Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    cituji:pro všechny id.oty zkuste se podívat kolikrát tam byla merklová tzv nejmocnější žena planety já to blbům prozradím 11 x + olympiáda a to nepočítám další německé státní návštěvy a pozvání šikmovokých do berlína fakt jste to banda id.otů co si nevidí ani na ty svoje posra... kalhoty němci nejmocnější ekonomika evropy klečí u čínských bran a tlučou hlavou o bránu aby je tam pustili a tady si banda nedoučených idiotů otvírá hubu

    • Pavel.Jegl

      Kimcide, kroťte se.

      • Dotaz: Příjemce svých varování losujete?

  • Evropskou Unii budeme bránit TVRDĚ A NEKOMPROMISNĚ, třeba se zbraní v ruce, proti všem zrádcům, zlodějům a podvodníkům, proti bolševikům z Babišistánu, Činolezům, Rusohujerům a šmejdům euroskeptikům.
  • KIMCID

    Pořád nám Jégl nevysvětlil proč tam byly zároveň vyslanci jiných evropských zemí?Že by tam byly smlouvy pro změnu rušit 😉

    • Vrat se do skoly ...

      - vyslanci byli -

    • Pavel.Jegl

      Zástupci cizích zemí tam byli na konferenci. A mezi nimi i pár prezidentů, třeba Miloš I.

      Podepsaly se tam "hedvábné" smlouvy třeba s Bangladéší, Nigérií, etc. Nevím, že by se nějaké rušily.

      Některé hedvábné smlouvy se rušily - ale před summitem. To si snad můžete vygooglovat.

      Co chcete vysvětlit?



      • KIMCID

        No že u nich je to v pořadku a u našeho prezidenta ne

        • Pavel.Jegl

          Psal jsem o čínských investicích v Česku, o čínském přístupu k Česku, o Zemanově přístupu k Číně o vzájemném byznysu, ne o Putinovi a rusko-čínských vztazích, ne o ministru zahraničí Kureším a pákistánsko-čínském byznysu, ne o ... nepsal jsem, že jejich vztahy jsou v pořádku...

  • vanhorne

     Wellcome home dearest Tchung-či Zeman.☺

  • Zeman v Číně nazval Česko "vzteklým červeným kouskem".  Uráží svou zemi, neslýchané

    Článek je na Atlase. Odkaz mi server Tichcali nevzal, napsal mi červeně, že prý "nebylo možné přidat příspěvek." Zajímavé, že někomu přidat příspěvek možné je.

    Za to by zeMAN měl být odvolán z funkce a internován. Jde jen o to, jestli na Pankráci za vlastizradu nebo v Kosmonosích pro demenci nebo v protialkoholní léčebně pro "virózu".

  • KIMCID

    Hlavně mY tady o tom nerozhodujeme😁

  • Zeman vidí miliardy a bude z toho, jako obv.  velký PRD...

    • Pavel.Jegl

      Už jsem se, koloběžko, lekl, že z vás vypadne něco horšího.

      • Nevim proc...

  • Zeman se nikdy na úroveň dokonalého prezidenta nedostal a nyní se navíc již jen vzdaluje od vytčené dokonalosti. Měl by přibrzdit, aby se od ideálu dokonalého prezidenta nevzdaloval moc rychle.
    • ideál dokonalého prezidenta je kdo? vrah srbských dětí vašek?


      • Ty hlupáku! Nebyl sice H. myslitel ale srbáci dostali tehdy dost šancí se ukáznit. Pořád házeli frajery. Tak dostali na čumičku. A takovýma kravinama jako děti .... běž do zadele. To vy si tam pod mostem vyprávíte takové bajky?Nic takové  nikdy tiskem neproběhlo. Tak tady nekydej.
  • Ani to nebudu číst. Jak je autorem Jégl, je to jenom zloba a plivání po činech prezidenta. Naši mediální experti, jako Fridrichová, Moravec, Wollner a další zmetci jenom kritizují Čínu a naše politiky v čele s Zemanem, že se snaží navázat obchodní vazby s Čínou. Je mi z nich a taky z toho pražského primátora na zvracení. My jako malá zemička budeme se neustále navážet do Číny, kritizovat kdeco a přitom si takovou kritiku vůbec nedovolí takové velké země, jako USA, Francie či Velká Británie. Při návštěvě prezidenta Číny v těchto zemích se mohli přetrhnout, aby se Číňanům zalíbili. Jenom u nás mnozí politici podporovali pitomé demostrace lidí proti politice Číny. Když byli vrcholní představitelé Západu v Číně, ani slůvkem se nezmínili o utlačování Tibetu, ba naopak potvrdili jednotnou Čínu včetně Tibetu. A takový Hřib a další chytrolíni budou vyskakovat a jenom škodit. My jsme ne národ hrdých politiků, ale pitomých politiků. Když jsme na začátku 90.let na přání a popud dramatiky Havla opustili světové trhy se zbraněmi, nasáčkovali te tam ti "hodní" ze Západu. Když jsme opustili ruský a čínský trh protože si to Západ přál, abychom více obchodovali s nimi, tak ten "hodný" Západ o to víc se snažil doplnit naše komponenty na trhu v Číně. Je to děs

    • Pavel.Jegl

      Pane Strnade, o lidských právech mluví v Číně kdekdo. I křehká žena Angie

      https://www.apnews.com/3da73edadbb34e5fa42ec9a4b2124b9d

      Ne každý západní státník spouští kalhoty ještě před (čínským) brodem, jak to dělá český prezident. A ne každý na ně kašle jako Donald. Neházejte všechny do jednoho pytle.

      • Přesně! 

        O lidských právech může mluvit kde kdo do roztrhání těla a nestane se nic, protože žádná lidská práva neexistují. Právo je společenský konstrukt a existují práva občanská, vázaná na společnost. 

        Export tak zvaných lidských práv se nijak neliší od vývozu revoluce, komunismu, demokracie...

        Není to nic, než casus belli. 

      • Vážený pane Jégle,

        nechci se vměšovat do nekonstruktivní diskuse o Číně.

        Pohříchu nejde o racionální, ale politickou a ideologickou diskusi. Jak málo toho víme o čínských reáliích, tradicích a naturelu.  Jak málo se snažíme pochopit, tak mnoho se snažíme křičet a usměrňovat a urážet.

        Čína je prostě jiný svět s jinými úhly pohledu na věc. Obchodují jinak, přemýšlí jinak. Pracují více s osobními vztahy, osobní zkušeností - a je toho hodně jiného. Je to velmoc a jako taková se posledních pár let i chová. Nám se to líbit nemusí, ale chtělo by to víc se poznávat, víc o sobě vědět. Za to bych se prosím přimlouval.

        Pokud si mají lidi podat ruku, nemůže být zaťatá v pěst. 

        Jistě najdete na světě další příklady hodné kritiky ohledně lidských práv - viz. Saudská Arábie a její problémová role nejen v regionu. Ale to mlčíme a stojíme v pozoru před miliardami z ropy. 



        • Pavel.Jegl

          Klidně se, pane Jindřichu, vměšujte.

          … Čína je prostě jiný svět s jinými úhly
          pohledu na věc. Obchodují jinak, přemýšlí jinak…



          OK. Nemyslím, že bychom měli Číňanům podávat zaťatou pěst, nic
          takového jsem nikdy nenapsal. Na druhé straně bychom neměli spouštět kalhoty ještě
          před čínským brodem, jak to dělá Zeman – a o tom byl komentář. Jak to řešit? Rozumně to říká Petříček.



          https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/tomas-petricek-cina-milos-zeman-lidska-prava-ekonomicka-diplomacie_1811041247_och



          add k těm Saúdům:



          https://zpravy.tiscali.cz/muslimsti-klerici-dobyvaji-evropu-znate-je-284082



          https://zpravy.tiscali.cz/trumpuv-tanec-s-arabskymi-tyrany-a-sponzory-teroristu-297782



           

          • ještě jednu poznámku.

            K těm odkazům. Pokud budete odkazovat na stejný druh článků, jakým nás tady krmíte, pak se točíme v kruhu. To není argument. Chtělo by to více racionálního podkladu

          • Svůj názor na tyto politické bláboly nezměním. Zeman žádné kalhoty nespouští. A že na ČínuTrump kašle? To je další nesmysl. A jak jsem napsal. Možná ne každý západní státník si nedovolí o lidských právech s Čínou mluvit, ale já zmínil ty nejvyšší státníky. A kdybyste mi mohl alespoň jednu z těch našich velkých "demokracií" jmenovat, která nesouhlasí veřejně s jednotnou Čínou, jak se nám to snaží mnozí naši politici nabulíkovat. Myslím třeba toho panáka Hřiba. Zeman se snaží navázat obchody se zeměmi, kde se každá velká velmoc snaží uchytit. A taky často i velkým státníkům odporoval občas při rozhovoru. Tak mu nehažte těmi kecy klacky pod nohy nebo spíše neblbněte lidi vymyšlenými konstrukcemi. Jezdím do Číny například už velkou řadu let,tedy od roku 1990 a vidím, jak se ta zem vyvíjí. U nás se o skutečném životě v Číně moc nedovíme. Barbora Šámalová má za úkol například ve zpravodajství jenom tu zem za každou cenu špinit už jenom tím, že musí vždy na konci zpravodajství mít jízlivou pitomou poznámku, jak je to vše ale špatně a jak je Čína špatná. To samé třeba zamindrákovaný pan Etzler. Kdybychom raději psali také pravdu o životě v těch skvělých zemích, jako je USA, Francie, Velká Británie a další. Že tam v USA také lidé umírají na ulici, že tam vládnou prachy a že tam jsou velmi časté demonstrace, které jsou potlačeny mnohem surověji než třeba bylo na Václaváku v revoluční rok 1989, o čemž jeden další chytrolín v jedné knížce psal jako o masakru. Že rozpoutali řadu válek světa s výsledkem tisíců a snad i miliónů mrtvých civilistů. A to jenom proto, aby nadiktovali jiným zemím pořádek, který chce USA.  A to nemluvím o době před 100lety, ale o době nedávné a současné. Pokud by ty zprávy byly vyvážené, pak by mi to tak nevadilo

          • Ale v tomto nemám s Vaším názorem pane Jégle problém a budu rád, když se bude diskutovat o složitých otázkách. Obávám se, že na to tady není prostor a ani to není účelem.

            To, že s někým diskutujeme přeci neznamená stahování kalhot.

            Nestahujeme kalhoty před Donaldem Trumpem, když se mu snažíme za každou cenu vetřít do diáře? Nevidíte v tom jistou analogii v souvislosti s pohybem kalhot? 

            Vážím si jakéhokoliv názoru, byť nesouhlasného, předneseného slušně. Rád diskutuji s panem Občanem i panem Janákem - i když spolu téměř nikdy nesouhlasíme. 

          • S tím nelze než souhlasit. Evropané se z velké části vzdali své křesťanské víry a propagují jakýsi "atheismus" a tak se snadno stanou kořistí islamistů. Je jen otázkou času než se Evropa poislámští, pokud se ovšem Evropané včas neproberou.

  • Čínská panda nijak o českého krtečka nestojí. Český prezident se svojí suitou zvolil špatný přístup pro jednání s Číňany. Podlézavost a vtíravost neimponuje nikomu, jen rovné a hrdé vystupování má nebo může mít úspěch. Proto všechny ty prezidentovy cesty, snad jich už bylo pět nebo šest, vycházejí dosti naprázdno. Měl by se obklopit schopnými a zkušenými rádci, kteří rozumějí politice a obchodnímu jednání, diletanti na Hrad nepatří (a nejen tam). 

    • To by ovšem v naší zemi museli převládat občané a nikoli ovce, kterým stačí kobliha, k tomu pár hospodských rádoby "vtipů" a bude líp.

      • Čtěte článek MUDr.Radkina Honzáka v sobotních Lidovkách : 2/3  lidí jsou vždy ovce .

        O poměrech v Číně hovořili např. novinář Tomáš Etzler https://www.youtube.com/watch?v=aIAp4ZG7tOE nebo

        manželé Bendovi -architekti https://ct24.ceskatelevize.cz/ekonomika/1521406-cesky-manzelsky-par-ma-za-sebou-v-cine-450-architektonickych-projektu .

      • Možná se jednou budou učit naši potomci vedle učiva o lidu mohylovém či popelnicovém (podle způsobů pohřbívání) i o lidu koblihovém, jehož mocipáni pojímali koblihu jako mocenskou svátost. Doba už je prostě taková, že se nedá nic vyloučit.😛

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit