Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ruský žid. Asi PR židovské obce opět mezi své zviditelnilo jejich předka. Možná neuměl číst ani psát, ale je náš, tak je geniální. Jinak Kalous taky dobrý. Znám i další psychopaty a narcisty, kteří hejbou českou politikou.

  • A já jsem si dodnes myslel,že nejchytřejším "člověkem" na světě je genius Kalousek z TOP09.Proslavil se

     jako ministr financí, který dokázal vytvořit astromický státní dluh a to během jednoho roku.Zároveň se

    proslavil zvýšenou úpravou důchodů o 40 Kč,což do té doby se nikomu nepodařilo.Ve své partaji Top 09,která se svými volebními preferencemi pohybuje mezi 2 až 3,5% má nejkratší volební program Antibabiš.Bohužel,už brzy a to po volbách,tento genius opustí Sněmovnu a možná natrvalo zmIzí 

    z obrazovky ČT,kterou si tak oblíbil.


  • Pochopil podstatu lidského života, bez ohledu na vrození vlohy :

     "Chci žít dokonalý život. A jediný způsob, jak dokonalý život žít, je žít v ústraní. Vždy jsem nenáviděl davy," 

    Ostatně - stal se obětí ambicí svého otce (a nakonec i matky)....

  • Tak jestli si tohle přečte tuneldedek Klaus muze mu to přivodit příhodu . 

    Být skoro 25 nebo kolik let ujišťován že on je ten jediný nejchytřejší a potom se začne psát o nejakém bezvýznamném nic , který je prý chytřejší !!! 

    To nemusí s Narcisem dobře do dopadnout , kdepak. 

  • O tomto případu jsem kdysi četl. Jde o to, že intelekt je možno uměle zvýšit. Byla by obrovská náhoda, že zrovna nějaký ambiciozní otec by natrefil na nejinteligentnějšího syna na světě a zrovna na něm by zkoušel svůj experiment. Vědci mají ověřeno, že učením a získáváním nových informací a zkušeností se v mozku tvoří mezi nervovými buňkami nová propojení která zvyšují chytrost jedince. Takže cílenou drezůrou lze snad z každého člověka vytvořit "génia". Byly pozorovány nejzvláštnější anomálie odporující "zdravému rozumu" dosavad známým informacím a předpokladům i u lidí s poškozeným mozkem.  Otázka zní jinak....CO JE TO ZA ŽIVOT, KDYŽ DÍTĚ NEMÁ MOŽNOST SI HRÁT A PŘIROZENĚ SE RADOVAT ZE ŽIVOTA (i hra je forma učení, jak ostatně pravil Komenský, ovšem daleko příjemnější a přirozená, než násilná drezůra). To co se nacpe násilím do dítěte nepřirozenou formou, se dříve či později v dospělosti vrátí jako bumerang nějakým destruktivním projevem, v zde uvedeném případě například oním krvácením vyčerpaného psychicky přetíženého mozku. 

    Bezpochyby mezi námi na světě existují vyjímečně inteligentní lidé, o kterých ani nevíme a nikdo je netestoval,  poněvadž ne každý má potřebu být například atomový fyzik. Spousta lidí se snaží svou genialitu ukrýt normálním "z našeho pohledu průměrným" životem a své schopnosti používají jen nenápadně, aby prožívali štěstí a harmonii a měli klid, aniž by vyčnívali z davu a poutali pozornost. Každý nemá tu sílu odvahu a chuť jako například Giordano Bruno, který tak dlouho oponoval partě tupců, až ho za trest upálili. V každém režimu, ve Feudalismu, Nacismu, Socialismu, Kapitalismu i jakémkoli jiném je skupina vyjímečných osobností, kteří vidí dál než jen k prahu svých dveří, někteří mají odvahu vystoupit a jiní "se skrývají". A v každém režimu je tlupa hlupáků, kteří jen papouškují nabiflované fráze toho momentálního režimu a pronásledují dle svých možností všechny ty, kteří chápou víc, než oni dogmatičtí režimní omezenci. Nemusíme chodit daleko i zde v diskusích na Tiscali by se nějací našli....🙂 Dá se pochopit že chlapec trpěl nátlakem ambiciozního otce a chtěl zmizet v anonymitě davu....

    • netUSblb

      Naprostý souhlas. 

  • A pak je tady kategorie největších hlupáků.V ČR má dlohodobě nepřekonatelného favorita. Pravidelně si svoje prvenství obnovuje ve Zprávách.Jen pár dnů chybí - až to spolehlivě dožene.Jen řekne někde vyjímečně omylem jednu normální větu, a už další den to splolehlivě nahradí koncertem konin a hloupostí.A tak pořád dokola.Jmenuje se nějaký Kalousek. Pracuje ve Sněmovní.

  • Nietzsche říká,že smysl rozlišování není ve vědění nebo ve vtipu,ale ve vůli.No a když ten chytrolín nechtěl,tak to dopadlo jak to dopadlo.Trochu mě ale zaráží,že nevyniknul v jakémkoli jiném oboru.Úředníček který mluví řadou jazyků by prostě musel vynikat kdekoli.Jestli ono to nebylo tím,že zblbnul a styděl se za to. 

    / a mimochodem,nejchytřejší člověk planety je prý jakási americká novinářka,sice nikdy nic nevynalezla,ale jinak je chytrá jak rádio,jméno jsem už zapomněl//

    • Aha, aha, aha, přesně jsi se vysral do kýblu, hurá, gratuluji !!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit