Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejdriv sem migranty zve ve velkem a ted hleda reseni, co s nimi...?!

    Divim se, ze ji Nemci jeste nevykazali do patricnych mist...

  • ferda.borek
    Veškeré snahy západoevropských politických lídrů na řešení migrace se prostě smrskly na snahu čmoudy vnutit východním zemím EU. Nikdo z nich ani nevzpomene, že by lodě s černochy se daly zastavit už na moři vojenskou silou a poslat je zpět, ani nikoho nenapadne navrhnout deportace nelegálů do zemí původu, jež na evropském kontinentě již jsou. Když se hlouběji zajímáte o agendy přijaté v OSN a Bruselu v posledních 30 letech (agenda 21, 2030 udržitelného rozvoje, bruselský projekt EuroMed, Dublin, Marakešská deklarace), tak dojdete k tomu, že ta migrace do Evropy je chtěná, byla dlouhodobě plánovaná a nemá nikdy skončit. Někdo mocný na globální úrovni, kdo ovládá OSN i Brusel se rozhodl zničit evropskou civilizaci a řízená migrace z Afriky a arabských zemí je nástrojem k plánovanému vyhubení bílé evropské populace. Jsme svědky vlastní genocidy a jen málo lidí to zatím bohužel chápe.
  • Řešení je jednoduché.Naložte to na lodě a vraťte do Afriky.
  • KIMCID
    Přerozdělit podle toho kdo a kde měl v roce 1830 své kolonie
  • senil666
    Itálie na to nemá sílu to prosadit. Ani Merkelová. Merkelové se to začíná hroutit a její autorita klesá. Ani Dublin IV neprosadila. Ukazuje se, že i elity sa dají porazit, pokud veřejnost vyvíjí dostatečný tlak. jen tak dál!



    • Jses mimo. Ve Svedsku proste zakazali volby a ta tvoje "verejnost" si tam muze tak akorat nadavat u piva a to jim jeste raketove zdrazujou.
  • "Podle německé kancléřky není možné nechat země, kam migranti v největších počtech přijíždějí, aby se se situací vyrovnávaly samostatně. "

    .

    Ta baba zase lže jak Goebbels. Ti migranti tam nepřijíždějí. Ti migranti jsou tam účelově dováženi loděmi Lékařů bez hranic, Frontexu, Italské pobřežní stráže a dalších. 

    Kurňa kdo už jí vysvětlí, že pokud si doma zřídím útulek pro bezdomovce, budu si je tam vodit a pak jich najednou bude moc, tak se nemohu dovolávat solidarity svých sousedů. JÁ musím respektovat jejich právo, ty bezdomovce si do svých bytů a domu nebrat. Vždyť je to naprosto logické!. Co je toto sakra za blbou dobu, kdy se nazývá "evropskými hodnotami" lež, manipulace a vydírání? Jak dlouho to bude v Evropě ještě fungovat? 

  • dzixy
    Evropští politici nejsou schopni vyřešit krizi s nelegálními migranty. A přitom je to jednoduché - lodě nepustit do svých výsostních vod žádná z přímořských zemí, a ty co jsou již zde, přísně prolustrovat a nechat opravdu jenom ty, co jsou politickými migranty. Ekonomické vrátit obratem tam, odkud došli. Ať si budují doma sami svůj blahobyt. Doma to nemá zájem pracovat, a tak chtějí parazitovat na nás, co si léta prací snaží vybudovat služnou životní úroveň. Proto ty ekonomické parazity možno nazvat také českým "vyžírky". Děkujeme, u nás takových již máme dost. Chválím politiku naši "čtyřky".
    • Když ono je to docela těžké, aby Itálie nevpustila do svých vod lodě Italské pobřežní stráže, které dovážejí lidi od Libyjského pobřeží.🙂
  • Např. proti Německu máme horší kvalitu potravin, nižší mzdy, v  lecčems vyšší ceny a ještě nám chtějí vnucovat nekulturní černé parazity !? Jediná odpověď, tyto nesmysly bojkotovat a když nebude zbytí, raději vystoupit z EU ! 
  • Takže nic nového. Merkel a spol. to vezmou z pozice síly.
  • To se dalo cekat, ze nam budou chtit nacpat cmoudy, ktere si pozvali.
    Ted uz je jasne, ze otazka nezni, kolik nas bude CZExit stat, ale kolik (nasobne vic) nas bude stat, pokud nebude CZExit jeste letos!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit