Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odborník? Stejný odborník jako Drábek? Tihle odborníci jakoby náhodou se stejným vhledem na problematiku mám moc rád, patří do každé pořádné totalitní společnosti dělat tem nahoře křoví. Není to nic jiného než zlodějská mafie, která si dosazuje nahoru neschopné/všehoschopné jedince aby zničili co se dá. Ve společnosti plné chaosu, nevzdělanosti bídy, deprase, nenávisti... se mefiánům snadněji vládne. Lidi se zabývají sami sebou, vlastními problémy, místo na politiky nadávají na sousedy kteří jsou na tom ještě hůř, aby dokázali těm nahoře že takhle nechtějí dopadnout, že budou odpovědní, utahovat si, a zdechnou v tichosti někde v ústraní, protože si pro svou naschopnost nezaslouží žít ve společnosti krásných a silných jedinců, jako jsou Pitr, Krejčíř, Bakala, Kalousek, Klaus, a třeba i superdříčka, kobylka Nagyová...
  • To, že lidé Drábka nesnáší je pochopitelné, daleko horší je, že Drábek a spol. nechápou, proč tomu tak je. Jeho reformy nejsou ani zdaleka tak nepopulární, jako si oni myslí, ale špatné. Reformuje vše, co alespoň trochu funguje. Při jeho technickém vzdělání musí vědět, že tak napáchá více škod než užitku. Hovořit o jeho pohledu na aktivní politiku zaměstnanosti snad ani nemá cenu. Pokud někdo chápe sociální pomoc, jako odměnu za práci, pak se nesmí divit své popularitě mezi lidmi.
  • Co to je za vypatlance, který si myslí, že když vezmu např. postiženému člověku další díl peněz z toho mála, které dostává, že dělá dobrou věc? Ať rovnou řeknou, že se spolu s nezaměstnanými mají jít oběsit. Ať si za to zkusí žít!
    A zavádět nový nevyzkoušený program pochybné kvality (připusťme na chvíli, že to není pravda) na přelomu roku může napadnout zase jen vypatlance. Kdyby mrklas, drábek a jim podobní nežili v jakési snové realitě, viděli by (pokud by ovšem chtěli vidět), že obyčejní lidé už dávno padají na hubu.
  • To že se dějí špatné věci pro tuto zem je jedna věc, ale je hlavně nutné připustit, že se jim podařilo najít někoho takového, kdo dělá za někoho tu nejšpinavější práci, dle "politického zadání z EU", kterou naši pání sice s "velkým křikem" ale přece jen poslouchají, jako správní lokajové na slovo. Ještě se nestalo, aby se naše vláda skutečně dokázala vzepřít. Vždycky, když byli pozvání "na besedu a řízek a kafe", tak po návratu, kde jim bylo "vysvětleno" jak se věci mají.. najednou bylo vše odhlasováno s otázkou pro koho tedy naše vláda opět zase vůbec pracuje a koho poslouchá. Naše země a naši lidi to ale nejsou..
  • Když slyším slovo odborník musím se smát.Na tento humus okolo nás v jakémkoli směru nemůže žádný odborník existovat. Možná člověk vystudovaný v určitém oboru, možná typu Plzeňských práv, bez veškerá praxe a zkušenostmi nezasažený. Vše jde zákonem pokus omyl. Do praxe i na nejvyšších místech jdou lidé zkušenostmi v oboru nepolíbení, což zcela platí i o drábovi. Nedochází jim vzhledem k nevyhodnocení komplexního působení celonárodní ekonomiky důsledky jejich zásahů. Ale je pravda, že jsou čilí. Vždy se říkalo, že nejhorší je pracovitý blbec. jó a těch je u nás hafo. Tím nemyslím, že jsou pracovitými páni ministři, ale taktéž nemyslím že jsou chytří. Je to ubohost.
  • Nechápu, jak může mít ta arogantní figurka Drábek 20% příznivců. Osobně bych rád poznal jednoho z nich, možná je to jen to "Íčko". *12*
  • ...hlavně,že si církve lebeděj...a nikdo ani nepíp...
  • Drábek není na dolních příčkách žebříčku oblíbenosti politiků. ale úplně na poslední příčce, o kousekm nad ním je Kalousek a pak je dost značný odstup. Hoří mu koudel pod nohama, tak Langerův VUML-CEVRO ala pravice mu spěchá na pomoc. Profesor demagogie se činí, aby jej očistil. Není to ale pravda, Drábek nevytáhne paty ani na jeden Úřad práce, aby se přesvědčil o pravdě. A jejich ředitelé zpívají jeho písničku, protože jí jeho chlebíček, kdyby řekli pravdu, letí na minutu. Tak lžou, pořád je to pro ně osobně lepší dělat ředitele Úřadu práce, než si tam chodit také do těch front pro dávky. Drábek je typem t.zv." Nepřátelské vedoucí osobnosti", která chce vládnout třeba i za cenu mrtvol, peskuje odboráře, že se "pletou do politiky", zatímco, že se pletli v listopadu 89 odbory do politiky, bylo podle něho v pořádku. Prostě suverénní demagog, přihrávajíci miliony kamarádíčkům, kteři neumí sestavit počítačový program, zato umí shrabovat a poskytovat úplatky. Vždyť Drábek je tajným nepsaným členem firmy na ty jeho "sockarty" a penzekarty, které způsobí milionům lidí obrovské problémy. Jako ty lednové dávky, které byly vyplaceny bůvíjak komukoli, kdo si o ně požádal, a kontrolovat se to bude bůhvíkdy, nebo vůbec ne. Drábek je totálně neschopný nafoukanec, schopný je jen poskytovat státní zakázky svým kamarádíčkům, nic víc.
  • To je právě to že my to nevíme, to si myslí jen ten "odborník".
  • Mrklasi,jste nedůvěryhodný už tím,že vymýváte mozky studujícím v institituci,kterou založil největší mafián v této zemi Langer!!!Pokud cosi blekotáte o zastavování zadlužování,tak nevím,jestli jste tak hloupý,anebo to jen tak hrajete!!!Socani nechali dluh 780milard a vy a vám podobní vymývači mozků strašili krachem ,zadlužováním,dětí,vnoučat!Tihle vaší modří svazáci v čele se světovým ekonomem Kalouskem dokázali za pár let dluh zdvojnásobit a vy tu budete plácat cosi o zastavení zadlužování,blbe!!!!!!!
    • Jirko : ten dluh způsobila tzv. pravice likvidací podniků v rámci divoké privatizace. Většinu akcií likvidovaných podniků vlastnily banky. Konec Klausovy vlády v 97. neoddálily ani jejich balíčky. Socani přišli už ke snědenému krámu. Ten tzv. dluh vznikl zejména sanací bankovního prostoru. Jinými slovy - kdyby se předtím nekradlo, nebyl by dluh. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit