Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento chlapeček Minářek si ještě dívá rád na večerníček s Maxi psem Fíkem a nejen, že se rád dívá, ale nosí ho všude sebou jako talisman. Je to přerostlé nedozrálé děťátko. Tento chlapeček vůbec neví co to je demokracie. Demokracii pochopí až si odsedí několik let v komunistických lágrech jako politický vězeň. Jenže dneska už toho těžko docílí. Protože na demokracii si stále někdo hraje viz. Válková a takových smradů je tady více.  

  • Jen si chlívkaři představte, že pan ministerský předseda odstoupí.Převeliká rvačka ve Sněmovně.TOPáci se budou mydlit se STANákama.ODSáci budou vzpomínat jak to tady jejich kmotři pěkně vedli. A už budou vyšívat nějaké úsporné balíčky.Piráti s dredama budou veřejně hulit travičku.Aby ukázali její absolutní neškodnost.Kalousek, Němcová,Fiala budou na sebe v TV plivat špínu.Hledat mezi sebou nejméně poplivaného.A právě pro to všechno to musí aktuálně zůstat takto.Jak to je.

  • Když nemůžu něco ovlivnit tak tak pošlu poslušné pěšáky.

  • Ovlivňovat volby lze jediným způsobem a to přesvědčit lidi jít k urnám, blbý co???

  • Mojžíš z milionáře je jen pohůnek impotentní a bezzubé opozice. Je to jen nástroj téhle podivně slepené skupiny. 

    Jsem zvědav na to kvílení po parlamentních volbách. To bude pražákům Praha malá a velkouzenář se bude jen uchechtávat. 

  • Donedávna nás tu jeden rozumbrada "obšťastňoval" svými duševními výplody, že prý Babišova moc stojí na koblihách. Tak tedy znovu opakuji ať milionový chlívek nasmaží a rozdá o volbách  dvakrát více  koblih než Babiš, s letákem koho  mají "nevědomí občané demogratycky a správně volit" a je vystaráno. Milionchvilkový cirkus tak zachrání Lidstvo před Babišem a nemusí zbytečně draze rajzovat a žvanit po republice.🙂

  • Onen "MILION CHVILEK"  je skupina žvanilů ve špatné estrádě...

    Nic víc!

    • Čím dál, tím více vylézá najevo, že:

      "Milion chvilek pro demokracii" není de facto nic jiného, než nástroj na mentální znásilnění voličů, mimo jiné i těch, co ve svobodných volbách zvolili pana ing. Miloše Zemana presidentem České republiky - a to (světe div se) dvakrát za sebou!

      "Milion chvilek pro demokracii" se jeví ve skutečnosti - naopak - hnutím nedemokratickým 

      - co chce lidem vzít základní politickou hodnotu a jistotu, danou nám listopadem 1989: 

      - - že vládnout mají na pevně stanovenou dobu ti, co volby vyhrají, 

      - - a ne ti, co volby prohrají.

  • No Milion chvilek je skoro totalitní spolek. A ta totalitní opozice můj hlas nedostane.Milion chvilek dělá skoro malou revoluci po vzoru komunistů. Můj pohled. Já teda nejsem ani volič ANO, ČSSD, KSČ M.

  • Nová taktika Milionu chlívů?Jasně. Po vzoru Mirka z TOP 0,9.Mazaný a vyčuraný Kalousek se vydal na turné po republice v akci "Na pivo s Mirkem".Už tady byl podobný pivař.Jmenoval se Železný.Poručil i v poslední knajpě předvolební pivko.Národ jej vyzvedl až do Bruselu.Špinavce za kterého stát musel američanům zaplatit 10 mld. korun za ukradenou TV Nova.Mazaný Kalousek šlape letos tutéž cestičku.Akorát pivo za svoje.A jak je patrno i tady nedostudovaný principál cirkusu z Letné chce agitovat.S mixem polopravd, imaginárních příběhů a bajek nově vygenerovaných problémů.Zatím jde pěkně od huby.Jen aby vydrželo. Jak přestanou pomýlení posílat penízky dojdou i nápady.O co?

    • Milionkáři jsou vlastně voliči opozičních stran.Jsou jako sněhuláci, co bojují proti teplu.

  • Milionchvilkoví aktivisté coby nepřátelé demokracie pochopitelně prosazují zájmy nedemokratických politických subjektů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit