Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sniper je odstřelovač, proto i já mám tento nick, abych odstřeloval pitomce kteří urážejí pana prezidenta!! *16*
  • ZRUŠIT A ZAVÉST INDIVIDUÁLNÍ OBČANSKÝ SYSTÉM. Kdo a k čemu potřebuje stranické parazity? Existuje aspoň jeden člověk jenž potřebuje klíšťata nebo jiné parazity? Možná jedině výrobci vakcín na encefalitidu a boreliozu. K ČEMU POTŘEBUJEME STRANICKÉ SEKTY? Abychom dosáhli státního bankrotu?????
  • na RDS romská demokratická strana
  • Nemám ho rád, ale bohužel má pravdu. ODS se nepoučila z chyb.
    • nereformovatelné nelze reformovat,ani mamuti to nedali *14*
  • Pane Topolánku, divím se vaši drzosti. Možná, že je to spíše vaše hloupost? Na vaše názory už dávno není nikdo zvědavý. Měl jste šanci ukázat občanům této země co umíte v politice udělat. Místo toho jste nám ukázal holý zadek v Toskánsku a spousta jiných nemravností, po dobu vašeho politikaření. Snad si nemyslíte, že všichni trpíme ztrátou paměti.
  • Tentokrát s Topolánkem lze souhlasit. ODS opravu nepochopila, proč je na okraji zájmu voličů. Je paradoxem, že je poučuje sám Topolánek, Který víceméně zahájil "spolupráci" ODS a politické mafie přes lobbisty typu Dalík. Ani jemu by se nepovedlo pozvednout ODS, která je s těmi, co jsou v čele, nereformovatelná a bez úspěchu ve volbách. Domnívám se, že ODS povstane z popela až potom, kdy do čela přijdou noví, mamonem nezatížení, lidé a to od základních organizací. Jenom noví lidé a nový duch pomůže znovuvstání ODS. Jinak bude naprosto mrtvá.
  • At zije ODS!!!!!!! *14* *14* *14*
  • Ideály demokracie se v posttotalitním, metanolovém, příživnickém Česku spolehlivě mění v realitu „standardní parlamentní“ byzantské, chlastoslovanské, mužické kleptokracie a klauzemanovské partajokracie. Podobně, jako se kdysi „reálný socializmus“ Husáka (Kdo nekrade – okrádá rodinu!) vypořádával s morálními „přežitky kapitalizmu“. Soudruzi multipolitici okrádají své pologramotné a nesvéprávné zmocnitele stejně jako nemravní advokáti své klienty a navíc nejsou postižitelní ani tak jako advokáti, na něž dohlíží alespoň jejich komora.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Mimořádně souhlasím, krédem těchto vyžírků je : Když jste nás vy pitomci zvolili můžeme si čtyři roky dělat co chceme a vy spodní lůzo můžete taky ale jenom kecat. Cha, cha, cha A když se vám to nelíbí můžete svobodně emigrovat do Ruska nebo na Kubu.
  • Topolánek je můj idol, mohl by být věkem můj syn, možná i vnuk.
    • Aby si z něj nedostal poluci!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit