Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • šlo by to zavést už příští rok?
  • Uvedné má jedinou vadu na kráse a to je,že si bude muset stát na uvedené zase navíc dlužit.Tak těm zbídařeným přidají pár stovek,aby byli v klidu a lumpové u koryt,budou rozkrádat další miliardy.
  • tak pokud se nebudou zvysovat tedy vypocitavat socialni davky podle minimalni mzdy tak proc ne i tak je to zalostne malo nato jak je u nas draho potraviny dnes clovek nakoupi v nemecku levneji a kvalitnejsi pritom tam maj minimalni mzdu 3x vetsi
  • škoda, že se tady nezobrazuje ip, ukázalo by se, že někdo zneužil můj nick a komentuje pod ním. takže končím, pokud se tu ukáže "jojo" nebudu to už já - už tady totiž nebudu vůbec, protože my, jako národ, máme to, co si zasloužíme - a plným právem. tyto diskuze (a jejich zneužívání) jsou toho důkazem
    • a ty na jojo mas patent? cico? tak se zaregistruj tydite *1* pises jako anonim a divis se ze "tvou" prezdivku pouziva nekdo jiny *1* *1* *1*
    • ostapkotab
      strašně o moc přijdeme !!! *2* *1*
  • Už teď jsou zaměstnanci drazí kvuli obrovským odvodům. Pokud se k tomu přidá příval levného zboží z Usa kvuli TTIP tak to tady můžem zavřít.
  • Babiš a všichni jeho estébáci.....

    http://echo24.cz/a/i6YBh/estebaci-kolem-babise-napocitali-jsme-jich-17
  • diskutujících, tzv, "užitečných idiotů".....dosud nepochopila, že bývalý komunista a konfident komunistického gestapa Babiš.....že ve vládě "kope" pouze a jen za svůj miliardový AGROFERT..... a že jeho prostřednictvím vládnou této zemi opět jeho kamarádi - bolševici a řídící důstojníci STB, kteří mu lví silou dopomohli k jeho obrovskému majetku.....a bez nichž by byl obyčejným, bezejmenným, slovenským bolševickým Hounem !!!

    Bohužel - až toto národ pochopí, tak už bude pozdě.....a nějaký ubohý Rittig.....Janoušek.....či Krejčíř budou proti Babišově republice České.....pouze žabaři okresního formátu !!!

    A celý národ bude s láskou vzpomínat na ODS, TOP 09 i na ČSSD.....jejichž pidi-zlodějiničky..... byly pouhým "odvárkem" toho, co nás čeká s agentem Babišem s jeho chlebodárci z KSČ a STB !!!
    • Ty tvoje bláboly co jsi zde napsal, to je s tvé hlavy? Tobě přeskočilo? Ty si myslíš, že tahle země bude vspomínat na ODS, TOP 09, Vv a další pravičácký mrchy? Nadáváš na bolševiky. Neřikam, že jsou svatí, ale pravice za 8let po revoluci roskradla, skoro celí majetek naší země. A proč jsou zástupci firem proti zvyšování minimální mzdy? Protože to jsou ti zloději, kteří mají nahrabáno, daně se posílají do daňovích rájů a zjistili, že by měli začít, platit lidem za poctivou práci, poctivou mzdu, hlavně v čas a odvádět poctivě daně. A to je ten největší problém. Ty bolševiku.
  • No a v roce 2020 se obě mzdové úrovně protnou a všichni budou mít stejně. Obvykle se totiž kvalifikovaným otrokům nepřidává.
  • Za minimální mzdu by měla pracovat naše strana a vláda...i tak za ten prd který tam dělají by to bylo hodně...
  • Zvyšování minimální mzdy má smysl pouze v případě, že nebudete zvyšovat životní minima a ponecháte je hodně dole. Lidem se musí vyplatit pracovat a ten rozdíl od minimální mzdy a životního minima musí být markantní. Pokud budete zase zvyšovat životní minima, pak ztrácí jakékoli zvyšování minimální mzdy smysl!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit