Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stalingrad
    Dobře,první tři dny nemoci zaměstnance zadarmo--a co tak zaměstnavatelům nabídnout na vybranou...první tři měsíce po odchodu zaměstnance by mu zaměstnavatel vyplácel 10násobek jeho čisté mzdy. Když můžou mět unijní úředníci rentu po odchodu od koryta doživotně,proč by se starostlivý a pečující zaměstnavatel ,který ještě platí i politické strany nepostaral o své zaměstnance. A je jedno,jestli odejde zaměstnanec k jiné firmě bo do důchodu atd.....nebo těhotná zaměstnankyně by brala 3 měsíce 10 násobek čisté mzdy po porodu než bude dostávat mateřskou !!! Myslím,kdyby se chtělo,již by se přišlo na to,co zaměstnavatelům navrhnout --když nechcete platit první tři dny nemocenské,tak vážení budete platit......A VYBERTE SI !!!! Být v EU,mět EU zákony,zákazy,příkazy,drabat víc než v EU a brát mzdu či plat jak v banánostánu !!!! Jestli se klobása stvoří v gernmánii a zaměstnanec má za to příklad 22eur a zaměstnanec vyrobí klobásu v zlodějczéchiastanu a dostane 2,6eur a přitom ho eu mutí aby jel do práce ekoautem,nesmí mět wc papír delší jak 2,5m apod. tak to o něčem svědčí !!! Jsme jen kolonie bezprávných otroků,se kterým si fabrikant může dělat co si zamane !!!!! Ostaně i za opěvovanýho tatíčka Masaryka lidi chcípali hlady a na nemoce ....jen když se uhlobaroni měli jak *12* *12* *12* u koryta !!!
    • No z dnešního pohledu nebylo za Masaryka vše ok.ale v pohledu okolních států a nedej bože Ruska jsme byli jednou z nejlepších zemí na světě.Je třeba si přiznat že soudruzi z Germánie a poté soudruzi z Rusi tenhle stát totálně vyžrali a málem dohnali do východních stepí.To že v rámci dnešní propagandy se tváří Němci jako ublížený národ z války dokresluje postavení státu dnes,bohužel.Bolševík tady zanechal neblahé dědictví ze kterého se nemůžeme jen tak vymotat a to že po 89 ,po 30 letech vládnou komouši ,oligarchové ze Slovenska potvrzuje že se ještě nějakou dobu motat budem.
      • Ani za praotce Čecha nebylo, troubo.
  • Jen úplný blázen by si mohl myslet, že s návrhem placené nemocenské již od prvního dne, budou souhlasit zaměstnavatelé. Ti jsou tu přeci od toho aby vytvářeli zisk i za cenu sedření člověka z kůže. Vždyť lidí je jak sra...ek.
  • Proč by zrušení karenční doby mělo znamenat zvýšení nemocnosti? Pokud se zaměstnavatelé starají o své zaměstnance tak, jak prohlašují, nevidím důvod aby se nemocnost zvyšovala! Při prokázaném zneužití je odpovědnost na zaměstnanci a částečně i na lékaři.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit