Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chudáci vojáci,přes armádu se točí prachy do politiky a stav české armády je ubohý.Lidovci
    se ukázali,začalo to od Holaně až po zpěvačku Parkanovou.Vondra ten se taky neblaze pod stav armády podepsal a teď by to mněl vzít do rukou komediant?Mám rodinu v německu,a vím,že z nynější české armády tam maj obrovskou čurinu.Vojenské sklady -prý s municí-asi 5-6 bedýnek ,hlídá soukromá firma nejdražším kamerovým systémem a pod.Vojákům se vaří a dováží jídlo-soukrmé firmy,a pod.Je toho opravdu hodně na tenhle státeček.A místo aby se zabránilo za Kalouska zlodějnám ve státních a polostátních firmách,zvedl daně za PH,a ožebračil invalidy a důchodce. Češi jsou pro srandu v celém světě,od videíí na youtube,kde se baví na Klausovi a jeho péru,různé přebrepty,ukázky Zemanových viróz atd.Myslím,že kdyby mněl pod sebou armádu řezník Šabšula z Trnávky,nic se nezmění.
  • .. komediant na obranu?
    Tj. možné v ČR nebo v Kocourkově. Stačila geniální Peack.
    Vůbec se prezidentu, vrchnímu veliteli ozbrojených sil (i když v tomto bantustanu to jsou spíše cínoví vojáčci), že již tak nesystémově decimované, pardon budované armádě, nechce jmenovat neprofesionálního šéfa.
    Nehospodárnost může zjistit i ten, který bude kompetentní a nejen nějaký divadelník.
    • Babiš se nechal slyšet, že prý je Stropnický na ministra obrany ten nejlepší... Takže jestli jde (Babišovi) o zlodějny, tak asi ANO....
  • Pana Stropnického si pamatuji z pohádky-povalím bednu a zase ji zvednu,to já všechno dovedu,dále také jako člověka co byl často bez práce-angažmá,ředitelování v divadle byl také trapas a navíc si pamatuji,že se léčil z depresí. A nejen proto se domnívám,že Stropnický musí být blázen,když si troufne žádat o ministerstvo obrany,každý soudný člověk by se neodvážil o tom jen přemýšlet obzvláště po skandálech nekompetentních ministrů jako byli Vondra,Parkanová aj.
    Tzn.Pane Stropnický....mlčeti zlato! Nemáte na to profesně a ani povahou,tak brzděte!
  • Stropnický je můj vzor! Taky nejsem nýmand, ale když mě firma nechce, tak je dám k soudu, neboť jsem NENAHRADITELNÝ.
  • Stropnickému se věřit nedá
  • Na ministra obrany má kvalifikaci každý, kdo dokáže uhrát akce "Velká domů" ala Gripeny, Pandury, Casy, padáky, pušky a pod. Důležitá je schopnost dokonale krást. Jako na každém ministerstvu.
    • Teď přibydou firmy co se budou pakovat na potravinách pro vojsko.
  • Tak jako Stropnický nemá "kvalifikaci" na ministra obrany, tak Zeman nemá "aprobaci" na funkci prezidenta. Zeman se dostal do situace, které se říká "Napoleonovský komplex" až na to, že není malý jako Napoleon. Přisvojuje si práva, která mu nepatří, která si sám odvozuje od zákonů a Ústavy, zneužívá svého postavení / viz vláda Rusnoka / a domnívá se, že sežral všechnu moudrost světa a není nad něj. Máme si prezidenta vážit, to jo, ale Zemana??? Nic pro to nedělá.
  • Becherovič by si měl hledět flašky a nestrkat rejpák kam nemá. Mohl by přes něj dostat. A dávat pozor na psa, aby mu neshrnul koberec.
    Myslím, že ministrem obrany by měl být civil se samosttným myšlením a ne žádný zelený mozek zvylý jen plnit rozkazy. Jestli to Stropnický zvládne to nevím.
    • Ahoj nadprezidente !!! A co pánbůh, už tě začal poslouchat ??? Jestli ne, tak mu nasekej přes zadek, ó nejvyšší z nejvyšších...
    • Největší V.L.O.E. co se zde vyskytují jsou: y a dzixy *1* *1* *1* ukázka českého povlu *12*
  • Ještě je volný pan Foustka, je to sice účetní, ale to nevadí... vždyť to může dělat každý...dáme mu příručku ...
  • Já si tam pořád dovedu představit jenom Picka nebo gen.Pavla. Šéfovat ministerstvu-jakémukoliv-by měl především odborník. Těch laiků už tam pár bylo-Baudyš,Parkanová,Vondra,Peake a její krátkou epizodu snad ani nejde počítat. Tohle ministerstvo musí vzzít do ruky někdo znalej problematiky a s pevnou rukou,jinak do dopadne jako za výše zmiňovaných laiků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit