Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Potřebovala bych si s sebou nosit pořád rychlou svačinu, která dodá energii. Máte někdo nápad? Co by mi vydrželo v kabelce, abych to měla pořád připravené? 

    • Já pořád nosím v kabelce takovou svačinku zabalenou na cesty. Kupuji si křupavé tyčinky, které obsahují spoustu živin. Navíc chutnají skvěle, perfektně nahradí i mlsání u televize. Místo brambůrku třeba. 

      • Co tím prosím teda přesně myslíte jestli se můžu zeptat? Nebo tedy, kde bych něco takového mohla koupit? 

        • Můžete sama vyzkoušet https://www.loskrupos.cz/ Uvidíte, že už pak nebudete chtít nic jiného. Opravdu perfektní křupavá svačinka, která dokáže dodat energii. Ale důležité je, že je to prostě perfektní chutné mlsání. 

  • Tak s takovým nařízením by mohla naše škola přijít a byla bych s nimi rychle hotová. Ve škole se za prvé to jídlo nedá jíst a pak taky kam bychom přišli, kdybychom měli platit svačiny v bufetu. Syn nechodí ve škole ani na oběd. Já jsem ráda, protože ta kvalita jídla není nic moc a navíc jsem ráda, když se najíme všichni společně :-) . Už jsme konečně našli rozkládací jídelní stoly , tak jsme jeden vybrali, tak až přijde, to se nám to pak bude společně jíst :-) .

  • Princip rovnosti je uplatňován selektivně s přídechem tragikomičnosti a hlavně nedůsledně. Proč nemá zajištěnu stejnou životní úroveň v rámci rovnosti třeba italský prezident a jeho spoluobčan "bydlící" pod mostem coby bezdomovec ? Proč nemají všichni stejnou barvu očí ? Proč nejsou všichni stejně mentálně postižení a bezpočet dalších otázek, které jasně ukazují, že rovnost mezi lidmi je chiméra a škodlivý element, který rozvrací základní pilíře pozemské civilizace. Soudců uplatňující princip rovnosti bych se zeptal Proč stát vytváří privilegovanou skupinu migračních nájezdníků, kterým jsou ostatní povinni poskytovat maximální komfort ? A pochopitelně na mnoho dalších věcí spojených s rovností nás všech. Rovni bychom měli být snad jen v rovině práv a povinností před zákonem, před mravními imperativy. Smutné je, že nejvíce vytrubují propagandistické kecy o rovnosti ti výtečníci, kteří se povyšují nad ostatními a uzurpují si práva moralizovat, kázat, umravňovat a hlavně si přisvojovat právo na majetnictví toho jediného správného názoru, který musí všichni ostatní bezvýhradně přijmout. Svačinka v italském školství a právní tanečky okolo ní jsou příznačným příkladem nestvůrného zbytnění " právního státu" a voluntaristického počínání některých soudců.
  • To je ta pravá západní svoboda, ta pravá demokratická hodnota, kterou
    nám ti komouši nedopřáli - stravování ve školní jídelně nebylo povinné a
    svačiny z domu nebyl zakázané, ba ani je to nenapadlo.

    A přesto jsme
    zvonili ...Teď si budeme muset zvyknout na takové podobné demokratické
    hodnoty, na příklad, že jsme sledováni všude, kde to technický pokrok
    umožňuje - při telefonování, na internetu, na ulicích, v obchodech při
    nakupování, v hospodách u piva (i se snímáním řečí tam vedených) před
    domy a v domech kde bydlíme, v práci, na veřejných záchodcích a kdo ví
    kde všude ještě. Jo demokracie, to není trhací kalendář! 

  • To je ta pravá západní svoboda, ta pravá demokratická hodnota, kterou nám ti komouši nedopřáli - stravování ve školní jídelně nebylo povinné a svačiny z domu nebyl zakázané, ba ani je to nenapadlo. A přesto jsme zvonili ...Teď si budeme muset zvyknout na takové podobné demokratické hodnoty, na příklad, že jsme sledováni všude, kde to technický pokrok umožňuje - při telefonování, na internetu, na ulicích, v obchodech při nakupování, v hospodách u piva (i se snímáním řečí tam vedených) před domy a v domech kde bydlíme, v práci, na veřejných záchodcích a kdo ví kde všude ještě. Jo demokracie, to není trhací kalendář! 

  • Půjdu proti proudu. Nařízení naprosto chápu a nemá to nic společného s bolševiky. Už v nadpisu je zřejmé, že autor je zaujat.Vaření ve školních institucích až na malé výjimky(Eurest) je kvalitní a podléhá spotřebnímu koši, který určuje jaké vitamíny a živiny, které má jídlo obsahovat.

    Každodenní postřehy ze školky:

    Vždy se najde nějaká "chytrá" matka či "biomatka", které ve školce vadí to či ono, jídlo není na úrovni a učitelky nejsou na úrovni, tohleto a tamto nevyhovuje atd... Tu stejnou paní potkáte venku o víkendu s dítětem, které drží v ruce párek v rohlíku. Kulinářským vrcholem této rodiny je zastávka v McDonalds po dni probloumaném v metropoli spojeném s okupovaním Starbucks. Zrovna ty stejné matky jdou v létě vyzvednout dítě v 17:30 rovnou z místního koupaliště ještě s mokrými vlasy.Dále ve školách s Eurestem děti peníze na obědy použily k nákupu brambůrek a jiných pochutin z automatu v prostorách jídelny !!

    Za těch bolševiků, které tady haníte se u nás ve škole vařilo i pro bezlepkáře, děti s jaterní dietou atd...Čestným výjimkám spořádaných rodičů se omlouvám, bohužel toto v této dnešní době individualismu je na denním pořádku.





  • TheGGG

    to smrdí liberálním kreténismem na sto honů...

    • Jestli smrdíš to se z foto nepozná. Ale ten kretenismus je zcela jasně z výrazu prokázán bolševický moulo.

  • Totální popření individuality každého jedince...

    Jak bolševické!

    • To není bolševické, ale totalitní.

      • Podstatou bolševismu totalitarismus je!

        • Nesouhlasím. 

          Bolševismus je záležitost vnitrostranická, totalita celospolečenská.

          Možná vás mate, že totalita může být aplikována politickou silou, které prošla bolševickým procesem, který ale není condicio sine qua non.

          Příklad: Armáda aplikuje totalitu a stane se tím politickou silou, nicméně neprošlou bolševizací (například v Řecku).

          V ČSR a ČSSR aplikovala totalitní praxi politická strana (KSČ), která bolševizací neprošla, pokud tedy tendenčně nezaměníme bolševizaci a radikalizaci, případně přijetí ideologie KSSS(b). Potom se stanou termíny bolševizace a bolševismus nadbytečnými synonymy sloužícími jen k zmatení čtenářovu.

          • Již za první republiky existovalo v KSČ bolševické křídlo, jehož protagonisté byli řízeni z Kremlu. V roce 1929 na pátém komunistickém sjezdu se gottwaldovské (kremelské) křídlo chopilo iniciativy a pomocí zákulisních intrik a dalších podpásovek odstranilo jílkovské vedení a gottwaldovci si tak uzurpovali dominantní vliv ve straně v souladu se směrnicemi z Kremlu. Od roku 1929 je KSČ, která byla založena v květnu 1921, bolševickou odnoží. Bolševici byli dost upřímní ve své příručce "Dějiny Všesvazové komunistické strany bolševiků - VKS(b)". Evropská EU se plnou parou blíží dobám procesů konaných v režii inkvizie nebo v režii stalinských poradců. Zatím všichni nesouhlasící jsou jen politicky nekorektní a s nálepkami xenofobů, rasistů atd. Ale vývoj jasně směřuje k vybudování tuhé eurohujerské diktatury.
    • vanhorne

      "Jak bolševické!"

      Tak to vymakat, nedokazali ani oni. Priste mozna prijde takove vylepseni, ze nekdo bude zrat z koryta, aby se necitil menecenny a discriminovany, budou muset vsichni v celem baraku zrat jako on?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit