Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ničeho si neváží, uvedl v rozhovoru o imigrantech v Německu kuchař, který jim vaří

    I děti od malička kradou. Dítě jde už poněkolikáté pro chleba, tak je pošleme pryč, že už nemají nárok, tak alespoň ukradne kelímek, míchátko na čaj, cokoli je po ruce. Něco prostě musí odnést. A dospělé ženy, které chodí s dětmi pro oběd, spustí řev, počítají děti a využijí zmatku, aby ukradly jeden oběd navíc. Prostě pořád se snaží něco obejít. Nebo za sebe vysílají děti, protože těm se těžko něco odepírá. Udělají kukuč a myslí si, že jim všechno musíš dát. Ženské sedí v šátkách a koukají, jestli to vyjde. Já myslím, že by měli být doma, pomáhat tam a dělat. Můj příbuzný byl služebně delší dobu v Togu a popisoval, že je tam tak úrodná půda, že zasadíte proutek a za týden je z toho strom. Ale oni pořád tancují, zpívají, budou sloužit, ale ne samostatně pracovat.
    • Chtěl bych vědět,proč ty dva nesouhlasí s tímto článkem.Pokud nejste přičmoudlí jako oni a jste Češi,tak vám řeknu jděte do p......!
      Tento článek absolutně pravdivě popisuje skutečnost.
      Co vám zase vadí!
      Pokud patříte mezi pomatence typu-Halík,Dienstbier,John,Pánek atd.tak jste omluveni,vy za to nemůžete,vám pánbůh nas.... do řepy.
  • Už to sice není jako dřív, ale pořád patříme mezi nebírumilovnější země světa!!!
    Sakra, to jsem ale čtverák!!!
  • Ráda bych vložila smajlíka ale stále to nejde.

    Je to spiknutí CYA a MY 5 6 i 7,

    A protože jsem toto spiknutí odhalila byla jsem zavřená do Bohnic.
  • Nicméně pro přítomnost je důležité, že současné Rusko je stejně nebezpečné svému okolí, jako býval SSSR. Dokazují to okupace Podněstří, Abcházie, Jižní Osetie a Krymu, dále pak rozpoutání konfliktu na východě Ukrajiny a opakované provokace vůči Pobaltí. Poslední z nich je únos důstojníka estonské tajné služby Estona Kohvera, který měl mimo jiné dokázat, že ruská tajná služba FSB je spojena s mafiánskými kriminálními pašeráckými gangy.

    Varující rovněž je, že Moskva se snaží falšovat své dějiny a hájit komunistickou éru. Jedním z důkazů toho je, že ruská státní televize natočila dokument, který obhajoval srpnovou okupaci naší vlasti, při které bylo jen v prvním měsíci zavražděno více než sto československých občanů. Tuto neblahou skutečnost potvrzuje i statečný bojovník s rudou totalitou Michas Kukobaka, který v médiích protestoval proti proměně muzea gulagu v Permu, kde průvodci nyní nesmí mluvit o politických vězních v éře socialismu.

    Člověk, který ruskou realitu zná jako málokdo jiný, také právem varuje před bývalým kágébákem Putinem. Ten totiž horlivě sloužil režimu, který vraždil a mučil nevinné lidi,
  • Pokrytecký ruský Sinatra pohrdal Západem, nyní se tam jede léčit

    „Kážou vodu, pijí víno.“ Běžná taktika bohatých Rusů, kteří sice navenek hlásají věrnost své zemi, ale ve skutečnosti se přetvařují a dobře ví, že se bez Západu neobejdou. Nyní k nim přibyl i Putinův stoupenec zpěvák Josif Kobzon.

    Zpěvák Kobzon, který bývá přirovnáván k americké legendě Franku Sinatrovi nejen kvůli podobnému hlasu, ale i kvůli údajným stykům s mafií. Vůči Západu se stavěl velmi pohrdlivě slovy: „Plivu na jejich sankce“ a chtěl s ním dokonce přerušit diplomatické styky. Nyní však onemocněl rakovinou a pojede se léčit do Itálie, která mu udělila mimořádné humanitární vízum ze zdravotních důvodů, přestože tato ruská hvězda je na sankčním seznamu Evropské unie.
    • Mnozí bohatí Rusové dávají okázale veřejně najevo svoji lásku k vlasti, ve skutečnosti si však kupují paláce na Západě, pořizují špičková západní auta, posílají tam studovat své děti, žijí tam jejich příbuzní, kterým radí, aby se domů nevraceli, protože je v Rusku nečeká nic dobrého a jezdí se léčit na vyhlášené západní kliniky, jelikož jim ruské zdravotnictví ani na té nejvyšší úrovni nedokáže srovnatelnou péči zajistit. To, že i přes sankce si nechávají dovážet luxusní západní potraviny, není třeba dodávat. Oni ve skutečnosti dobře vědí, že Západ, i přes slovní výpady na veřejnosti, moc potřebují. Koneckonců i dcera ruského ministra zahraničí Sergeje Lavrova studovala a žila v USA.
  • Semjon Gayínek o5 rozjíždí tapetovací firmu, holt je zase s rozumem v makakově řiti, chichichi!!!
    • Neprudíš ale Nudíš multinicku a podvodníku s hlasováním *15* *15* *15* *15* *15*
  • Jak správně připomněli sami ruští historici v nedávno vyšlé publikaci Dějiny Ruska 20. století, Sovětský svaz poslal v roce 1940, tedy v době kdy Spojené království bojovalo o holou existenci, do nacistického Německa 52 % veškerého exportu a výrazně tak pokrýval německou válečnou produkci. U fosfátů to činilo 50%, u chromu 62%, u ropy 75%, a u obilí 75% celkové německé spotřeby. SSSR tehdy rovněž nakupoval zboží pro Německo v třetích zemích. Jeho dodávky především barevných kovů pak oslabovaly britskou námořní blokádu a výrazně umožnily vést nacistům útočnou válku, tedy i proti československým vojákům a letcům bojujících na straně protihitlerovské koalice, kteří tak rovněž vinou Stalinova Ruska umírali v boji za svobodu své vlasti.

    Co se týče sovětské agrese v Maďarsku v roce 1956, tak tehdejší legitimní maďarská vláda sovětskou invazi odmítla, vyhlásila neutralitu Maďarska a jeho vystoupení z Varšavské smlouvy. Čili šlo opět o typické komunistické násilí. Stejně tak v roce 1979 neměla Sovětská armáda v Afghánistánu co pohledávat. Na počátku invaze zastřelily sovětské speciální jednotky afghánského prezidenta Hafizulláha Amína a na jeho místo byl z vůle moskevského politbyra dosazen tehdejší velvyslanec v Československu Babrak Karmal. Jednalo se tedy o hrubé vměšování do vnitřních záležitostí suverénní země. Sovětský vpád znamenal rozvrácení Afghánistánu, který se z něho nevzpamatoval dodnes
  • Když jsou USSA tak cool, tak proč...

    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/duchovni-svet/1116-americky-sen-u-konce-70-milionu-obcanu-na-potravinovych-poukazkach-jiz-polovina-vsech-americanu-na-socialnich-davkach-globalni-zchudnuti-jako-restart-systemu.htm
    Americký sen u konce: 70 miliónů občanů na potravinových poukázkách!
    Již polovina všech Američanů na sociálních dávkách!
    Globální zchudnutí jako restart systému?
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *8* *11*
  • Irák Afgánistán Sýrie nejhorší země ohledně bezpečí? Kde jen soudruzi z USA udělali chybu? Nějak se ten vývoz demogracyje nepovedl...... *7*
  • Putin novým Hitlerem

    Ruský prezident Vladimír Putin se vůči Pobaltí chová naprosto stejně jako Adolf Hitler k Československu v roce 1938. Začíná to rádoby starostí o postavení vlastních národnostních menšin v jiných zemích. Pák se přitvrdí, následuje křik, že Němci v Československu, respektive Rusové v Litvě, Lotyšsku a Estonsku jsou utlačováni a nakonec se přechází k provokacím k hrozbám ozbrojeného zásahu. Viz německé noviny z podzimu 1938, které mimo jiné palcovými titulky hlásaly, že Češi stříleli v Sudetech z tanků do žen a do dětí. A ruská propaganda je na stejné úrovni.

    Oba vládcové mají společné ještě velkou míru pokrytectví, když sami svým menšinovým národům upírají jejich práva. V případě nacistického Německa to byli Poláci a Lužičtí Srbové, v Rusku to jsou tvrdě diskriminovaní Ukrajinci a krymští Tataři.
    • Obvinění Čechů z jakéhosi útisku Němců v Sudetech bylo nesmyslné a lživé, stejně jak je tomu nyní v případě ruské menšiny v Pobaltí. Rusové mají v pobaltských republikách zajištěna všechny práva v souladu s mezinárodními standardy. Mají svoje školy, vlastní noviny, divadla apod. V obou případech se jedná o to, že oba dříve vládnoucí národy Němci a Rusové se nemohli smířit s tím, že už po roce 1918 respektive po roce 1991nejsou „herrenvolkem“, ale Češi, Litevci, Lotyši a Estonci si nyní vládnou sami.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit