Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
  • Redakce se nám moc nesnaží. Na články nulová reakce. Pan Jegl má asi dovolenou. Přeji krásné počasí a hezké zážitky. 

  • TheGGG

    pošlý čokl = největší fake news a dezinformační pseudo web v ČR, snad překoná i odpad jako forum 24 a ČT.... kolik prachů ze západu za protistátní činnost pošlý čokl dostává?

    • Prý o 89% míň, než dostává ožrala Ovar z Ruska za své fake news of Russia, psali na Sputniku někde vlevo dole.
  • HlídacíPes.org = FAKE

    • vanhorne

      "HlídacíPes.org = FAKE

      Ukradeny nick je fuckedup Fake.

    • pavel.zajda.7
      Vy, Ovarovi pohrobci, se zmůžete jen na loupeže nicků...
      • Zajda Zajda jsi kvalitní bojovník ulice. Příslušník té obyčejné páchnoucí chamradě, která si myslí že vyřváváním v ulicích něčeho dosáhne. Je k popukání jak divadelní komedianti II. a III. kategorie vysvětlují z tribunky davu, jak mají chápat svět. Jak rozdávají korálky a barevná sklíčka. A banda vyšiluje radostí s nekonečným vděkem tleská a děkuje.Rozjede se domů a nic.Nikdy nic nebude.O co?

  • pavel.zajda.7
    Hlavní dezinformace přicházejí od toho starého  slinty z Hradu Zemana. Co Putin zavelí, to Zeman na TV Barrandov papouškuje! Naštěstí se na tento kanál skoro nikdo nedívá...
    • Musí... v Kremlu prý mají kopie hlášení agenta StB MANa, které on sám nechal prozíravě hned po Listopadu 1989 skartovat. A kdyby neposlouchal, to by se asi svět dověděl věci... 😯

  • Nikdo by nemohl protlačit do EU-parlamentu generál-majora v.v. Blaška, kdyby tento bývalý voják neprojevoval občanskou zodpovědnost a neprezentoval řešení migrační krize a dalších ožehavých témat. Navíc gen. Blaško vždy odmítal dodržovat pravidla autocenzury v duchu bruselské politické korektnosti. Falešné pózy a omílání tisíckrát omletých frází z bruselské propagandistické centrály byly Blaškovi vždy cizí, naopak vždy zdůrazňoval občanskou zodpovědnost a odpor vůči aktivitám, které mají zničující účinek na evropskou civilizaci. Blaško pranýřoval zvrácené praktiky a amorální myšlení bruselských elit, tedy říkal nahlas to, co si většina národa myslela, ale mnozí lidé nebyli tak občansky stateční, aby nebyli perzekvováni a označeni za xenofoby, rasisty atd. Proto byl  Blaško právem zvolen a pár možných falešných profilů na fejsbůku nic na této skutečnosti nemůže změnit. Aktivisté ve službách Bruselu či Berlína můžou mystifikovat do aleluja, ale pravdu nezmění.
    • Ten váš blaško je především křivácký pořádný gauner nejhoršího ražení a jako takový by měl v tom pro něj lepším případě místo v Bruselu sedět na Borech, v civilizovanějších částech světa stát jako zrádcovský voják u popravčí zdi.

      Dokud tomu grázlovi tekly penízky z gen.uniformy v NATO tak mlel jinak. Teď ta zrádná ..... plive na NATO, jeho spojence, vědomě podkopává věrohodnost země z které byl údajně zvolen na další prestižní místo v EU, na kterou také jen plive.

      Křivák jehož kvalit dosahují snad jen obdobná či stejná "ese" jak zeMAN a Bureš/bábiš.

  • EU nemá jasno ani v tom, zda má sídlit ve Štasburku nebo v Bruselu, jak by potom mohla mít jasno v záležitostech podstatných, jako jsou třeba nedotknutelné daňové ráje některých členů, neschopnost dodržovat svoje vlastní pravidla atd...

    Je jen a pouze otázkou času, kdy se ten spolek rozpadne. Doufejme, že i pan Hynek Blaško tomu svou prací dopomůže.

    • Kdyby naši předkové nepřispěli k rozbití Rakouské monarchie místo její reformy, tak by nejspíš EU, budoucí USE vznikla mnohem dřív a sídlo by místo v Bruselu bylo v Praze.

  • Dezinformátoři - to napsal jako kdo?Prostě slušní lidé se domluvili.Protože neslušná prasata sedí zejména v novinách.A absolutní prim hrají novinářští šmudlové v ČT.Ti vyrábějí zprávy z poloinformací.A ještě hulíkají na TV radách, že oni nic.Není totíž většího lháře a překrucovače než tady to ČT.Klidně ať lže.Ale za svoje! Z našich peněz mu jde pěkně od huby.Už dávno jsem si TV odhlásil.Ušetříte nějakou kačku ale krásný je zejména ten pocit.Neposílat peníze profesionálním lhářům na Kavčí hory. Když bude ubývat koncesionářů, bude ubývat i Kalousků,Fialů a dalších darmožhroutů blábolících v jejich  zprávách.

    • Pokud je někdo neslušné a neuvěřitelné prase tak se podívejte především na toho vašeho darmožroutného blábolícího vlastizrádného gaunera blaška.

    • vanhorne

      "neslušná prasata sedí zejména v novinách."

      Takze, jedine slusne prase, prezivajici jedinec z byvaleho estebackeho prasecaku ma narok, kdyz nahodou prave neohlodava koblihu, aby "vyřvávalo" a knouralo, ANO? 

    • Kdybyste si už dávno TV neodhlásil, věděl byste, že Kalousci a Fialové už se v ČT vyskytují jen velmi zřídka, ale Váš guru Babiš-Bureš (svazek StB reg. č. 25085) se tam objevuje několikrát denně; a také Okamura je tam nesrovnatelně častěji než Kalousek, nebo Fiala. Tak je to milý zabedněnče..

      • cespe a ty jsi jako kdo? Kde to jsme ,aby tady kdejaké mačo v kárované košili a radiovce vyřvávalo "zabedněnče".Takové výpady si nechej až zase budeš se sockama hulákat v ulicích a dělat srandovní chvilkovou revoluci. Ale že se všichni  tebou jmenovaní objevují v TV? Co chvíli? Máš pravdu.Pěkné je, že ty s tím nemůžeš nic dělat.Fajn pocit,co?

    • Máte úplnou pravdu, jedině pravdivé zprávy jsou u pana Soukupa na TV Barrandov, zvláště když tam vystoupí ten ožralý ruský čučkař Ovar se svými fake news! Jeden pak žasne, co e to za Kanál....
      • Vystupují tam různí lidé. V tom je podstata zpravodajství a dalších pořadů na Barrandově. Zeman prezentuje jen jeden názor či postoj. Barrandovská politická korektnost či cenzura neexistuje. Na Barrandově je prioritou svoboda projevu. Nesvobodná média a prodejné žurnalistické potvory proto potrefeně hýkají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit