Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I kdyz Knizaka nemusim,tak v tomto ma pravdu. Kdo ma zkusenost s aktualnim stavem VS a to hlavne z druhe strany, tak vi co studenti umi, respektive spis neumi. Bohuzel skoly jsou nuceny z ekonomickych duvodu se studentum "podbizet" a snizene naroky tolerovat.
    Problem naopak ale vidim hlavne v soukromych skolach, ktere casto produkuji "pseudo" vysokoskolaky a diky tomu statni skoly zapasi s nedostatkem kvalitnich studentua a snizuji naroky na prijeti. Je to tak trochu zacarovany kruh.
  • Takového blba a primitiva musel český národ hledat........
    až ho našel.
  • Mistře. Vezměte si lopatičku a kbelíček a jděte vytvářet umělecké bábovičky pro Národní galerii.
    Do věcí veřejných již prosím nemluvte. Sám se zbytečně prozrazujete a své vrstevníky stavíte
    do špatného světla. Potvrzujete obecně uznávaný názor. Co kmet, to blb.
    S neúctou Váš vrseavník. *4*
    • Rád bych se s vámi setkal - asi jste studentem některé vysoké školy, která moc nároků na studenty neklade. Nebo se mýlím?
  • Zajímavé je, že mu studenti při převratu 1989 tolik nesmrděli, protože ho to ze zkrachovalého umělce vyneslo na vysoké posty, stejně jako jiné "humanisty". Na souložení jsou tomuto sebestřednému obšourníkovi studentky na AVU také dobré, žádná lůza! *12*
  • Mně stačilo pozorovat p. K již od studia v Marjánkách jak chodil po městě s křížem a cinkal řetězy a potom jeho akce v osadě Krásné u M.L. na chalupě. P.Havel se jistě zasadil o jeho
    dosazení do významné funkce ukazující na většinový stav naší "malířské" i jné kultury.
  • Vyjádřit se k panu Knižákovi není nutné. V každém jeho prohlášení je vidět jeho úroveň. Ta odpovídá jeho vzdělání, které mu chybí.
  • Dnes s panem Knížákem souhlasím. Pokřivený názor studentů na školství zdarma je komunistický výmysl, který do řad studentů přivedl většinu studentů, kteří na to nemají, a tak se s diplomy kupčí - viz kauza Plzeň. Zářným příkladem je modelka Verešová, která "vystudovala" za peníze daňových poplatníků a ve "vystudovaném" oboru nepracuje. Při rozhovoru s ní získáte přesvědčení, že chytrosti nepobrala a akorát umí vzkazovat svým konkurentkám, aby jí "poboskaly její krásný zadok". To je převážná úroveň vysokoškol/aček/áků, kterříto měli zadarmo. Je z nich na blití.
  • Tohoto "exota" vynesl na světlo boží pan Havel, bez něj by si ani neškrtl. Vždy mne pan K. "pobavil" , když vystupoval v nějakém zábavném pořadu "oslňoval" tam svým "ocasem" *3*
    • neurážej Havla ... *7*
      • Myslels toho ucintanýho ksindla?
  • ...bylo by príma, kdyby nám tato podivná bytost, občanským jménem Knížák, pro změnu prozradila, za co se ona pokládá??? Lze asi na základě jejích pestrých proměn a myšlenkových pochodů dospět k názoru, že zřejmě trpí mnohočetnou poruchou osobnosti...což jistě není nadávka, nýbrž psychická duševní porucha...
    Dle S.Freuda, ve znění mozkových výplodů jmenovaných bytostí (v jednom těle Knížaka??), se nám zde asi osobnost Dominy (s paranoidním pocitem génia) přiznává, že kolem sebe vidí jen ...duchovní lůzu a lidské primitivy...(od toho je Domina)...
    Anebo jde o konceptuálního pitomečka, kterému se v hlavě popletla osobnost umělce s jeho modrou stranickou Knížkou?? ...Čímž by se tato mnohočetná bytost mohla pokládat i za geniálního umělce Piccasa, který maloval modře... Jenže na rozdíl od malíře, náš mnohočetný genius Knížák, respektive asi mnohočetně popletený blbeček nemaluje, nýbrž prodělává své modré období ve stranických sférách, kde se pubertálně onanuje a lá Dášenka nebo Kikina??...
    Určitě to tzv. pan Knížák nemá lehké v té jeho mnohočetné hlavě, ve které mu zjevně zlobí celá dětská školka mnohočetných osobností..
    NUŽE TEDY!!! Ve smyslu presumpce neviny a práva omylu přejme mu, aby mu ta jeho napěchovaná palice hovadinana napraskla v reálném prostoru a čase normálního smrtelníka, pocházejícího z opice....
    • Knížák? To je dement, který se sám chce a nazývá umělcem. Profesor, který za (ne za komunismu), ale za socialismu sám zadarmo vystudoval, by takové slova neměl ze své huby ani vypouštět. Toto je stejné platí i u Klause. Radil bych takovým, aby tedy dodatečně zaplatili za svá studia, případně aby zaplatili studium někomu schopnému sociálně slabému (z tak zvané lůzy), aby ten mohl také vystudovat. Jinak v této zemi bude moci studovat jen ten, jehož rodina na to bude mít. To tedy bude kvalita naší nové inteligence!! Vysoké školy by měli studovat pouze ti, co na to mají inteligenci a opravdový odborný zájem a ne jen smetánka, která si ke jménu jen potřebuje dodat patřičný titul!!
    • Je zřejmé,že jste z ,,darů života,, nepochopil vůbec nic.
  • Vážený pane PROFESORE ,vše co zde píšete je PRAVDA.Když dovolíte,zdá se mi,že PRAVDA a POKORA je stále více vytěsňována hloupostí,plácáním a žvaněním.Školství jak základní,střední i vysoké je prolezlé levicovým myšlením učitelů a profesorů-to je základní a velmi nebezpečný stav.Levicový kantor ať už vědomě či nevědomě preferuje žáka a studenta s podobnými sklony.Důsledkem takto desítky let prováděné selekce máme školský systém takový jaký je.Je úžasné ,že se do tohoto molochu dostanou lidé s rozumem ,moudrostí a nadhledem jako VY,PAN PREZIDENT,PETR MACH,ROMAN JOCH a další-díky za vás,přátelé.
    • být levicový nebo pravicový je nejlepší způsob jak se stát imbecilem

      světu neškodí levičáci ale sobečtí a nenasytní lidé

      děkuji že je podporujete
      • Píšete,že být levicový nebo pravicový znamená být imbecilem.Dále píšete,že světu neškodí levičáci ale sobečtí a nenasytní lidé-to je ale logický blábol.Vy totiž jinými slovy tvrdíte,že světu neškodí levicoví imbecilové ale v první větě to popíráte když tvrdíte,že být levicový znamená být imbecilem.Myslím,že byste se neměl pouštět do úvah,které jsou nad Vaše možnosti.Konec konců je to dobře,že jste se vyjádřil-je zcela jasné kdo jste a kam směřujete.
        Ne nezlobím se na Vás ani v nejmenším-máte na svůj blábol v demokracii právo.Myslím ale ,že byste se neměl plést do politiky-tam byste mohl způsobyt velká neštěstí.
        • Pan Knížák totiž jiný druh lidí krom sebe sama nerozlišuje. Všichni jsou imbecilové, pan Knížák opravdu ne a on je ten, který je vzdělaný a určitě ví a zná definici demokracie. Podle jeho výkladu, že kdo je levičák, je imbecil, zapoměl na to, že za těch imbecilů vystudoval a on není ten, kdo by mohl lidu určovat , jaký má mít názor a k čemu se svobodně hlásit . Jemu taky nikdo ještě nenakázal ustřihnout ten ohon co má na té své bohem tak darované, nejchytřejší hlavě , která skrývá všechna moudra světa . Jinými slovy pane Knížák u mnoha lidí nejevíte a netěšíte se opravdu dobrému ohodnocení a pojmenování, mám zato, že by jste se divil , kdyby jste slyšel názory lidí na Vás. Nikdy se nepovyšujte nad to , co jste sám někdy dokázal a nepohrdejte lidmi, protože Vámi už dávno pohrdají za Vaše chování a vystupování vůči nim a společnosti jako takové . Vyjte se svými a neupozorňujte na sebe, nejste zajímavý ničím !!!
        • Pokud pane Knížák používáte přirovnání a pojmenování studentů , jako primitivy, potom je zřejmé, kde jste na takový názor narazil. Byl jste již takto pojmenován od více než 80% lidí.Vy a Vaše moudra nikdy nepřinesly česku žádný zvrat a ani žádnou změnu k lepšímu. Pokud se budete takto vyjadřovat a to s Vaší arogancí Vám vlastní, dočkáte se toho, že na Vás bude i ten zbytek Vašich příznivců brzy plivat. Buďte zdráv a vraťte se na zem , nejste totiž jeden z těch, kteří by mohli pohrdat lidskou rasou! Nebo ano ......?Ten brepta, který napsal příspěvek přede mnou, je sice dobrý Hujer, ale nic méně řadím ho do skupiny hloupých a podlézavých !!
        • zamotal si to pěkně ještě jednou si přečti co píšu a přečti si to po sobě...jednoznačně si nic nepochopil a do školy si asi taky nechodil !!
        • opravuji : způsobit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit