Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takové demonstrace nemají žádnou cenu. Těm se Kalousek s Nečasem smějí
  • Nadšení vystřídalo zklamání, že byli popraveni jen "jako." Velká škoda.
    Mrzí mě, že jsem dal pryč loutkové divadlo, hned by byla zábava.*1*
  • Čecháčkové brblaj a až budou volby, tak si zvolí zase toho kdo jim zamává buřtem před čenichem. Pokud vůbec nebudou líní zvednout p.del od piva nebo od televize.
  • Čecháčkové už jsou na úrovni Křováků, co věří ve voodoo. A v to, že se nažerou papírových majetkových přiznání.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
    nebo:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • 99,99% obyvatel jsou spokojení lidé! Nebo to jako důkaz nestačí?
  • Bylo tam asi tolik vobecenstva jako někde na dědině na zápase místní II.B třídy. *2* *2* *2* *2* *5* *6*
  • Tak je pravda že sebranka co tu tzv. demonstraci pořádá moc důvěry nepobrala. *1* *1*
    Všude po hospodách se najde dost lidí kteří nadávaj na vládu. Ale tím u nich veškerej odboj
    začne a také skončí. *1* dokud je na pivečko a něco teplého do žaludku tak Švejk žádnou revoluci dělat nebude.
    Naše panstvo to moc dobře zná a proto krade a podvádí vesele dál. Tenhle národ se probudí až
    bude celá vlast v troskách a panstvo s melounama na kontech se bude válet v zahraničí na
    luxusní pláži. *1* *1* *1*
  • Zde jde oto, že Český národ umí kecat pouze v hospodách a nebo na těchto stránkách. To že, nás pravicové vlády okrádají, že spousta lidí žije na hranici chudoby, asi spousty lidem nevadí. Protože pokud by Čechům nebyla naše situace lhostejná, byl by Václavák plný. Vemte si příklad z Bulharů. Stačilo že jim zvedli energie, rázem byli plné ulice a dokonce padla vláda. Oni nejsou sraby, jako Češi.
    • Mno Véno, ale ono je taky dost dobře možné, že lidi komediantům nevěří.. vem to rozumně, ty bys na takovémk tyjátru někomu věřil??? Já tedy ne... navíc, docela by mne zajímalo v čí to bylo režii , kdo to financoval. Vždyť Pomeje bez důkladných many many neřekne ani A a ostatní komedianti jak by smet. To někdo zafinancoval - včetně vlaku... aby nespokojenost lidí zpacifikoval a zprofanoval.... Moc a moc by mne zajímalo KDOPAK..... ONA TA hOLEŠOVSKÁ VÝZVA... ČERT VÍ KDO ZA NÍ STOJÍ, ABY LIDI VYPUSTILI PÁRU a byli opět jako ovce. V Bulharsku a Řecku.. to bylo jinak, protože jim nikdo tyjátr nedělal a opravdu tam šli o své vůli. Ale je fajn, že tentokrát na TEN TYJÁTR NIKDIO NENALETĚL...
    • Tak jen počkej, až vyhraje volby levice, to teprve budeš kvičet !
    • Souhlasím a ještě přidávám,že Praha je stát ve státě a Pražáci se řídí heslem sytý hladovému nevěří a nebo jsou to snobové,a tak z nich na demonstrace nikdo nechodí!!! Ale ona už i Praha brzy začne pociťovat nezaměstnanost,a pak se teprve Pepíci probudí a Václavák bude plný !!! Ale jáí už tam s těma pražskejma s...a nepůjdu, i když sám jsem Pražák....
      • Skutečných Pražáků je v Praze pomálu. Hemží se to tady Moraváky, kteří do Prahy přišli hledat prácu a zavlekli do Prahy své manýry z Moravského dálného východu. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit