Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Kudy chodil,, tudy škodil,
    nejen škodil, taky krad,sociální demokrat!"
    Tak tento popěvek byl docela běžný ve staropražských šantánech první republiky a věrně odrážel nedůvěryhodnost tehdejšího vedení této strany.Porovnáte-li ho se situací v současné ČSSD , zjistíte, že až na malé odlišnosti dané pokročením doby platí dodnes!Stačí vzpomenout sociálnědemokratické osobnosti typu ministra Svobody, křišťálového Grosse, kakaového Krause, podvodníka Wolfa, neúplatného Ratha, zrádce Teplíka, Melčáka a Pohanku a další!Dnes už sice není co krást, ale škodit se dá hodně a všude!A toho se současná soc. demokracie drží!Jen vzpomeňme, jak podvedla své voliče nenaplňováním slibů volebního programu, jak si současný předseda , ve snaze o udržení pašaliku nechává permanentně okopávat kotníky od Babiše a typicky nedůvěryhodného podrazáka lidovce Bělobrádka.No a přidáme-li k tomu aktuální poslušnost gauneru Kalouskovi a srandačnímu Fialovi, nezbývá, jednomu, než se podivit, kde že se těch 18% volebních preferencí ještě bere!Myslím, že by nebylo na škodu, kdyby někdy někde vystoupil nějaký člen ČSSD, který není vázán servilností k vůli lukrativnímu korytu a sdělil občanům, v čem sočívá současná důvěryhodnost této strany.Asi se to nestane, protože by evidentně šlo o další podvod!Ale lid český, který stále čeká, až se mu vláda věcí vrátí do rukou jeho ,už vydrží opravdu všechno!
  • Je zcela jedno zda vládne státu sekta islamistů, strana lidovců nebo třeba spolek drobných zahrádkářů či jakýkoli jiný malý soukromý zájmový spolek. Už samotný princip, že stát řídí nějaká soukromá zájmová sekta či nějaké jiné sdružení, jež se snaži diktovat svou vůli a své zájmy nečlenům zmíněného sdružení, popírá principy Demokracie, Svobody efektivity a kvality.

    http://obcanskyparlament.webnode.cz/
  • Podívejte se teď u Moravce na seladona Stanjuru, který tam kecá o čem nerozumí, ale naše holky chválí jeho čerstvý černý přeliv na své prošedivělé kštici ale zapomněl na své bílé vousy.
  • Proč volit pouze komunisty !!!!
    Zlatí komunisté, za nich se žilo důstojným životem. A teď? Živý závidí mrtvým. Život je vlastně trnitou cestou. Proto také kněží říkají, že se spasení a slastného života dočkáme v ráji.
    Pryč s kapitalismem. Ať žije socialismus a komunisté !!!! A mohou mně klidně za to zavřít. Tuhle pravicovou pakáž bych bezlítostně vyhubil. V tomhle se už nedá vůbec žít natož důstojně. Protože čeští kapitalisté nejsou kapitalisté, ale prachobyčejný zloději. Protože není možné, aby se stali takřka přes noc milionáři natož multimilionáři. Podívejte se na jejich věk. Je možné aby si mladý člověk dostal k takovému majetku poctivou cestou? Rozhodně není. A vůbec, když došlo k rozbití republiky a měnila se naše měna, tak byl omezený limit na její výměnu. A opět, zase tu byli přes noc miliardáři.
    Všechny bych pozavíral a zabavil jim veškerý majetek. Jsem si jist, že by nedošlo k žádnému justičnímu omylu. Proto se brání přijetí přijetí zákona na prokazování nabytí majetku. A zákonodárci jsou jen jejich nástroje, Je to postavené celé na korupci. My se hádáme o pravici a levici, to se jim hodí, aby v klídku mohli všichni pohodlně dále krást.
    Proto nikdy chudý nebo obyčejný poctivý člověk nemůže být pravičák. Nazývejme pravičáky pravým jménem - zlodějská pakáž.
    Vážení důchodci,
    pan ministr Koníček nám vysvětlil kdo ZAVINIL,že nám bude zvýšen důchod až o horentních 65,- Kč. Nyní přichází čas kdy se k tomu můžeme vyjádřit i my - důchodci svými hlasy ve volbách.Je nás 2,5 milionu a to už je nějaká síla.Netroufám si radit, kterou stranu volit,protože na názvu strany moc nezáleží,ale troufám si poradit:NEVOLME strany, které budou mít na svých kandidátkách jména jako Kalousek,Drábek,Schwarzenberg,Gazdík, Němcová,Pospíšil a mnoho jim podobných (znáte je určitě všichni).Pokud by tato "ELITA" měla získat hlasy nás důchodců a důchodkyň,tak si myslím,že si nezasloužíme ani těch = 65,- Kč.
    Ať žije matka všeho lidského pokroku - jediná politická strana pro všechny lidi !!! AŤ žije KSČM !!!!
    • Pepíno, cokoli , doslova COKOLI je lepší než komunismus . Jo a ještě na okraj , pročpak byste měl mít vysoký důchod ? Copak jste pro to dělal ? Podle vašich příspěvků si nejsem jistý jestli si zasloužíte vůbec nějaký důchod .
      • Staré české přísloví - podle sebe soudím tebe. A opravdu mám mít vysoký důchod? Mně těch, jsi závistivý, tak nic, opravdu stačí!
    • Jsem 80ti letý důchodce. Jsou věty s nimiž mohu souhlasit. Já osobně nerozděluji lidi dle stran. Hlavním nedostatkem u nás je soudnictví. Kdo v něm s převahou stále ač přestárlý " ordinuje " ????? Jsme z doby komunismu zvyklý o vše se podělit - stavba továrny a s ní rodinných domů, chat atd. Tehdy nikdo, až na výjimky nešel prásknout, ještě navíc v tomto pomohl. Jeden z důvodů ? Nedostatek zboží na trhu. Potřeboval jsem vrták ? Vždy se někdo našel s " pomocí ", v továrnách byly. Paličku na maso ? Soused rád zhotovil a dokonce antikorovou. Buldozeristova mzda se zakládala na spotřebě nafty, čím větší spotřeba tím vyšší mzda. " Neslušný" ji někam vylil, " slušný " ji prodal za 1 Kč i s dovozem. Příslušník SNB každý rok na vvánoce mi sehnal buráky - jeho manželka prodavačka. Pokračování by bylo nekonečné.. Co chci naznačit ? Téměř každý systém i tehdy zneužíval dle svých možností. Mluvit o nějakých 65 Kč je sice současné, ALE....mne osobně vadí neustálé zvyšování mezd které podporuje rozevírání NŮŽEK a zcela znehodnocuje úspory. Podívejte se na př. u pánů poslanců kam vyšplhala nynější jejich mzda z původních ( v r.1990 ) 25000 Kč. Podstatný rozdíl přidat 10% v deseti tisících a 10% ve 100 000. Bohužel, s tímto směrem se zavděčují i odbory ( a rádi ) . Už se těším, jak ta nejlepší strana mi zajistí důchod na 1/3 důchodu p. Špidly a pod. *16* . Ale, nic není černobílé, viz naše lékařství na světové úrovni.
  • Pane Hmm když hovoříte o zlodějnách tak si laskavě uvědomte že církev a šlechta se
    k majetkům dostávala po staletí jen díky zlodějnám. Po Bílé Hoře došlo k zabavení
    majetku tedy ke znárodnění všech odpůrců. Nastala násilná rekatolizace.

    a kdo odškodní lid který musel pracovat na církevním pozemku a odvádět desátky?
    Kdo odškodní potomky lidí které církev zavraždila - všechny ty upálené tzv. čarodějnice
    a povražděné lidi s jiným náboženským názorem.

    zrušme monarchie a pošleme princezny princátka makat. Pak je ten úsměv rychle přejde.
    • Kdo odškodní lidi kteří musí platit daně na nesmylný sociální stát ?
    • Církev získávala majetek darem od panovníka, darem a odkazem dědictví od šlechty a měšťanů, ale také hospodařením na vlastních pozemcích.

      Po Bílé hoře docházelo jako trest ke kofiskaci majetku těch kdo pod korouhví loupežníka Žižky táhli zemí, loupili, vypalovali hrady a kláštěry, brutálně vraždili ty, kdo s nimi nesouhlasili.
      S těmi čarodějnicemi je to pravda, jde zejména o soudce Boblíka v Jeseníkách, podle něhož byly ty největší "čarodějnice" ty, které měly nějaký majetek. Proti Boblíkovi ovšem nakonec zasáhla sama církev. Je třeba znát historii.

      Zajímavé, že Velká Britanie, Belgie a další evropské země jsou monarchie a mají tam tedy princezny a princátka a tyto země prosperují. My jsme princezny a princátka "zrušili" a přesto jsme v p.deli. A v Rusku se Putin cpe do pozice cara.
      • A od koho získal majetek panovník? Od boha?! A šlechta? Od panovníka, který ho vytvořil vlastníma rukama, či od obyčejných poddaných? Klérus pracoval na polích? Maximálně v počátcích středověku obyčejní mniši!
        A co se týče pobělohorského období: vracel se snad majetek do rukou původních majitelů nebo konvertovaným katolíkům a hlavně cizincům, kteří pomáhali Ferdinandovi, t.j. Němcům, Rakušanům, Italům? I Španělům a Francouzům.
        Výšeuvedené monarchie jsou konstituční. Jejich představitelé jsou jen formální hlavy státu. Tedy anachronismus, snad určitá historická melancholie. *1*
  • ČSSD opět zradila své ovečky - nic nového pod českým sluncem.

    Vzdala boj proti církevní zlodějně a vzala si do vlády lidovce kteří ji prosazují. Blokují
    Okamurův návrh na referenda a trestní hmotnou odpovědnost státních zaměstnanců.
    Zákon o prokázání původu majetku bude ale ne se zpětnou platností - takže jde
    o legalizaci všech zlodějen od roku 89 ve kterých jedou i kmotři z ČSSD.

    To co předvádí dvojka Zaorálek Dientsbier je nehorázné. jeden je otevřený EU lokaj a druhý
    bude prosazovat dotování všech menšin na náš úkor.
    • Ani Zaoralek , ani Dienstbier jr. nejsou cela socdem. A KSCM je v CR bez sanci,naopak oslabuje
      levici jako celek. Slepa ulicka. *3* *3*
      • a proto je tady ÚSVIT KTERÝ MLUVÍ jazykem voličů volím Úsvit *5*
    • Hovořit o nějaké "církevní zlodějině" znamená schvalovat loupež soukromého majetku. Když by se mohla oloupit církev, proč by se nemohli oloupit i ostatní vlastníci, ševci, truhláři, ostatní řemeslníci o své dílny, občané o domky, byty, auta, zařízení bytu... všechno "znárodnit" a byli bychom zase v komunismu.

      Trestní odpovědnost všech občanů, tedy i státní zaměsnanců, správně zaměstnanců veřejné správy je v civilizovan zemi samozřejmostí a je dána zákonem, protože vyplývá z obecného pojmu Spravedlnosti a netřeba o ní dělat referendum.

      Samozřejmě by měl každý mít povinnost prokázat původ majetku nabytého po r. 1989 a to z toho důvodu, že se "dělaly tlusté čáry za minulostí", "utíkalo se před právníky" a "zhasínalo se".

      Pokud jde o EU, budoucí USE, jsme její nedílnou součástí, je to naše širší vlast. Musíme poto respektovat pravidla platící pro všechny její členy v zájmu všech.
  • Československa se z nás stala naprosto bezvýznamná lokalita, ale plná ambiciozních politických nul.
    • My jsme začali být bezvýznamnou lokalitou už po r. 1918. Tehdy jsme sami příspěli k rozpadu Rakouské monarchie, která po staletí udržovala stabilitu. K Zemím Koruny České, tedy Království Českému, Markrabství Moravskému a Knížecetí Slezskému jsme připojili Horní Uhry a Podkarpatskou Rus, které k Zemím Koruny České nikdy nepatřily. Vymysleli jsme tzv. "československý národ", což ani Slováci nikdy nepřijali a celou třetinu původnch obyvatel země jsme uvedli do postavení občanů druhého řádu.
      Svou velikost vždy Země Koruny České prokazovaly vzdělaností, morálkou a pracovitostí obyvatel. Nyní se z nás stali namyšlení sebestřední hlupáci, kteří čekají, že se svět bude točit kolem jejich slepičího dvorečku.
      • Rakousko /a nasledne Rakousko-Uhersko/ si zadelalo na rozpad uz 1866 , kdy "diky" Sisi
        se prosadil tzv. dualismus "panskych narodu" - Nemcu a Madaru a odmitnuta byla zejmena usty ceskych/ale i rakouskych adalsich /"Velkonemcu" a Madaru myslenka narodnostni federalizace Rakouska a Rakousko/Uhersko se "diky tomu" dostalo do myslenkove i velmocenske sfery pruskeho Nemecka "Diky" temto "velkonemeckym" kruhum se RakouskoUhersko zamotalo I.WW a rozpadlo se, "diky"jim se konal anschluss Rakouska i Mnichovska dohoda a "diky" jim uz dvakrat dopadli Nemci i Rakusane tak, jak dopadli. Nikdy se z rakouskych/a jeste vice ceskomoravsti Nemci/ nestali myslenkove Svycary, dokonce po I. WW nechteli krome Znojemska zustat u Rakouska a chteli se pripojit k hlavnimu nositeli I.WW - pruskemu Nemecku.
        A Cesi? Neztratili se za RakouskaUherska ani za 1. CSR , jen zcela nepochopitelne si
        po II. WW spletli osvobozeni s komanci a po plysaku si nepochopitelne nechali vnutit myslenku vyberu mezi kolaboraci s byvalymi estebaky a komanci "diky"praci pracovniku Prognostvumlu a kolaboraci s temi, kteri v CSR/CR/ prosazuji velkonemecke myslenky misto toho, aby se vratili k idejim 1. republiky. A Slovaci? Nebyt CSR uzz by nejspis na slovensku hutorili madarsky! Tu posledni Vasi vetu podepisuji, jen ty priciny vidim jindenez Vy. *8* *8* *8*
        • Samozřejmě velkou chybou císaře byl dualismus. Ale chyba byla i na české straně, když se čeští poslanci "urazili" a přestali jezdit na sněm do Vídně, místo aby prosazovali uspořádání podle historických zemí. Federalizaci a tím upevnění monarchie v úmyslu následník trůnu Ferdinand d´Este a proto musel zemřít. Upevnění monarchie nebylo v zájmu Srbska, které chtělo na Balkáně vytvořit Velkosrbskou říši a potažmo jejich přítele Ruska.
  • pro místní rozvoj Věra Jourová (ANO) se nakonec stane eurokomisařkou pro oblast justice, a otázky rovnosti pohlaví.

    Praxe v justici pani Jourovou posunuje...kdo na to má?
    s českými soudy ma bohatou praxi a zkusila si i jaké to je za mřížemi...to je poměrně bohatá praxe...ale tu má u nas kdejaký násilník a zloděj...a není eurokomisařem:-))
    • a organizátorkou průvodů PRAGUE PRIDE a boj za práva bukvic - ale stejně z toho vytěží majlant *5* *10*
    • Co je to za stupidní funkci "Eurokomisařka pro rovnost pohlaví"? Pohlaví jsou naopak Přírodou dána jako rozdílná a právě proto kompatibilní. To tam bude prosazovat nějaké gendrové stupidity, aby všude byla polovina hašteřivých bab?

      Bude také vytvořena funkce "horniček", "kopáček kanalizace"?

      A co takhle propustit polovinu zdravotních sester a dát na jejich místo "zdravotní bratry", aby to bylo gendrově půl na půl?

      *1* *1* *1*
      • Na zapade jich je vice nez byste myslel. *3*
    • BuĎme rádi, že se tam nedostal za ANO šmejd všech šmejdů, člen TRILATERÁLNÍ DOHODY, všehoschopný , mezi mililardáři Bakalou a Babišem oscilující vyžírka a naprosto amorální gauner Telička.

      Dík za Jourovou.
      • dyt ta ženská nic pořádného neumí, proto ji zpakovali do bruselu jako všechny budižničemy
        • umí SOULOŽIT a to je v bruselské žumpě ceněno *2* *2*
    • Chytrá horákyně jistě bude ozdobou každé společnosti.Ono vlastně po Füllem už nic zhoubnějšího do Bruselu poslat nelze.
      • Fulle byl šmejd de luxe, Jourová má předpoklady být lepší , tak uvidíme.
        • Jourová nemá předpoklady, ta bude mnohem horší.
  • Klasická česká ubožárna. Ubohý stát, ubohý národ, žijící pouze ze zbytků co zde vytvořily předchozí pracovité generace a co se ještě nepodařilo rozkrást!
    Český zlatý ručičky, ani náhodou to už dávno neplatí!
    Každý podnikatel a hlavně s.r.o. je zloděj! Když neokrádá na daních, tak okrádá zaměstnance na mzdě.....
  • Čím se budou parazitičtí politologičtí šarlatánci živit v adresném občanském volebním systému ??

    V Česku není a ani nemůže být ani jediná autentická tradiční politická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů, parazitů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ z jejich bývalých členů nebo jejich potomků. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".
    Blíže viz odkaz na konci příspěvku.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Léčba sniperem - tečkou,
      léčba Klausem už tu byla a průšvih z toho v podobě cca 2 bilionového dluhu.

      adresný systém , spoluvlastnická demokracie.

      Pořád dokola nás tu krmí svým objevem , laboratorně vymyšleným , leč nikde neodzkoušeným. - rádoby Einstein, z jehož vynálezu by mohl vzejít tak akorát velký třesk a černá díra.

      Každý lék, než jde do oběhu a k pacientům, se zkouší leta a já dávám přednost odzkoušenému a to je švýcarský systém řízení státu pomocí ŕeferend. - to je pro mě OK.
      • Ano, Švýcarsko má systém řízení státu pomocí referend. Jenomže k tomu jsou nezbytní soudní a zodpovědní OBČANÉ. A ti ve Svýcarsku jsou, zatímco u nás převládají ovcané. Proto by obecné referendum v Česku znamenalo obrovskou tragedii. Stačí se podívat na volby.
        • Je zajimave, ze tuto "myslenku" nejcasteji vyslovuji myslenkovi "geniove" typu Marka Bendy
          a podobnych "vykvetu" ceske spolecnosti. *3* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit