Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

  • Babu si Satan ocejchoval arabskou špínou,aby každý viděl,že patří Ďáblu, a kdo ji volí,tomu se peklem odmění.


  • Klasik Kodet by šel na balkon a zařval.......

    • Myslíš tu poučku " imigranti všech zemí, vyliž .. .. ....?" Tak to sedí!

  • Všichni milí TOPáci.Nyní jste se pěkně čerstvě a brilantně vybarvili ve sněmovně.A to víte že v česku se neodpouští a nezapomíná.Jsem zvědavý jak budete v předvolební kampani vysvětlovat lidem, že se tak bijete za přijetí malých "migrantů".Těch kterým se říká kotvy, v jejich mluvě.Kotva se tady zasekne.Otrká a začne mít požadavky.A jen z prvních - chci tady mít svoji rodinu.Zparchantělý zákon EU to dovoluje.Takže k malému parazitovi se tady přistěhuje velký.Národ si tady bude pořád připlácet v nemocnici na úřadě ..... a tady tihle budou tloustnout, kouřit a kafíčkovat na kanapi.

    • Milá Markéto , tvoje ego váží nejméně 50 kg. Zvolila jste si ale tu nesprávnou stranu. Ta totiž odchází do nucené rezervace.
  • Už jen to, že předsedkyně TOP 09 zastává funkci místopředsedkyně sněmovního výboru pro sociální politiku, mi připadá jako protimluv. Tato strana neměla nikdy nic společného se sociální politikou.
  • Obávám se, že všichni muži, kteří volili Topku kvůli Markétě, by už nyní určitě nevolali, že půjdou za krásnou Markétkou až na dno eurohujerské žumpy. Markéta Pekarová nezosobňuje TOP 09 v potřebné míře podle představ zakladatele TOP 09 Kalouska a nikdy nebude v její moci zosobnit všechno to zlo, které TOP 09 vyprodukovala. TOP09 je na politický odpis. Markéta chce být za každou cenu originální - ponechat EET, urychleně přijmout euro, maximalizovat počet přijímaných migrantů atd., prostě dohnat a předehnat Brusel v iniciativním blbnutí a v produkci škodlivých aktivit. 
  • Ma 2 prijmeni a prilis velke sebevedomi...

    Az si prizna, ze tuto novou funkci absolutne nezvlada - odejde na materskou ...

    Po mne potopa - bude jeji ...

  • dzixy
    Snílek Pekárková😀😎
  • Divné a trapné. Kabaret ? Dostanou se na výsluní-Balbínova poetická strana,Cibulka,Kristus je pán,... (kteří jinak žijí z příspěvků na volební proces-hrazené státem)?? --Nebo vše je hra tzv. Reptiliánů (u nás dosud neznámá kultura, z hlediska zdejší opožděnosti-pro edukaci je nutné navštívit YOUtube).

    • Reptiliáni v tom asi budou nevinně. Hlavní slovo budou mít Bangsteři nebo spíš Gangsteři z FEDu (ti jsou řízení naopak Drakoniány) no a FED diktuje kongresu a armádě USA a ti diktují zbytku světa (pouze Rusko a Čína se jim staví na zadní, tak ti to propagandisticky v Mainstreamu schytávají) 😉

  • Že má Makrétka guláš nejen v historii své a v historii strany TOP09, to souzní s tím, že ona má guláš prakticky ve všem kromě toho, že chce udělat kariéru s co možná nejvyšším platem za každou cenu. Na situaci v TOP09 to ale nic nemění, na tu krásně sedí přísloví "Od deseti k pěti..". Nebo přesněji: Od 17 přes 12 až pod těch 5...  Nadějných skoro 17% ve volbách v roce 2009 bylo způsobeno úctou ke Karlovi Schwarzenbergrovi a nadějí, že se v politice spolu s ním prosadí určitá slušnost a velkorysost. To se nestalo, v TOP09 převládla Kalouskova razance a arogantnost, která vedla nejdřív k necelým 12% v roce 2013, a když se z razantnosti stala už jen čistá arogance, tak to spadlo v roce 2017 na 5(+)% a těsné prolezení do sněmovny. Následovalo teatrální Kalouskovo odstoupení z funkce předsedy (ale ve sněmovně to pořád vypadá, jako by byl předsedou strany on), a volba neslaného-nemastného neumětela Pospíšila, který pokles volebních preferencí dokonal. Nedokázal totiž eliminovat aroganci svého předchůdce (ostatně se o to ani nijak nesnažil), takže se po dvou zpackaných letech a trapném angažmá v pražské komunální politice na jedné kocábce s nazelenalými piráty musel odporoučet. Takže po Bártových VV, Rumlově US, Sládkových Republikánech a řadě dalších pokusů i tenhle skončí na smetišti dějin kvůli přehnaným ambicím některých jedinců kombinovaných s arogancí nebo neschopností vůdců těchto pidistran. Bohužel poměrný systém voleb do sněmovny bude asi i dál generovat takovéhle od počátku beznadějné pokusy o cesty slepými uličkami.
  • Snad ten kůrovec sežere Trauntunbergovi dost lesa, aby už tuto stranu nefinancoval a vše lehce odešlo do propadliště dějin. Ave lýkožroute! 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit