Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, ono věřím, že toto dovede docela dost lidí do problémů a ti se pak budou muset z podobých problémů nějakým způsobem prostě vydolovat no... Hodně pak pomůžou stránky jako je například tato, kde radí s tím, jak nahlédnout do registru a jak nebo kde případně tento problém řešit :)

  • Ty dluhy už nikdy nikdo nevrátí. Ještě za Paroubka to šlo s jistým úsilím vrátit, to jsme dlužili 350 miliard při příjmu 800 miliard ročně. Kdyby se na to vyčlenilo 10% státního rozpočtu a zkrouhnuly se výdaje aby se stát dál nezadlužoval, mohli jsme to vrátit za necelých pět let.

    Potíž je v tom, že každá nová vláda si řekla, "Měli bysme to začít vracet, ale proč bychom to měli odnést my? Příští volby už by nás nezvolili a všechny ty hospodářské problémy by hodili na nás.  Jak to řešit? Čtyři roky to doklepem a pak ať to řeší ti po nás, proč si kazit volební preference řešením problémů."

    A tak se půjčovalo a půjčovalo a půjčovalo. Peníze bohužel nešly do ekonomiky, aby se i do ekonomiky něco vracelo. Tyhle penízky doslova prožrala státní správa v řeckém stylu. Ty tři miliardy, bychom při utažení opasků vraceli cca 40 let.

    Pokud si někdo myslí, že státní dluhy se nevrací a stačí vyhlásit státní bankrot, pak bych ač nerad upozornil, že Anglie dodneška vrací dluhy, které nadělala za válek 18. století a Německo dodneška splácí dluhy z první světové. nemyslím si, že by nám naše dluhy někdo jen tak odepsal.

  • mun.go

    No hlavně že vláda U.S.A. scénář na umoření státního dluhu má ...

  • hlavně, že se naše au-pair financí křižovala, jak si budeme půjčovat neustále levně... úspora ve státní správě a zmrazení platů nejen politiků, ale i úředníků je přitom základ, který vláda už měla udělat dávno, místo toho nabírali další úředníky.

  • Přidávám tip na aktuální informace z oblasti financí a ekonomiky, přehledně z více zdrojů na jednom místě na https://www.cerstvezpravy.cz/ekonomicke/

  • No - mně se naše vláda jeví tak, že nemá scénář na nic...

    Jedině snad, jak navýšit astronomický státní dluh...

  • Oni ji největší ekonómové zeMAN a Klaus poradí.  Vašík byl už přece na sezení s Miloškem.

  • vanhorne

    Proc nema  Shiklerova v ruce odznak sveho uradu, abacus?😉 Ta zenska je k smichu s temi svymi hausnumery.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit