Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím proč ale zdá se mi že ani komunisti nedělali Rusku takovou propagandu jak to dělá deb.l žumpa pod Kalouskovým vedením USA.Huawey mám a další tel bude zase Huawei.Snad nám ho ale fůjesej nezakáže dovážet.Jinak si ho budu muset objednat z Číny.Na americké sankce z vysoka kašlu.Ať jdou USA do ř.ti. Horší jak Rusové.

  • josef.chmela

    Co si ti teroristé z USA myslí? Že jsou snad vládci světa a že zbytek světa bude skákat jak oni pískají? Když vyhlašují sankce, blokády a embarga, tak je to pouze jejich problém a zbytek světa se může ale nemusí přidat. Číňané to dělají dobře, že ty parchanty z USA mají na háku. Ještě by měli vůči teroristům z USA přitvrdit a žádat vrácení jejich astronomického dluhu a vykašlat se na US dollar jako na světové platidlo. Číňané by si to mohli dovolit. A potom jaké byly USA.

    • vanhorne

      "Číňané by si to mohli dovolit"

      Kdybysi to mohli dovolit, tak nemeskaji ani minutu a kdyby.ti USA nezamitly zadost o viza, urcite bys tak neplacal.  

  • Finanční ředitelka čínské firmy se neprotivila kanadským či jiným zákonům, nýbrž jen pochybné zahraničně-politické linii USA vůči Íránu. USA by si měly uvědomit, že časy, kdy většinová část světa poslušně panáčkovala před strýčkem Samem, jsou pryč. Samotné sankce jsou ve své podstatě nesmyslné a reliktem studené války a ve svých důsledcích jsou kontraproduktivní, pro USA jsou kontraproduktivní v delším časovém horizontu vzhledem k robustnosti jejich ekonomiky a zejména k jejich technologické vyspělosti. Ředitelka projevila obchodního ducha, což se obhájcům svobodného obchodování nelíbí. Ředitelka totiž nepatří mezi vyvolené, kteří mohou svobodně obchodovat s kýmkoliv.
  • KIMCID

    No ale v kanadě

    • Kanada - s K ...

      • KIMCID

        ne kanada a jak to píšu po tom je ti ouno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit