. Což se tento hlupák snaží zamaskovat tím že si své ruské propagandě prdne desítky bodů,

    Naštěstí na ruské stoce jménem Tiscali chodí jen 6 lidí za den - údaj potvrzený redakcí. Takže propagandu zdejšího rusáka hnusáka nikdo nečte. polib si putina. Hell yeah *15*
  • Přesto, že je Semjon bloknut, je na diskuzi stále. Prokazatelně tedy mění IP adresy a tak hrubě porušuje pravidla fóra.
  • ano já Semjon zlej troll alias hrdina Putin tu podvádím s hlasováním aneb plis a mínus 9 bodů za vteřinu. Kradu nicky a Simoně komolím jméno.
    Tábořím tu nonstop každý den.

    Jsem ruskem placený internetový agent
  • Chcete totalitu, bídu a hladomory vybudované po Ruském komunistickém vzoru?
    pak volte KSČ - Magory.
  • Je to tak, jen podčlověk Semjon krade nicky, podvádí s hlasováním, IP adresami a píše si sám se sebou. Vše potvrzeno a ověřeno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit