Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejsem si jistej, jestli tenhle článek měl smysl. Je evidentní, že to nikdo nechápe a ani nemůže pochopit, to pochopí jenom přímý účastník. Je to uzavřená komunita a veškeré dosavadní pokusy novinářů odolávaly. Zde se to nepovedlo. 

  • Miloš Frýba byl projekcí představ generálního ředitele Zelenky, který byl hluboce oddaným normalizačním aktivistou ve službách husákovsko-biľakovského režimu. Frýba byl ztělesněním zatuchlého normalizačního smrádečku, který se tehdy linul z televize. Soudruzi věnovali velkou pozornost sdělovacím prostředkům, které byly normalizovány tak, aby se staly spolehlivými hlásnými troubami "úspěchů" tzv. reálného socialismu. Ovšem i v současné době je co  napravovat, zejména ČT sklouzává do úrovně propagandistického média zglajchšaltovaného na úroveň pokleslé propagandy eurohujerů a nadšených byrokraticko-bruselských svazáků, kteří striktně dodržují pravidla autocenzury v intencích merkelovské korektnosti. Obávám se, že současní eurohujerští politruci jsou natolik horliví ve vyznávání desatera eurohujerského katechismu, že už se jim podařilo nahromadit větší škůdcovský potenciál než škůdcovský potenciál, který kdysi nahromadili soudruzi ve službách morálně prohnilé normalizace. Současné hranice morální prohnilosti jsou posunuty dál...
    • KIMCID

      čt byla a stále je hnuj

  • dzixy
    Dnešní den bude významným jenom pro ty, kteří nemohou zapomenout temnou dobu normalizace vrostlou do svého falešného srdce.
    • Demagogie vzniklá z nepochopení, na které ale máte zase absolutní nárok.

  • Nějak jsem nepochopil smysl tohoto dlouhého článku. Já vím, je to moje chyba ☹

  • Neznám p. Štefana, nevím kolik je mu let, možná, že v té době, která má přívlastek normalizační, vůbec  nežil, ale článek je to v podstatě ubohý. Hlavně, že se dostal do médií a že bude za něj finanční odměna - o tu p. pisateli především jde. Kdyby p. pisálek měl v sobě smysl pro slušnost a ohleduplnost, tak takovýhle článek nezplodí a hlavně nevypustí do médií. Dejte p. Miloši Frýbovi, který už dnes není mezi námi, klid a pokoj. 


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit