Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krása je jak tady ten Varan pořád prská jedovaté a nespokojené sliny okolo sebe. Už několik měsíců se nesmířil že je konec starým pořádkům. Vyhasly TOPácké a ODSácké hvězdy. Socani jsou do kytek. A tady obecní hlupák bude do nekonečna spílat panu premiérovi. Nikdy ničeho tady ten zdejší pokřikovač nedosáhne. Tak zas vyjdi na ulici, drbane!

  • Dosud jsme žili tak,jak nám vládnoucí pravičáci umožnili,podle jejich hesla : Nejdříve my a co zbyde je vaše.Až příchodem hnutí ANO s Babišem,jsme zjistili možnost žít spravedlivě,což se nakonec i potvrdilo.

    Zvýšil se příjem do státního rozpočtu (lepším výběrem daní) a tím i možnost zvýšení životní úrovně pro

    všechny obyvatele ( vyšší mzdy,vyšší valorizace důchodů,výrazné snížení jízdného pro některé skupiny obyvatel a pod.).Něco podobného u nás dosud nebylo a proto volební preference hnutí ANO v čele

    s Babišem výrazně se zaslouženě zvyšuji.

    • vanhorne

      "Něco podobného u nás dosud nebylo"

      To opravdu jeste nebylo a mnoho civilizovanejsich zemi se neceho takoveho snad ani nedocka. Politovanihodny president, svym nenavistnym postojem vuci novinarum a touze po jejich likvidaci. President, kteremu strasi ve vezi a mysli si o sobe, ze je sjednotitel naroda. Pritom prohlasuje, ze lide v krajich kde jeho a jeho tlupu napoji a nakrmi jsou jeho pratele, ti podle neho tvori tu dobrou cast naroda. Tu druhou a spatnou cast tvori ti, kteri pred nim nepadaji do prachu a ti si vyslouzili nazev" PATOLOGICKA SEDLINA LIDSKE SPOLECNOSTI"! Falesny clovicek, ktery ma k ruce trestne stihaneho cloveka jako premiera, jehoz zvasty o tom, ze bude lip lahodi uchu jenom mentalne ochuzenym jedincum. Ano bude lip, ale pro neho a jemu podobnym vychytralym kamaradickum. Tak si dej zitra ke snidani zase tucet Buresovych koblih.

    • Někomu stačí dát koblihu a říci ÁNO, bude líp... 😀😀😀

  • mun.go

    Dokince i slepé kuře může vyhrabat zlaté zrnko - v tomto případě se s některými vývody pana Jégla dá souhlasit. Dokonce ani nezvolil příliš konfrontační a dehonestační styl.

    Nicméně - už naše výchozí pozice byla degradována zásluhou emeritního vlastizrádce Václava Klause rozpadem ČSR na SR a ČR.  V ČR nezůstalo po zhasnutí a akumulaci kapitálu do kapes privátních lupičů téměř nic - vlastně ano: přebujelý státní aparát (14 zbytečných krajů).

    P.S.:

    Kromě Čechů by také mohli bohatnout Moravané, pokud by zisky neodcházely do Prahy a nerozdělovaly se v Praze. 

    • Zapoměl jsi na další vlastizrádce, kteří zosnovali roztržení Československa a tedy je pojmenujme: Wenca wod Haflů, Fedor Gál, Vladimír Mééééčiar !!

      Aby se přátelům Slovákům lépe samostatně začínalo, aby měli práci a aby vydělávali peníze pro své rodiny, musel jim fametowej Wenca zrušit těžké strojírenství v Dubnici a v Martině, lukrativní zbrojní výrobu Považské Bystrici, výrobu automobilů v Trnavě, VSŽ v Košicích prodal hlupoňům z US  a další fungující podniky, 

  • Brzdy pokroku a bohatnutí se jmenují nepřízpusobiví.Parazituje to na společnosti, brzdí vzdělání dětí ve školách, pořád  to pochtívá to peníze které stejně prochlastají.A pořád se to rozmnožuje mezi sebou. A pak je tu nový typ parazita. Jmenuje se KDU. Lidovci by tady chtěli natahat ubožáčky z Afriky. Aby se tady měli dobře, prrcali se mezi sebou a vyráběli další nečitelné spratky.Ještě že se tahle partička nedostane ve volbách do sněmovny. A definitivně vyfičí z politiky.Pak si mohou parazity chovat doma třeba na zahrádce.

    • Dobrý den, pane kolego.

      Termín "nepřizpůsobivý - nepřizpůsobiví" je termínem našich "modrých ptáků s oranžováma šálama a černýma prdkama."  Protože sociální parazitismus naši politici nechtějí řešit, jejich název pro tuto skupinu obyvatelstva tak zní. Já zastávám název nepřizpůsobený

      Můžeme se poučit moudrostí našich dávných předků, jak oni přizpůsobovali..

      Když má farmář koně, co od něho chce? Buď aby měl na krku chomout a tahal vůz nebo na hřbetě sedlo a vozil svého pána na pole nebo do lesa za prací. Když se kůň staví na zadní, co použije moudrý farmář? Jednoduchý a účinný bič a jankovitou kobylu přizpůsobí svým potřebám a požadavkům.

      Když má pastýř psa, co od něho na pastvině čeká? Buď nahánět stádo, aby se ovce nezatoulaly a nebo hlídat a chránit před vlky. Když pes ...ne ..., co zkušený pastevec použije? Nejspíš elegantní hůl a psa zase přizpůsobí svým potřebám a požadavkům.

      A máme mustr. Sice není asi příliš demokratický, ale je určitě účinný.

  • Jednoduše proto že když se zvyšuje kurz koruny tak zasáhne Česká národní banka ve prospěch podnikatelů. Přece nebudou podnikatelé platit více pracujícím. Ostatně soudí, že Česká národní banka musí být zničena.

  • Nojo no když prachy které pracují vydělají a 4o%vydoji vláda a 10%dostane pracující a 50% pošle firma do zahraničí a máme kulový

    • Dokázal byste ke svému ekonomickému objevu přidat nějakou vsvětlivku? V předložené podobě je nesrozumitelný.

      • Ano překlepy v mobilu jsou,bohužel mi češi jsme takový paka,že místo toho,aby jsme se sebrali a těm zmetkům co nám dávají tak mizerné výplaty rozbili cifernik tak hazíme humus sami na sebe!!!

        • Překlepy jsem na mysli opravdu neměl.

      • čemu na tom nerozumíš? den da%nové svobody = z toho vo vyděláš ti stát veme 50% (zlaté středověké desátky) a firma co má nějakej zisk pošle nejmín 50% do zahraničí přes přefakturace nejlépe "služeb" takže na výplaty bonusů není  páč ten zisk se převede do zahraničí... kapišto?

        • Nezbývá, než zopakovat dotaz: "Dokázal byste ke svému ekonomickému objevu přidat nějakou vsvětlivku? V předložené podobě je nesrozumitelný." K věci:

          - Záleží na tom, jak započtete část zdravotní a sociální daně odváděnou zaměstnavatelem - potom je zdanění asi 65 % (dá se operovat s daní z nemovistosti a třeba i s daní za odpad, jak někteří analytici činí).

          - Firma si se zdaněným ziskem může dělat, co chce, je to výnos její investice.

          - Pokud firma posílá něco do zahraničí přefakturací, jde o náklady před zdaněním a aby to mělo v intencích vašeho příspěku smysl, přefakturovává náklady "matce", tedy sama sobě. Což je tuším protizákonné.

          - Firmy, které se chovají vámi naznačeným zůsobem, často mají v mzdové doložce ustanovení, že částka je konečná. Mám v tomto bodě vlastní zkušenosti. Pokud s tím nesouhlasíte, nemusíte pro takové vydřiduchy pracovat.

          Jaké kapišto tam máte dál?


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit