Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro uprchlíky z Afriky je kvalita dostačující, je třeba pomoci těmto lidem. Uvědomělí občané zdravotní péči a živobytí pro tyto chudáky rádi zaplatí ze svých daní.
  • ilir
    personál nejsou doktoři a je fuk jestli dobří bo špatní,ale jsou to setry,uklízečky,kuchařky,údržbáři,topiči,elektrikáři a další.Asi by se to velmi rychle olarsop když vypnout proud a nikdo nenahodí el.agregát,kdyby byly na WC lejna od podlahy až po kliku.Kdyby netekla voda a nejen studená.Kdyby tomu nevětšímu machru doktorovi v půli operace došel kyslík pro pacienta.....nebo by pam primář chcípal hlady....Takže zdravotnictví nejsou doktoři-séstří jdu na inspekčák,NEBUDIT-LEDA BY JIŽ HOŘELY DVEŘE !!!!! Nač jsou plný nemocnice různých manažerů,vyžírek s pohádkovými platy a ti co se starají o nemocné o jejich další zabezpečení chodí s almužnou !!!! Co je to za měsíční plat 28 leté sestry -za noce,soboty atd.12.800,-Kč čistýho,má děti....každá komediantka ve zprávách má víc,každá hopsanda a úřednice se stejným a někdy i nižším vzděláním má víc a žádnou odpovědnost !!!!! Více sester na odd.kratší směny -za 12 500,-Kč čistýho měsíčně tak 6hod.denně MAX.!!!!!
  • podle mne jsou praktičtí lékaří přepláceni a to zejména ti venkovští, protože jejich služby stojí za prd. u nemocničních lékařů a specialistů je to jak který, někteří nestojí za nic, jiní jsou skvělí a se zubaři je to totéž. S dětským,i lékaři - zatím mám nejlepší zkušenost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit