Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do Spojených států odletí ruský speciál se zdravotnickým vybavením, kterým chce Moskva pomoci Washingtonu v boji proti pandemii způsobené koronavirem. Pomoc v pondělí nabídl v telefonickém hovoru ruský prezident Vladimir Putin svému americkému protějšku Donaldu Trumpovi, který o ní požádal.

    Přece jenom zdravotnictví v Rusku je na vyšší úrovni a je přístupné všem občanům.

  • tobro

    "Jako nejpravděpodobnější se jeví hypotéza mikrobiologa Edwarda McSweegana, podle něhož chorobu mohly vyvolat spóry sněti slezinné přítomné v surové vlně a v mase jatečních zvířat. Třesavka, horečka a rychlé selhání organismu jsou skutečně příznačné pro otravu anthraxem. Spóry se nemohou šířit běžným mezilidským kontaktem, musejí být přímo vdechnuty nebo zaneseny do otevřené rány. Podle způsobu kontaminace se pak nemoc rozvine v plicní či v kožní formě. Tomu odpovídají i zápisky dobových lékařů, kteří u některých pacientů zpozorovali černé skvrny na kůži, zatímco u jiných zůstávala pokožka nepoškozena."

    https://www.dotyk.cz/magazin/anglicky-pot-20200116.html

    Strašíku, recyklovat se má odpad, ne články...

    https://eurozpravy.cz/magazin/249103-anglicky-pot-nejpodivnejsi-a-nejhorsi-nemoc-v-dejinach-desila-vice-nez-mor/

  • to příjmení Vám sedí nic lepšího jsem si po dni s uslintanym hadrem na hubě nemoh přečíst😬

    • vono neškodí jednou za čas ten uslintanej hadr vyprát , ty chytrej 🤮

      • Ale kdeže! Martiňák je zdejší patologický dopisovatel.Umí se vyjádřit vždy a ke všemu.Není čas na nějaké přepírání roušek.Furt je na stráži.Jak ten socialistický pohraničník.A jak umí zaštěkat, když se mu někdo postaví.A navíc pěkně dovede vysvětlit, jak to všechno máme chápat.Viz nyní dole, co bude následovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit