Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a vyhlášený zdejší bezpečnostní expert navrhuje cvičení v ulicích proti teroristickému útoku. Evidentně mu hrabe. Ale tady všichni stojí za tím, prostě tu chátru sem nevpouštět. Ta co je vpuštěna do EU - vyhnat. Ušetří se hromady peněz za polici agenty administrativu. Trénovat vyhánění. Znepříjemňovat pobyt v Evropě. Jedině tudy vede cesta.Ale začít hned. Než bude další Barcelona.
  • doufám, že to brzy veznou obyčejní lidé do rukou a budou to střílet i s vedením EU
  • Ač se vědělo kdo je imám, nic se nedělo. Paralela s dnešní situací v Německu i jinde v EU. Ví se, že na svém území mají teroristy, dokonce ví kdo to jsou, a nic se neděje. Dokonce si klidně ti, co bojovali po boku IS mohou klidně a beztrestně se vracet domů. Neskutečná, nezodpovědná lhostejnost, nebo snad blbost, či schválnost vůdců EU. Je nepochopitelné, že zatím naprosto beztrestná.
  • je třeba si dát extra pozor! Nyní čerstvě přichází s provoláním ke všem křesťanům. Rozvedl jej do několika bodů. Zřejmě v reakci na Barcelonu. Nechce se věřit že toto mohlo vzniknout v EU. Nechce se věřit, že toto mají respektovat všichni věřící.TEZE ZNÍ: "dejte přednost důstojnosti migrantů před bezpečností vašich států!!!!" Měl jsem za to, že Vatikán to je důstojnost a úcta. Ne! Aktuální Vatikán je pohrdání zdejším lidským životem a vyzvedávání vyžírek z gumových člunů. Ani jeden z těch mohamedánských psů co tady přijíždějí pod různými záminkami parazitovat, nemá žádnou hodnotu.Dřív nebo později se zradikalizují a začnou dělat brajgl. A toto máme upřednostnit? Božíčku v tom případě dojedeš na taková slova ty i mohamedáni. O co?
    • svatá slova. Ještě že kluci polští s klukama maďarskýma řekli panákům v Bruselu ne! Republiku si rozvracet nedáme. Totiž pěkně rozvrácená už je DDR nebo Francie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit