Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně že stojí miliardy.
    • Ty jim to snad platíš? Ať si každý utratí peníze jak chce.
  • Něco na čtení:
    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/ruska-balisticka-raketa-sarmat-ma-zchladit-jakekoliv-plany-usa/
    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/ni-rusky-zabijacky-dron-bude-napadat-americke-stealthy/
  • létadélko porazila v simulovaném boji i stařičká, stále padající, F-16!
    A odhadovaná cena za provoz těchto zmetků se blíží trilionu doláčů, po dobu jejich životnosti!
    Hehehe!
  • Pamela
    V tuto chvíli je Rusko schopné vzdorovat takovým zemím, jako Gruzie, ale nebude schopné vyhrát válku s Čínou nebo NATO,“ řekl nám Aleksandr Chramčikin, zástupce ředitele Institutu politických a vojenských analýz. „Co se týká jaderných zbraní, NATO je mnohem silnější, než Rusko, a jaderný arsenál Číny bude brzy stejně mocný, jako ruský. Pro Rusko nebude možné provést útočné operace proti členům NATO, protože síla ruské armády se značně snížila.

    Je veřejným tajemstvím, že všechny poslední války začaly masivními leteckými útoky na nepřítele. Ruská protivzdušná obrana absolutně není připravena čelit takové hrozbě. Může chránit pouze velká centra v zemi, a to je vše. Na území od Irkutsku po Chabarovsk, což je 2,500 kilometrů, není ani jeden pluk protivzdušné obrany,“ řekl Chramčikin.
  • Aby sis neplkl do vložky Tečkohlave. *15*
    • Pamela
      Když jsem na této debatě začínala označoval jsi za Tečku jako anonyma.

      Takže si v tom lhaní udělej konečně jasno Ivane
  • Pamela
    Ruská protivzdušná obrana je slabá, tvrdí bývalý šéf letectva Kornukov

    ystémy S-300 vyvinuté v Sovietskom zväze majú podľa Kornukova veľké schopnosti, blíži sa však ich stiahnutie z prevádzky. "Ich životnosť nemôže byť predlžovaná natrvalo," povedal na tlačovej konferencii s tým, že ďalšia zložka protivzdušnej obrany, stíhacie lietadlá, sú v čoraz menej prevádzkyschopné pre nedostatok motorov a náhradných dielov

    Generálplukovník vo výslužbe Anatolij Sitnov, ktorý mal v minulosti na ministerstve obrany na starosti obstarávanie zbraní, na tlačovej konferencii uviedol, že Rusko prišlo až o 300 kľúčových priemyselných technológií v letectve a protivzdušnej obrane. Ruský priemysel podľa neho čoraz viac zaostáva pri vývoji nových materiálov.
  • Pamela
    Uzemněné tupolevy
    V hloubi Ruska je mnoho pilotů a mechaniků, kteří jsou laxní k dodržování základních bezpečnostních pravidel, která jsou jinde naprosto přirozená, píše WSJ. Vnitrostátní předpisy jsou mnohem benevolentnější než mezinárodní, běžné je třeba i používání padělaných náhradních dílů.
  • jo Amíci, tolik by chtěli vládnout světu a nejsou s to ani vládnout sobě.... jsou směšní, ale i nebezpeční
    • Amrdól si zvykl diktovat světu, okupovat cizí území a válčit všude, jen ne na vlastním území. O to více kope a bude kopat jak postřelená kobyla, když momentálně ztrácí své postavení především díky Rusku a Číně. Na ty je totiž Amrdólie krátká, naštěstí.
      To totiž nejsou pouště s amatérskými armádami bez moderní techniky, kde "zvítězí" během několika dnů. *3*
      • Pamela
        Ruský zloději nicků nekafrej tu o morálce
        • Nevtírej se Tečkoglave, ju? *3*
          • Pamela
            Tečka je jen tvoje nálepka pro odpůrce a odpůrkyně zločince Putina Ivane.
            Takže zdejší přispěvatele netahej za nos
  • Když naposledy vyšlo v novinách že vojenský letoun je více nebespečný sobě než jiným byl to citát. Citát ministra obrany Tvrdíka.... Citát při schůzce v Saudské Arábii kde byl ze skupinou prodejců z aera vodochody. Byl tehdy rád že nedostal přez drž ku. *1* *1* Co taky čekat od ministra obrany který se na vše musí doma zeptat manželky. Nutno podotknout že kontrakt byl nakonec přiřčen Rusko - Italskému konsorciu Jak - Aeronautica ale pro fatální nepřipravenost letounu k letu nakonec zrušen. Zatím co Alka nespadla ani jediná a jako jedna z mála při zalétávání nepřipravila jediného skušebního pilota o život.
    Je mi jedno s čím naši spojenci přiletí. Hlavně když to nebude padat lidem na hlavu a zastaví to imperiální choutky poťápanců z Kremlu. Klidně na větroni. Když to pomůže.
    • lehko je zastavit neexistující imperiální choutky Ruska, horší bude zastavit ty skutečné americké
      • Pokud vím včera vyšly na jevo stráty ruských okupantů na ukrajine. 3000 mrtvých a 6500 zraněných. V tom hampejzu co vládne v rusku totiž nedopatřením ve článku o změnách tarifů a příjmů ruských vojáků zapoměli utajit nákladovou položku na zabitého či zraněného vojáka během služby a celkovou výši která zatížila rozpočet armády v roce 2014.

        Tak se di bodnout i z neoznačenýma uniformama.

        Naštěstí se cena za barel ropy snížila pod 40 UDS . Válka brzy skončí. Jako v každé válce není vítězů jen poražených. Rusko na huntě a Ukrajina rovněž.
        • Stanley, Rusko a Ukrajina na huntě a ten třetí vzadu, který to způsobil (USA), se směje...
          Je jasné, že Rusko podporuje protifašistický boj na Ukrajině, ale zároveň tam není ruská regulérní armáda, kdyby jo, už je po válce... Rusko neprohrává, to pocítil každý kdo s mečem do Ruska přišel a byl mečem zničen - Napoleon, Hitler atd.
          Kyjev jsou fašisti - banderovci, kteří i v naší ČSR zabíjeli lidi. Nedávno tam změnili pamětní desku, spisovateli, kterého zabili. To je jako kdyby jsme v Ležákách udělali ceduli, že tam probíhala ATO (anti-teroristická operace) ....
  • Koukám,že rusofilové zase tady řádí a to většina z nich vůbec v Rusku nebyli a neví tudíž co obhajují.Ono už to de-fakto na celém světě stojí za prd až na malé vyjímky ale i ty to v blízké budoucnosti čeká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit