Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvělá práce. To u nás je tak leda muzeum nepořádku :-D . Taky máme na zahradě menší domek a je to skladiště všeho možného. Nakoupila jsem si palety z https://www.rajapack.cz/paletizace-folie/palety-ochrana-palet/palety_C404016.html v domnění, že se mi na nich bude líp udržovat nepořádek, ale není to tak slavný, jak jsem si myslela :-D .

  • milacekpublika

    Jelikož máme poměrně malou zahradu, tak bych si tohle asi odpustil. Ale jak píšete hned v první slově titulku. Je to hlavně nadšenec. Já bych si tam dal raději zahradní nábytek sestava a tak nějak si tam užíval třeba odpoledne s manželkou a dětmi u bazénu. To je podle mě idylka takového krásného sobotního odpoledne. :-) 

  • ivanka386

    Ale jo, proč ne. Každý ať dělá, co ho baví. Manžel si takhle uzpůsobil zahradní domek na takovou dílnu lomeno pracovnu. Má tam ponl, nářadí, ale třeba i počítač s tiskárnou. Teď si tam pořizoval dva elektronické terče a dělají pravidelně se sousedy turnaje v šipkách. Vždycky si k tomu koupí bečku a hrajou. :)) A já mám ten večer krásné dlouhé volno pro sebe a svoje koníčky. :) 

  • Výborný počin, snad autor a dílo se dostane do knihy -ATLAS SPONTÁNNÍHO UMĚNÍ 2(Artmap 1-).-

    Pro cestovatele, kopie- Lascaux jeskyně je v Mnichově(Bayern-D)-Olympia parku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit