Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi se tyhle miliardy vynaložily blbě a navíc, těžko dnes hádat, kolik bylo rozkradeno odpovědnými soudruhy.
  • ""Na milion obyvatel tak připadaly v České republice tři úmrtí na železničních přejezdech. Pro srovnání: v Polsku na stejný počet obyvatel připadalo 1,4 úmrtí, v Bulharsku 0,5 a v Německu 0,4 úmrtí," uvedli kontroloři."

    .

    Ještě by bylo fér započítat jak hustou máme železniční síť vůči těm, se kterými jsme porovnáváni a třeba i počet železničních přejezdů na 1 milion obyvatel.

    Ale jinak to takto z fleku vypadá, že bylo 2,6 mld prostě vyhozeno. tedy ne vyhozeno....jistě se dostali k někomu do kapsy, to je jasné 🙂

    • Nesmíme také zapomínat na fakt, že řidičky a řidiči se mnohdy nevěnují činnosti, která vyžaduje zvýšenou míru pozornosti. (Jen za včerejšek, během půl hodiny 6 řidičů s telefónkem u ucha). Dříve byly na přejezdech strážní domky s obsluhou závor. Dnes jsou přeplněny kanceláře lidmi, kteří toho krom lejster, mnoho nevyprodukují. Tak vám nevím, co bylo lepší?
      • vanhorne

        "strážní domky s obsluhou závor"

        Staci ty zlocince tvrde trestat. Ridic ktery nevidi vystrazna svetla a neslysi zvonek, je slepy a hluchy. na silnici nema co delat. Je to obecne ohrozeni a jako takove by melo byt bez milosti trestano. Urcite by to hodne tech grazlu zastavilo.

      • Respektování jakýchkoliv norem, vyhlášek a zákonů se u nás nenosí. Od malinka rodiče i škola tlučou dětem do hlavy "kreativitu", kontrolují "zaujímání odpovídajících postojů," pečují o individuální rozvoj - slova povinnost, muset, disciplína a slušnost jsou považována za sprostá a "politicky nekorektní."

        Jinak souhlasím jak s Jirkou, tak Jardou, kteří psali přede mnou. Ono nic není jednoduché, jak se zdá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit