Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/360675-separatiste-hrozi-u-debalceva-dalsi-ofenzivou-a-uzavrenim-kotle.html
  • Jaksi se nám pod nánosem "demokracie a lidských práv" a la USA, nyní v podání Ukrajina, vytratil výraz ukrajinská mafie. Vždyť oni se ti chlapci nikterak nezměnili. Ani v USA, ani na Ukrajině, Litvě a podobných "demokraciích". Pro blouznivce s vidinou demokracie a lidských práv v podání USA snad lze doporučit alespoň to, aby si alespoň shlédli seriál pod názvem " Hitlerovi kolaboranti". A předesílám- vytvořili to na Západě, takže žádná propaganda Putina a Moskvy, jak neustále melou chlapci ze západní Ukrajiny ( tedy Kyjev,Lvov a spol.). Na začátku války v těchto prostorách také vylézali z děr "fanatičtí aktivisté", kteří se mohli strhat přisluhováním Hitlerovi a ten je velice ochotně využíval. Jaká to podoba s dneškem. Klauze ani Hájka jsem nemusel. Ale dnes nelze než jen konstatovat, že Hájek ve svém Protiproudu jednoznačně ví, která bije. např. (http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1201-valka-na-spadnuti-pred-petasedmdesati-lety-vykrocil-hitler-dobyt-vychod-nasi-protektoratni-kolaboranti-mu-tleskali-tleskaji-opet-ukrajinska-laborator-muze-kdykoli-vybuchnout.htm)
    • Jsou to vsechno kecy. Vite, ze v Luhansku postavili tovarnu na tanky behem dvou dni a v Donecku na raketomety a strelivo. Vymazali nezamestnanost a normy plni na 189 %. Ze pusinko, Karle .......
  • Palaigolos ve lhaní překonal i Barona Prášila.

    Psala že jsem že na Ukrajině bylo události v černobylu spatřeno UFO a poté se snížila
    hladina zamoření. Tak nelžete že volám po házení atomovek na Rusko!

    To že se nedokážete smířit s faktem že vás na debatě dokáže porážet holka je váš
    problém a mindrák. Ne můj. Klukem se nestanu jen proto že vy si to přejete. *1* *1*
  • To, že pusinka je nicotnej troll, je jasný. Ale. Ta nána, i když podle stylu psaní je to samozřejmě nějakej trotl, totiž napsal něco zajímavýho. Nevim, kym je placenej tenhle padebil - ale slyšte : Hodíme tam atomovku, von už to někdo napraví, třeba ufouni. Silně to smrdí tlamou vobamou a jeho válečnym štvaním. Už si začínaj dělat alibi pro použití atomovky : zastavíme Rusko i za cenu vašich životů - to nám vzkazuje ten přičmoudlej skrček. Kapírujete? A z toho fakt začíná mrazit.
    • To je spíše rétorika na smrt nemocné Tymošenkové.
    • jestli napadáte pusinku pak si dejte pozor na ústa, pokud Soudružku Pusinku - ring volný
  • Fašos se začínají požírat mezi sebou. Noc dlouhých nožů na Ukrajině se přiblížila *3*
  • Pro všechny ukrajinofili a obdivovatele Bandery odkazuji na článek "Mýtus o Banderovi zamlčuje zločiny", uvedený dnes na Seznamu. A je s podivem, že se takovýto článek, v dnešní tak protirusky zaměřené době, objevil. Žeby cenzorům občas něco uniklo? Nebo se okovy lži a polopravd přece jen trochu uvolňují a pravda někde prosákne?
  • Bylo jen otázkou času, kdy se tyto ozbrojené neonacistické oddíly, které se vymkly jakékoli kontrole, obrátí proti samotné kyjevské vládě. Ukrajina si s těmito bojůvkami zadělala na velký problém, protože i kdyby boje na východě Ukrajiny skončili, tak odzbrojit je se nikdo neodváží. A právě kvůli chaosu v armádě a kvůli těmto těžce ozbrojeným a nevypočitatelným neonacistům, považuji osobně Ukrajinu za mnohem větší bezpečnostní riziko, než Rusko.
  • Ukrajina se možná smíří se ztrátou Krymu ale další porcování svého území rozhodně
    trpět nebude. Pokud však budou snahy o odtržení Doněcku i nadále pokračovat
    bude muset civilizovaný svět zasáhnout.

    Ukrajina je samostatný stát a ne poddaný Ruska. Doba kdy Rusko ovládalo
    své malé sousedy už je naštěstí pryč a nemůžeme připustit aby se vrátila.
    • nechci tě strašit, ale nezdá se, že by někoho názor Ukrajiny zajímal, s výjimkou Ruska, samozřejmě. Doneck se neodtrhl, ale osamostatnil, to jsou věci, co
    • ... ukrajina ma uplne jiny problem, nez je "porcovani". je to schizofrenie, protoze sama nevi, kam jit, je to chaos, vymanit se z podruci ruska, nebo vejit v podruci zapadu, oni opravdu nevedi a z teto situace tezi neblaha uskupeni, kterym eu nic nerika a proti rusum bojuji z nacionalismu.. situace je tam asi o hubu.. znovunabyti donecko luhanska by dalo pruchod tem nacionalistickym silam. stoupla by politicka nestabilita a da se jen stezi odhadnout, jakou moc jsou nacionaliste, nebo spis uz fasiste?, schopni dosahnout..prosenko se jich boji a nevi si rady, nic kloudneho nenavrhuje, vlastne nikdo nic kloudneho nenavrhuje, tak to tam ted vypada... ale valet to vsechno na rusko neni prave spravedlive..
    • zpátky na zem, to o čem mluvíte je idealismus, ale svět žije realitou, vládne ten, kdo má nejvíce moci

      v tomto případě, nemá Ukrajina šanci vzdorovat Rusku, které rozhodne-li se, obsadí celou Ukrajinu (to by ale byla jak politická, tak ekonomická sebevražda)

      (ne)civilizovaný zasáhne tak, že udá další sankce, anebo max. bude vyzbrojovat sponzorovat Ukrajinu (opět z dlouhodobého hlediska ekonomická sebevražda) ...

      to jestli bude Rusko někoho ovládat, záleží na něm, ne na nás, je to největší země světa s nějakými 145 miliony obyvateli, ale hlavně jadernými zbraněmi *2*
      • Kdyby se svět zavčasu spojil tak byl Hitler zastaven. Proto je i dnes jen na nás
        zda Rusko necháme dělat si co chce nebo ne.

        A jsou ty jaderné zbraně opravdu tak strašné? Jsem holka nevojačka a jen vám
        řeknu co jsem nedávno našla v éteru. Prosím názor na to si udělejte sám.

        Mnoho svědků prý po černobylu pozorovalo UFO a poté se prý podstatně snížila
        hodnota zamoření. Nevím zda je to pravda nebo ne ale zaspekulujme si.

        Pokud někdo přijde s technikou která neutralizuje účinky tak se jaderné zbraně přes noc změní v bezcenné hračky.
        • Ty emancipovaná krávo!!!!!! Co tady tady pořád otravuješ slušné lidi když nic neumíš, ničemu nerozumíš a nic neznáš. Prosím ostatní slušné diskutující, nereagujte na tuto pravicovou blbku, ignorujte ji. Já to už budu dělat také ale toto jsem ještě musel napsat, už to bylo k nevydržení, žít s tím, že v 21. století může být někdo tak zabedněný a tak tupý.
          • Vona to nejni blbka, ale blbec. A s tou pravicovostí bych to nepřeháněl, vona blbost je internacionální. Je to prostě jen padebilní troll.
            • no ale vaše blbost je na holku mimořádná...
            • V občanském průkazu je uvedeno že jsem holka. A když to potvrdil stát tak to bude
              pravda. To že se s tím nedokážete smířit je váš problém soudruzi. Ne můj. *15*

              Já zde pouze píšu své názory. Vy se zmůžete akorát na urážky a překrucování faktů.
  • Navrhoval bych seskupení diskutujících, aby vyfasovali velkou polní, kádéčka a kališníkov a šli ten prostor Donbas prozkoumat, aby mohli těm chytrým hlavám v médiích hlásit zprávy z první linie. Ono od PC a t tepla se to radí, ale ti lidé se už buď odstěhovali nebo trpí a souží se a ve jménu "spravedlnosti" na ně politici kašlou a to zejména ti najmutí žoldáci UK jako Porošenko nebo Jaceňuk. A všichni se tváří, že bojují za spravedlnost. To je přece špatně..
  • Pane BTW vidíte jaká tu vládne demokracie.

    Můžete zde nadávat na naši i Americkou vládu a nic vám za to nehrozí.
    V Rusku ˇČíně a KLDR by vám to neprošlo. Tam se kritici režimu stále trestají.

    Občan Rudé KLDR si o svobdném internetu může nechat jenom zdát. Občan Číny
    ho má ale silně cenzurovaný. A Rusko prosazuje právo státu zakazovat nepohodlné
    stránky. Zase by všemocný soudruh rozhodoval co je správné a co ne.
    • vzhledem k tomu, že ruské TV maji dost výrazně k putinovi kritické pořady, zase to tak nebude zlé a všimněte si, USA tisk se zabývá ohledně svých papalášů blbostma . kde se narodil, zda je nebo není afroameričan , ale tím, kdo koho platí, kdo v čích službách vykonává moc - o tom mlčí. Kromě toho kecá firmám do toho, s kým smějí a s kým ne obchodovat, a zkuste se tam napojit na stránky wikileaks... schválně....
    • A něco k tématu by nebylo, krasavice inteligentní???
      • Není co dodat. Ukrajinci Ruského původu podléhají Ukrajinské a ne Ruské
        vládě. Takže jejich současné chování se dá označit za terorismus a vzpouru.

        žádná Luhanská ani Doněcká republika neexistují. Je to pouze součást Ukrajiny.
        Pokud se dál budou snažit ukrást ji toto ekonomicky důležité území bude konflikt
        eskalovat a můžeme se dočkat války.

        Se ztrátou Krymu se možná Ukajina smíří ale další porcování své země nepřipustí.
        • ale jdi, ty brepto,... a pokud se Krymu týče - lehce nabyl lehce pozbyl *15* *15* *15* *15*
        • Pusinko, myslím si, že tvé příspěvky zde již velmi zavánějí psychickou poruchou. Co takhle navštívit příslušného odborníka? Mimochodem, k výše uvedenému. Vláda, která se snaží zlikvidovat část svého obyvatelstva jen proto, že je jiné národnosti, si nezaslouží nic jiného, než aby se toto obyvatelstvo proti své genocidě vzbouřilo a proti takové vládě bojovalo. Každý člověk má právo bránit svůj život a životy svých dětí.
        • troll, pls DNFT *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit