Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak vidím, stává se tu z toho pomalu klasická internetová diskuze ve stylu Novinky.cz apod. Doporučuji si nejprve celý pořad, a případně některé předchozí epizody, poctivě poslechnout (jsou tam popisky, lze si vybrat co Vás zajímá) a až pak soudit a komentovat.Slyšel jsem většinu epizod pořadu Na přetřes a upřímně pro mě je to 1 z mála zdrojů, kde se lze dozvědět spoustu zajímavých informací o aktuálním dění a zamyslet se nad pohledy odborníků, které mi často dávají smysl - alespoň se tak prozatím stávalo u hostů tohoto pořadu. Minimálně Vás to pozitivně osvítí...
  • Víte většina "našich" sociologů je poplatná pěněžníu sysystému. Peníze jsou JEDINÝM bohem a humanita, svoboda bytosti, demokracie jsou masem pro mlýnek současné společnosti. Jsou schopni pouze registrovat události. Tedy ať to dají základním školákům. Jejich závěry jsou jako předvyplněný formulář někým jiným. Od převratu 1989 jsem nezarigistroval sociologickou analýzu naší společnosti s ohledem na příjmy. Protože teď peníze osvobozují a kdo je nahraně je OTROK a je určen k vyhlazení. "Sociologové" nesmí pracovat s fakty, ale jen s protostatickými přežvýkanými daty. Je nutné pracovat s reálnnými fakty a lidmi. Ale naše pohlaváry děsí a tak "sociologové" mohou pouze zpracovat objedávky sektoru financí. Na závěr soukromé i státní školství nedokáže připravit " svobodně " myslící jedince, ale zapracovává prvek vlastnictví.
  • Zase půjde o další program,který bude manipulován lumpy,kteří se po komunistech prolhali k moci.Prostě ti lumpové kteří se po komunistech prolhali k mci chtějí mít ještě větší prostor pro další oblbování obyčejného českého blba.
    • Ani snad ne, je to můj podnik pro radost. Zkuste si ho pustit a pokud v něm uslyšíte nějakou manipulace, dejte mi vědět.
  • Potvrdilo se že Zeman byl zvolen pouze z nouze. Jeho protivníkem byl vlastizrádce
    za naše peníze v pracovní době sladce chrápající kníže a ten byl pro slušné lidi zcela
    nepřijatelný. Jen díky tomu je Milošek na hradě takže trocha skromnosti by mu neškodila.
    Jeho chování řadu lidí zklamalo - protekční korýtka pro Fischera a Klausovou - podpora
    mediální štvavé kampaně proti Rusku atd.

    Naopak Klaus kterého upřímně nesnáším měl jako jeden z mála tu odvahu říct nahlas
    jak to opravdu je - agresorem je USA která si zaplatila puč na Ukrajině.
    EU to uznává - přitom kdy by se zde někdo pokoušel svrhnout vládu tak je označen za extremistu proti kterému policie tvrdě zasáhne.
    • naprosto souhlasím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit