Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • felix.julec
    Zbytečně dlouhý článek.Stačilo napsat,když Van der Bellen nezvítězil ve volbách poprvé,tak se zjistilo,že "obálky nelepily"a při druhé volbě se to už povedlo.Tím chtěl autor napsat,že má v rukávu eso taky pro Drahoše?
  • Zvolte Ocskaiye u Laurinské brány černí velbloudi u studny v Prespurku apani radní pořadajíců pitky s kuruci v Ferenc Rakosci povstaní proti Habsburgům tak by ste to už měli dokončit tu zavyslost na Vídni kdy cizinci ovládají slovaky jako své poddané srobotami a bídné mzdy a mladí se rozprchli do ciziny jak jim stát plundrují cizáci ,každý jen svůj zisk z politiky a cetek internetu Cumjutrů umelá inteligence lehkozbohatlici asijati horší jako Turečtí spojenci Kurucu neboli v překladu z Turečtiny povstalců, na Slovensku byla čiatá politika jen za povstání se Slováci pozvedli na uroven všichni ludé nikoliv tajných vice jako za Habsburgů policejný stát a bída lidí sužovaných daněmi,mladá generace zdecimované západními manyry Hudba chlast kouření drogy .
  • Zatím jsem žádnou špínu z obou kandidátských stran nezaznamenal. Možná to někoho mrzí, že nemá neustále co rozmazávat . Ale tak to je a myslím , že souboj bude korektní z obou stran.
  • No já mám dojem, že média v drtivé většině podporují Drahoše a zatracují a osočují Zemana. Otevřu internet a vyjukne na mne Drahoš. Když se někdo jenom zmíní o Drahošovi, že ho nemáme volit protože vítá imigranty, hned je to označeno za špinavou propagandu. Přitom sám Drahoš souhlasí s přílivem imigrantů do ČR.
    • není to pravda, píšeš záměrně LEŽ, migranty sem vozí aGentůRy do těch všech fabrik, Jiří Drahoš NIKDY nesouhlasil s nelegální migrací do České republiky ! Ubožácká bilbordácká propaganda se jej snaží pošpinit lží.
  • Volil bych i slepou stařenu, než to ruské, nemocné a prolhané prasse Zemana.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit